Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ МФУ № 13-a від 23.01.2015 ЗМІНИ до Порядку заповнення податкової накладної

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
фінансів України
23.01.2015 № 13

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 січня 2015 р.
за № 104/26549


ЗМІНИ
до Порядку заповнення податкової накладної

1. Доповнити пункт 4 новим абзацом такого змісту:

„Платники податку, які постачають електричну енергію, складають податкові накладні щодекадно на суму коштів, що надійшли в рахунок оплати за таку електричну енергію на їх поточні рахунки протягом відповідної декади. В останній день місяця такі платники податку складають податкові накладні / розрахунки коригування за результатами остаточного розрахунку зі споживачами електричної енергії з урахуванням поставленої електричної енергії та отриманих коштів протягом такого місяця.”.

2. Доповнити пункт 9 після абзацу вісімнадцятого новим абзацом дев’ятнадцятим такого змісту:

„17 - складена на суму перевищення собівартості самостійно виготовлених товарів/послуг над фактичною ціною їх постачання.”.

У зв'язку з цим абзац дев’ятнадцятий вважати абзацом двадцятим.

3. Підпункт 2 пункту 15 після абзацу другого доповнити новим абзацом третім такого змісту:

„У податковій накладній, складеній на суму перевищення собівартості самостійно виготовлених товарів/послуг над фактичною ціною їх постачання, у цій графі також зазначається „перевищення собівартості самостійно виготовлених товарів/послуг, указаних у податковій накладній № _______” (зазначається порядковий номер податкової накладної, складеної на суму постачання цих товарів/послуг, визначену, виходячи з їх фактичної ціни (договірної вартості).”.

У зв'язку з цим абзаци третій - дев’ятий вважати відповідно абзацами четвертим - десятим.

4. У пункті 20:

у першому реченні слова „виходячи із ціни придбання товарів/послуг” замінити словами „виходячи із ціни придбання товарів/послуг, собівартості самостійно виготовлених товарів/послуг”, слова „ціна придбання / балансова (залишкова) вартість” замінити словами „ціна придбання / собівартість / балансова (залишкова) вартість”, слова „ціни придбання / балансової (залишкової) вартості” замінити словами „ціни придбання / собівартості / балансової (залишкової) вартості”;

у другому реченні слова „над фактичною ціною їх постачання” замінити словами та цифрами „над фактичною ціною їх постачання; 17 - складена на суму перевищення собівартості самостійно виготовлених товарів/послуг над фактичною ціною їх постачання”.

5. У пункті 21:

в абзаці першому слова „У разі здійснення коригування сум податкових зобов'язань” замінити словами „У разі здійснення коригування сум податкових зобов'язань, а також у випадку виправлення помилок, допущених при складанні податкової накладної, не пов'язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг,”;

доповнити пункт новими абзацами такого змісту:

„У разі складання розрахунку коригування з метою виправлення помилок, допущених при складанні податкової накладної, не пов'язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг, в розрахунку коригування зазначаються виправлені дані.

Не допускається виправлення даних щодо дати складання податкової накладної та її порядкового номера.”;

6. В абзаці четвертому пункту 22 слово „січня” замінити словом „лютого”.

Директор Департаменту
податкової, митної політики
та методології бухгалтерського
обліку

М.О. Чмерук



Інші НПА

Наказ МФУ №13-b від 23.01.2015 ЗМІНИ до Порядку визначення відповідності платника податку на додану вартість критеріям, які дають право на отримання автоматичного бюджетного відшкодування податку на додану вартість Наказ МФУ №14 від 23.01.2015 Про затвердження форми декларації акцизного податку, Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку Наказ Мін'юст №89/5 від 23.01.2015 Про затвердження Порядку проведення перевірок стану архівної справи в архівних установах України Наказ Мін'юст №80/5 від 21.01.2015 Про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення в державній системі страхового фонду документації Указ Президент №62 від 07.02.2015 Про скорочення граничної чисельності працівників Національної служби посередництва і примирення та секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради Указ Президент №61 від 07.02.2015 Про тимчасове запровадження безвізового режиму для громадян Республіки Македонія Указ Президент №60 від 05.02.2015 Про призначення О. Фищука головою Чернівецької обласної державної адміністрації Розпорядження КМУ №78 від 04.02.2015 Про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління публічного акціонерного товариства “Аграрний фонд” на Радченка А.А. Розпорядження КМУ №77 від 04.02.2015 Про звільнення Виходця І.Б. з посади першого заступника голови правління публічного акціонерного товариства “Аграрний фонд” Розпорядження КМУ №76 від 04.02.2015 Про звільнення Кірюка О.Г. з посади голови правління публічного акціонерного товариства “Аграрний фонд”