КВЕД 2010 Клас 10.85 Виробництво готової їжі та страв в Україні - Законодавство України 2016 рік
Укр Рус

Виробництво готової їжі та страв




КВЕД 2010 Клас 10.85 Виробництво готової їжі та страв в Україні

Клас 10.85 включає виробництво готових (приготованих, приправлених і зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання в замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані та мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, наприклад, як у ресторанах. Зазначені страви містять принаймні два інгредієнти (крім спецій тощо). 

Клас 10.85 включає:
  • виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці
  • виробництво рибних страв, у т.ч. рибу, смажену із картоплею
  • виробництво овочевих страв
  • виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб

Цей клас також включає:

  • виробництво страв місцевої та національної кухні
  • виробництво готових заморожених рибних страв

Клас 10.85 не включає:

  • виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10
  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див. 10.89
  • роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див. 47.11, 47.29
  • оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див. 46.38
  • діяльність із постачання харчових продуктів на замовлення, див. 56.29


Суміжні категорії
Клас 10.81 Клас 10.82
Клас 10.83 Клас 10.84
Клас 10.86 Клас 10.89

Рекомендованные страницы

Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.


Додати коментар до Клас 10.85