Укр Рус

Виробництво м'яса свійської птиці




КВЕД 2010 Клас 10.12 Виробництво мяса свійської птиці в Україні

Клас 10.12 включає:

  • забій, оброблення та фасування м'яса свійської птиці
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса (тушки та окремі частини тушок)
  • витоплювання жиру свійської птиці

Цей клас також включає:

  • одержування пір'я та пуху свійської птиці

Клас 10.12 не включає:

  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • пакування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі, див. 46.32
  • забій та підготовку м'яса кролів та подібних тварин, див. 10.11


Суміжні категорії

Клас 10.11 Клас 10.13


Рекомендованные страницы

Виробництво м'ясних продуктів Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків


Додати коментар до Клас 10.12