Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.

КВЕД 2010 Клас 10.89 Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у. в Україні

Клас 10.89 включає:

  • виробництво супів і бульйонів (порошкоподібних, у кубиках тощо)
  • виробництво штучного меду та карамелі (карамельного кульору)
  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, таких як:
    • бутерброди
    • свіжа піца (напівфабрикат)
  • виробництво харчових добавок та інших харчових продуктів, н.в.і.г.

Цей клас також включає:

  • виробництво дріжджів (включаючи кормові)
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних або молюсків
  • виробництво замінників молока та сиру з сировини нетваринного походження (наприклад, з сої)
  • виробництво молочних коктейлів із вмістом соєвого молока
  • виробництво яєчних продуктів, яєчного альбуміну, яєчного порошку
  • виробництво штучних концентратів
  • виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо
  • виробництво екстрактів рослинних і згущувачів харчових тощо
  • виробництво цукрових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв
  • виробництво спредів і сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25%

Клас 10.89 не включає:

  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів з фруктів та овочів, див. 10.39
  • виробництво замороженої піци, див. 10.85
  • виробництво спирту, пива, вин і безалкогольних напоїв, див. розділ 11
  • виробництво маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25%, див. 10.42