Укр Рус

HACCP у критичних точках


Юридичний словник
" H А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке HACCP у критичних точках?


HACCP у критичних точках - це система для ідентифікації, оцінки, аналізу та контролю ризиків, що є важливими для безпечності харчових продуктів
Джерело: ст. 1




Якість харчового продукту - це ...
Міжнародний санітарний сертифікат - це ...
М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це ...
Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...
Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...

" H А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я


Рекомендовані сторінки

Земельний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення Стаття 2. Законодавство України про адміністративні правопорушення Холдингова компанія