Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Розпорядження Голова ВРУ № 453 від 24.03.2015 Про склад Української частини Міжпарламентської асамблеї Верховної Ради України, Сейму Литовської Республіки та Сейму і Сенату Республіки Польща

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Голови Верховної Ради України

м. Київ

№ 453

24 березня 2015 р.


Про склад Української частини Міжпарламентської асамблеї Верховної Ради України, Сейму Литовської Республіки та Сейму і Сенату Республіки Польща

1. Відповідно до подань депутатських фракцій Верховної Ради України затвердити такий склад Української частини Міжпарламентської асамблеї Верховної Ради України, Сейму Литовської Республіки та Сейму і Сенату Республіки Польща (далі Міжпарламентська асамблея):

ГРОЙСМАН
Володимир Борисович

Голова Верховної Ради України, співголова Міжпарламентської асамблеї (за посадою)

ГОПКО
Ганна Миколаївна

Голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, заступник співголови Міжпарламентської комісії (за посадою)

БАРНА
Степан Степанович

Представник депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

САБАШУК
Петро Павлович

Представник депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

ЯРИНІЧ
Костянтин Володимирович

Представник депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

БОНДАР
Михайло Леонтійович

Представник депутатської фракції політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

ВЕЛИЧКОВИЧ
Микола Романович

Представник депутатської фракції політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

МИРНИЙ
Іван Миколайович

Представник депутатської фракції "Опозиційний блок"

ДІДЕНКО
Ігор Анатолійович

Представник депутатської фракції Політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ"

ШЛЕМКО
Дмитро Васильович

Представник депутатської фракції політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина""


Секретаріат

Третяк
Кирило Олегович

Секретар, керівник Управління забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради України


2. Комітету у закордонних справах та Управлінню забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради України підготувати установчі збори Української частини Міжпарламентської асамблеї.

3. Управлінню забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради України забезпечити інформування керівництва Сейму Литовської Республіки, Сейму та Сенату Республіки Польща про новий склад Української частини Міжпарламентської асамблеї.

4. Комітетам та депутатським фракціям Верховної Ради України, підрозділам Апарату Верховної Ради України надавати всебічне сприяння Українській частині Міжпарламентської асамблеї у здійсненні нею своїх повноважень.

5. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснювати фінансово-матеріальне забезпечення роботи Української частини Міжпарламентської асамблеї відповідно до затверджених норм.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН


Інші НПА

Закон України ВРУ №233 від 04.03.2015 Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо приведення у відповідність законодавства до норм Кримінального кодексу України стосовно продовження, зміни або припинення застосування примусових заходів медичного характеру Постанова КМУ №127 від 23.03.2015 Про внесення змін до пункту 2 Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів за місцевими бюджетами у населених пунктах Донецької та Луганської областей, що розташовані на території проведення антитерористичної операції Розпорядження КМУ №233 від 23.03.2015 Про звільнення Хоменка В.П. з посади першого заступника Голови Державної фіскальної служби України Розпорядження КМУ №234 від 23.03.2015 Про звільнення Макаренка А.В. з посади заступника Голови Державної фіскальної служби України Розпорядження КМУ №226 від 18.03.2015 Про погодження наказу Державного концерну Укроборонпром від 23 лютого 2015 р. № 68 Розпорядження КМУ №228 від 18.03.2015 Про погодження наказу Фонду державного майна від 17 лютого 2015 р. № 208 Розпорядження КМУ №230 від 18.03.2015 Про передачу нерухомого майна в м. Миколаєві в оперативне управління Державної судової адміністрації Розпорядження КМУ №229 від 18.03.2015 Про погодження наказу Фонду державного майна від 20 лютого 2015 р. № 234 Розпорядження КМУ №222 від 18.03.2015 Про схвалення розробленого Міністерством інфраструктури плану імплементації Директиви 97/67/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 15 грудня 1997 р. про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг Співтовариства та покращення якості обслуговування Розпорядження КМУ №225 від 18.03.2015 Про погодження наказу Державного концерну Укроборонпром від 23 лютого 2015 р. № 67