Укр Рус

Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.




КВЕД 2010 Клас 10.89 Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у. в Україні

Клас 10.89 включає:

  • виробництво супів і бульйонів (порошкоподібних, у кубиках тощо)
  • виробництво штучного меду та карамелі (карамельного кульору)
  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, таких як:
    • бутерброди
    • свіжа піца (напівфабрикат)
  • виробництво харчових добавок та інших харчових продуктів, н.в.і.г.

Цей клас також включає:

  • виробництво дріжджів (включаючи кормові)
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних або молюсків
  • виробництво замінників молока та сиру з сировини нетваринного походження (наприклад, з сої)
  • виробництво молочних коктейлів із вмістом соєвого молока
  • виробництво яєчних продуктів, яєчного альбуміну, яєчного порошку
  • виробництво штучних концентратів
  • виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо
  • виробництво екстрактів рослинних і згущувачів харчових тощо
  • виробництво цукрових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв
  • виробництво спредів і сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25%

Клас 10.89 не включає:

  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів з фруктів та овочів, див. 10.39
  • виробництво замороженої піци, див. 10.85
  • виробництво спирту, пива, вин і безалкогольних напоїв, див. розділ 11
  • виробництво маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25%, див. 10.42


Суміжні категорії

Клас 10.81 Клас 10.82
Клас 10.83 Клас 10.84
Клас 10.85 Клас 10.86


Рекомендованные страницы

Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах Виробництво готових кормів для тварин Роздрібна торгівля, крім торгівлі автотранспортними засобами та мотоциклами Постачання готових страв для подій


Додати коментар до Клас 10.89