Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати
Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Мінімальні специфікації якості?


Мінімальні специфікації якості

Мінімальні специфікації якості - це характеристики якості, встановлені у вигляді органолептичних, хімічних, біологічних та фізичних характеристик харчового продукту, яким повинен відповідати певний харчовий продукт для того, щоб вважатися придатним для споживання людиною протягом його терміну придатності
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів




Належна практика виробництва - це ...
Належний рівень захисту здоров'я людей - це ...
Небезпечний фактор - це ...
Небезпечний харчовий продукт - це ...
Недійсний міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...

А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я