Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова НКРЕКП № 1582-a від 21.05.2015 ПОРЯДОК відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

ЗАТВЕРДЖЕНО
Постанова
Національної комісії, що здійснює
державне регулювання у сферах
енергетики та комунальних
послуг
21.05.2015  № 1582





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
11 червня 2015 р.
за № 696/27141


ПОРЯДОК
відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

1. Цей Порядок визначає механізм відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів, які надаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за запитом на інформацію.

2. Цей Порядок застосовується у випадку, коли НКРЕКП є належним розпорядником інформації.

3. Документи за запитом на інформацію надаються безкоштовно:

особі у разі надання інформації про неї;

якщо задоволення запиту передбачає виготовлення копій документів обсягом, що не перевищує 10 сторінок;

щодо інформації, яка становить суспільний інтерес.

4. Відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється при потребі виготовлення більш як 10 сторінок запитуваних документів, починаючи з першої сторінки, відповідно до розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є НКРЕКП.

5. Оплата рахунка на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, здійснюється у будь-якій фінансовій установі, зручній для запитувача інформації.

6. Відділ з питань документообігу та архівної справи Управління документального забезпечення здійснює облік наданої публічної інформації.

7. Рахунок на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів за зразком, наведеним у додатку до цього Порядку, готується протягом трьох днів з дня надходження запиту на інформацію до НКРЕКП структурним підрозділом, відповідальним за надання інформації, підписується відповідальною особою Управління з фінансово-економічних питань, бухгалтерського обліку та звітності і направляється виконавцем в установлений законом строк запитувачу інформації з повідомленням про надання інформації після оплати рахунку.

8. Не пізніше наступного дня після надходження коштів від запитувача інформації на реєстраційний рахунок НКРЕКП Управління з фінансово-економічних питань, бухгалтерського обліку та звітності передає копію виписки з реєстраційного рахунку, на який зараховано кошти, завізовану відповідальною особою, із зазначенням її прізвища, імені, по батькові та дати структурному підрозділу, відповідальному за надання інформації.

9. Запитувані документи надаються протягом трьох робочих днів після підтвердження факту оплати.

10. Відповідь на запит не надається у разі повної або часткової відмови запитувача від оплати рахунка.

Начальник
Управління документального
забезпечення



Т. Соловей



Додаток
до Порядку відшкодування
фактичних витрат на копіювання
або друк документів, що надаються
за запитом на інформацію,
розпорядником якої є Національна
комісія, що здійснює державне
регулювання у сферах енергетики
та комунальних послуг
(пункт 7)


РАХУНОК
для здійснення оплати витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію

Додаток

до Порядку відшкодування

фактичних витрат на копіювання

або друк документів, що надаються

за запитом на інформацію,

розпорядником якої є Національна

комісія, що здійснює державне

регулювання у сферах енергетики

та комунальних послуг

(пункт 7)
 

 

Надавач послуг:

Національна комісія, що здійснює

державне регулювання у сферах енергетики

та комунальних послуг

Реєстраційний рахунок у ДКСУ м. Києва

35216098089160

МФО банку 820172

Код за ЄДРПОУ 39369133

Платник: _________________________

_________________________________

 

РАХУНОК № ___________

від «___» ____________ 20__ року

для здійснення оплати витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію

___________________________________________

(назва документа)

 

 

Найменування

Вартість виготовлення однієї сторінки, грн

Кількість сторінок

Усього до сплати,

          грн

 

 

Відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію

 

 

 

 

Усього до сплати

_________________________________грн.________________________________________коп

                                                                                                       (сума словами)

Виконавець:

____________________               ____________________        __________________________    

             (посада)                                                          (підпис)                                                               (П. І. Б.)



Інші НПА

Рішення ФГВФО №109 від 21.05.2015 Про затвердження Змін до Положення про порядок визначення банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Наказ СБУ №305 від 08.05.2015 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Служби безпеки України від 09 жовтня 2002 року № 353/ДСК Наказ ДІЯРУ №93 від 20.05.2015 Про затвердження Правил пропускного режиму Державної інспекції ядерного регулювання України Постанова ВРУ №546 від 18.06.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України у сфері комунальних послуг Постанова ВРУ №547 від 18.06.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про місцеві вибори Постанова ВРУ №549 від 18.06.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України Про житлово-комунальні послуги щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (про справедливе призначення та надання субсидій) Постанова ВРУ №543 від 18.06.2015 Про повернення на доопрацювання проекту Закону України про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Постанова ВРУ №544 від 18.06.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи гарантування вкладів фізичних осіб та виведення неплатоспроможних банків з ринку Постанова ВРУ №545 від 18.06.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення зміни до статті 46 Закону України Про запобігання корупції щодо обсягу декларованої інформації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування Постанова ВРУ №535 від 17.06.2015 Про відзначення 95-річчя з дня народження Івана Кожедуба