Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова НКЦПФР № 736 від 23.04.2013 Про затвердження Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та/або забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

23.04.2013  № 736





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 травня 2013 р.
за № 802/23334


Про затвердження Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та/або забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі

Відповідно до статті 90 і частини третьої статті 152 Цивільного кодексу України, пунктів 1, 3, 5 частини другої статті 7, пункту 13 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні», частини четвертої статті 3 Закону України «Про акціонерні товариства» та з метою удосконалення порядку заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та/або переведенням випуску цінних паперів у бездокументарну форму існування Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та/або забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30 серпня 2011 року № 1180 «Про затвердження Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та/або зміною форми існування акцій», зареєстроване в Міністерстві юстиції України 07 листопада 2011 року за № 1275/20013.

3. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) забезпечити подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення відповідно до вимог законодавства України.

5. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку О. Петрашка.

Голова Комісії

Д. Тевелєв





Протокол засідання Комісії
від 23 квітня 2013 р.  № 21










ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національної комісії
з цінних паперів
та фондового ринку
23.04.2013  № 736





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 травня 2013 р.
за № 802/23334


ПОРЯДОК
заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних  цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та/або забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі

I. Загальні положення

1. Цей Порядок установлює:

а) строки та порядок заміни або відмови у заміні Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі – Комісія) свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) акцій (крім акцій корпоративних інвестиційних фондів), облігацій підприємств, облігацій міжнародних фінансових організацій, іпотечних сертифікатів, іпотечних облігацій, сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, опціонних сертифікатів (далі - цінні папери) у зв’язку з прийняттям уповноваженим органом емітента емісійних цінних паперів рішення про зміну найменування емітента та/або рішення про забезпечення існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі (переведення випуску цінних паперів у бездокументарну форму існування) (далі - рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів);

б) перелік документів, які подаються для заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів (далі - свідоцтво (свідоцтва)), та вимоги до оформлення таких документів.

2. Дія цього Порядку поширюється на емітентів цінних паперів (далі - емітенти), уповноважений орган яких прийняв рішення про внесення змін до установчих документів емітента, пов’язаних зі зміною найменування емітента, та/або рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів, у разі якщо вид/тип/різновид/найменування цінних паперів, вид опціонних сертифікатів - для випуску опціонних сертифікатів, серія цінних паперів - за наявності, номінальна вартість одного цінного папера (частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один сертифікат участі, - для іпотечних сертифікатів участі, премія - для опціонних сертифікатів), кількість цінних паперів випуску залишаються незмінними.

Цей Порядок застосовується у випадках зміни найменування емітента та/або прийняття рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів та не поширюється на емітентів у разі їх припинення шляхом реорганізації.

3. Емітент зобов’язаний здійснити заміну свідоцтва (свідоцтв) у разі зміни найменування та/або забезпечення існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі.

У разі розміщення емітентом більше ніж одного випуску цінних паперів здійснюється заміна свідоцтва за кожним випуском.

4. Документи для заміни свідоцтва (свідоцтв) подаються емітентом до:

центрального апарату Комісії (у разі якщо відповідний випуск (випуски) цінних паперів було зареєстровано центральним апаратом Комісії);

територіальних органів Комісії (у разі якщо відповідний випуск (випуски) цінних паперів було зареєстровано відповідним територіальним органом Комісії або територіальним органом Комісії/Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, який знаходився на території адміністративно-територіальної одиниці відповідного територіального органу Комісії).

Емітент подає документи для заміни свідоцтва (свідоцтв) не пізніше 60 календарних днів з дати державної реєстрації в органах державної реєстрації змін до установчих документів емітента, пов’язаних зі зміною його найменування, і не пізніше 5 робочих днів від дати прийняття уповноваженим органом емітента рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів.

5. Заміна свідоцтва (свідоцтв) або відмова у заміні свідоцтва (свідоцтв) здійснюється шляхом прийняття відповідних рішень.

Рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв) або про відмову в заміні свідоцтва (свідоцтв) приймається Комісією, відповідними підрозділами центрального апарату Комісії або її територіальними органами. У разі прийняття рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв) або про відмову в заміні свідоцтва (свідоцтв) підрозділом центрального апарату або територіальним органом Комісії таке рішення оформлюється відповідним розпорядженням (додатки 1, 2).

На підставі рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв) центральним апаратом Комісії або відповідним територіальним органом Комісії оформлюється (оформлюються) та видається (видаються) свідоцтво (свідоцтва) установленого зразка (додатки 3-11).

Загальна сума випуску (випусків), вид, тип, клас (класи), різновид, номінальна вартість, кількість, реєстраційний номер (номери) та дата реєстрації повинні відповідати раніше виданому (виданим) свідоцтву (свідоцтвам).

У новому (нових) свідоцтві (свідоцтвах) зазначається дата видачі свідоцтва (свідоцтв), якою є дата прийняття рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв).

6. Рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв) або про відмову в заміні свідоцтва (свідоцтв) приймається протягом 10 робочих днів після отримання центральним апаратом Комісії або її територіальними органами заяви та необхідних документів для заміни свідоцтва (свідоцтв).

Датою отримання заяви та документів є дата їх реєстрації у підрозділі центрального апарату Комісії або її територіального органу, який виконує функції реєстрації вхідної кореспонденції.

Повідомлення емітента про прийняте Комісією рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв) здійснюється засобами телекомунікаційного зв’язку.

7. Заміна свідоцтва (свідоцтв) є підставою для внесення відповідної інформації до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Рішення про заміну свідоцтва у зв’язку із забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі публікується в офіційному друкованому виданні Комісії протягом 15 днів з дати прийняття такого рішення.

8. Підставами для відмови в заміні свідоцтва (свідоцтв) є:

а) невідповідність поданих документів вимогам законодавства;

б) відсутність будь-якого з документів, визначених у пункті 1 розділу II цього Порядку.

9. Рішення про відмову в заміні свідоцтва (свідоцтв) доводиться до відома емітента письмово і має містити правове обґрунтування такої відмови.

10. Центральний апарат Комісії або її територіальні органи мають право здійснювати перевірку відомостей, що містяться в поданих документах, а також повноважень органів емітента.

До закінчення строку, встановленого для заміни свідоцтва (свідоцтв), і до прийняття відповідного рішення про заміну або відмову в заміні свідоцтва (свідоцтв) уповноважена особа Комісії відповідно до наданих повноважень може запросити надання додаткових документів, які підтверджують дані, наведені в документах, наданих емітентом для заміни свідоцтва (свідоцтв).

11. За письмовим зверненням емітента, отриманим центральним апаратом Комісії або її територіальним органом до прийняття рішення про заміну свідоцтва (свідоцтв) або відмову в заміні свідоцтва (свідоцтв), центральний апарат Комісії або її територіальний орган повертає всі документи, подані для заміни свідоцтва (свідоцтв), на доопрацювання.

Після доопрацювання емітент подає документи для заміни свідоцтва (свідоцтв) у загальному порядку.

12. У разі коли в заміні свідоцтва відмовлено з мотивів, які емітент уважає необґрунтованими, він може звернутися до суду.

13. Документи (їх копії), які подаються відповідно до цього Порядку та мають бути засвідчені печаткою (печатками), потребують такого засвідчення у разі наявності відповідної(их) печатки (печаток).

II. Документи, які подаються для заміни свідоцтва (свідоцтв)

1. Для заміни свідоцтва (свідоцтв) емітентом подаються:

1.1. Заява про заміну свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента (додаток 12), або заява про заміну свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку із забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі (додаток 13), або заява про заміну свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі (додаток 14).

1.2. Копія рішення уповноваженого органу емітента з питання внесення змін до установчих документів емітента, які, зокрема, передбачають зміну найменування емітента, та/або копія рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів, що має містити кількість та відсоток голосів учасників (членів) уповноваженого органу емітента, які беруть участь у засіданні цього органу (у разі прийняття рішення загальними зборами акціонерів - кількість та відсоток голосів акціонерів - власників голосуючих з відповідного питання порядку денного акцій, які зареєструвалися для участі у загальних зборах), кількість та відсоток голосів учасників (членів) уповноваженого органу емітента, які голосували за прийняття такого рішення (рішень), при цьому:

у разі прийняття відповідного рішення загальними зборами акціонерів подається копія протоколу (виписки з протоколу) загальних зборів акціонерів, оформленого відповідно до статті 46 Закону України «Про акціонерні товариства»;

у разі прийняття відповідного рішення єдиним акціонером товариства подається копія такого рішення, оформленого відповідно до статті 49 Закону України «Про акціонерні товариства»;

у разі прийняття відповідного рішення суб’єктом управління об’єктами державної власності подається копія такого рішення, оформленого наказом (постановою, розпорядженням, рішенням тощо) суб’єкта управління об’єктами державної власності, передбаченим законодавством;

у разі прийняття відповідного рішення загальними зборами учасників товариства з обмеженою відповідальністю подається копія протоколу (витягу з книги протоколів) загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю;

у разі прийняття відповідного рішення іншим уповноваженим органом емітента подається копія такого рішення та копія документа, що підтверджує повноваження такого органу приймати відповідні рішення.

У разі прийняття рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів таке рішення (протокол, наказ тощо) має містити відомості, передбачені нормативно-правовим актом Комісії, яким встановлюється порядок забезпечення існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі.

Копія відповідного рішення уповноваженого органу емітента (протоколу, виписки з протоколу уповноваженого органу емітента, наказу тощо) повинна бути засвідчена підписом керівника й печаткою емітента, а у разі якщо така копія має більше одного аркуша, усі аркуші повинні бути пронумеровані та прошнуровані.

1.3. Копія зареєстрованих в органах державної реєстрації установчих документів емітента, засвідчена у нотаріальному порядку (подається у разі зміни найменування емітента та/або забезпечення існування акцій у бездокументарній формі (у разі необхідності).

1.4. Оригінал (оригінали) свідоцтва (свідоцтв), що підлягають заміні.

1.5. Копія публікації повідомлення про проведення загальних зборів учасників емітента, на яких прийнято рішення про внесення змін до установчих документів емітента, пов’язаних зі зміною найменування та/або рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів, опублікованого згідно з вимогами закону, засвідчена підписом керівника та печаткою емітента (у разі якщо така публікація передбачена законом).

1.6. Копії публікацій повідомлення про прийняття рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів, опублікованого згідно із вимогами нормативно-правового акта Комісії, що встановлює порядок забезпечення існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі, засвідчені підписом керівника та печаткою емітента.

1.7. Складена у довільній формі довідка про персональне повідомлення учасників емітента про проведення загальних зборів учасників емітента, на яких прийнято рішення про затвердження змін до установчих документів емітента, пов’язаних зі зміною найменування, та/або рішення щодо бездокументарної форми існування цінних паперів, засвідчена підписом керівника та печаткою емітента (у разі якщо персональне повідомлення передбачено законом).

{Підпункт 1.8 пункту 1 розділу ІІ виключено на підставі Рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1433 від 11.09.2015}

2. У разі відмови в заміні свідоцтва (свідоцтв) усі подані документи залишаються в центральному апараті Комісії або її територіальних органах, крім оригіналу (оригіналів) свідоцтва (свідоцтв), який (які) направляється (направляються) емітенту одночасно з відповідним розпорядженням про відмову.

Директор департаменту
корпоративного управління
та корпоративних фінансів



А. Папаіка










Додаток 1
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


РОЗПОРЯДЖЕННЯ




Додаток 2
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


РОЗПОРЯДЖЕННЯ






Додаток 3
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску акцій

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск
простих іменних акцій _________________________________________________________
(найменування емітента, код за ЄДРПОУ)

на загальну суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень

номінальною вартістю

_____________________________________
(сума словами)

гривень

у кількості

_____________________________________
(кількість словами)

штук


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску акцій від ___________ ______ року, реєстраційний № ___/1/___, дата видачі ___ ______ _____ року, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № ___/1/___.Т

Дата реєстрації «___» __________ 20__ року.

Дата видачі «___» __________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)




М.П.













Додаток 4
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску акцій

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск
привілейованих іменних акцій __________________________________________________
   (найменування емітента, код за ЄДРПОУ)

на загальну суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень

номінальною вартістю

_____________________________________
(сума словами)

гривень

у кількості

_____________________________________
(кількість словами)

штук,

у тому числі:







класу ______________

_____________________________________
(кількість словами)

штук

на суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень,


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску акцій від ___________ ______ року, реєстраційний № ___/1/___, дата видачі ___ ______ _____ року, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № ___/1/___.Т

Дата реєстрації «___» __________ 20__ року.

Дата видачі «___» __________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)




М.П.













Додаток 5
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску облігацій підприємств

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск облігацій, який здійснюється
___________________________________________________________________________,
  (найменування емітента та код за ЄДРПОУ)

на загальну суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень

номінальною вартістю

_____________________________________
(сума словами)

гривень,


форма існування - бездокументарна,
незабезпечених (звичайних)/забезпечених :




відсоткових іменних ________________________________

штук

на суму

________________________________________

гривень,




відсоткових на пред'явника __________________________

штук

на суму

________________________________________

гривень,




дисконтних іменних ________________________________

штук

на суму

________________________________________

гривень,




дисконтних на пред'явника __________________________

штук

на суму

________________________________________

гривень,




цільових іменних ___________________________________

штук

на суму

________________________________________

гривень,




цільових на пред'явника _____________________________

штук

на суму

________________________________________

гривень


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій від ___________ ______ року, реєстраційний № ___/2/___, дата видачі ___ ______ _____ року, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № __/2/__.

Дата реєстрації «___»____________ 20__ року.

Дата видачі «___» ____________ 20 _ року.

_____________________
(уповноважена особа)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)




М.П.










Додаток 6
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі
(пункт 5 розділу I)


СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску облігацій міжнародних фінансових організацій






Додаток 7
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску звичайних іпотечних облігацій

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск
іпотечних облігацій __________, що здійснюється
  (серія)

___________________________________________________________________________,
    (повне найменування емітента та код за ЄДРПОУ)

на загальну суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень

номінальною вартістю

_____________________________________
(сума словами)

гривень,


форма існування - бездокументарна,

розмір іпотечного покриття,
що забезпечує випуск (серії)
звичайних іпотечних облігацій



_______________________________
(сума словами)



гривень,

іменних з фіксованим процентом

_______________________________
(кількість словами)

штук,

іменних з плаваючим процентом

_______________________________
(кількість словами)

штук

на суму

_______________________________
(сума словами)

гривень


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску звичайних іпотечних облігацій від __ ________ ______ року, реєстраційний № ___/4/__, дата видачі ___ ______ _____ року, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № ___/4/___.

Дата реєстрації «___»__________ 20__ року.

Дата видачі «___» __________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(ініціали, прізвище уповноваженої особи)




М.П.













Додаток 8
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску іпотечних сертифікатів з фіксованою дохідністю

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск іпотечних сертифікатів з фіксованою дохідністю, який здійснюється
____________________________________________________________________________,
    (повне найменування емітента та код за ЄДРПОУ)

на загальну суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень

номінальною вартістю

_____________________________________
(сума словами)

гривень,


форма існування - бездокументарна,

іменних

_____________________________________
(кількість словами)

штук

на суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску іпотечних сертифікатів з фіксованою дохідністю від __ ________ ______ року, реєстраційний № ____, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № _____.

Дата реєстрації «___» __________ 20__ року.

Дата видачі «___» __________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(ініціали, прізвище уповноваженої особи)




М.П.













Додаток 9
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску іпотечних сертифікатів участі

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск іпотечних сертифікатів участі, який здійснюється
____________________________________________________________________________,
     (повне найменування емітента та код за ЄДРПОУ)

на загальну суму

_________________________________
(сума словами)

гривень,

частка консолідованого
іпотечного боргу, що припадає
на один сертифікат участі



_________________________________
(сума словами)



гривень,

загальна сума іпотечних активів,
які забезпечують випуск
іпотечних сертифікатів



_________________________________
(сума словами)



гривень,

форма існування - бездокументарна,

іменних

_________________________________
(кількість словами)

штук

на суму

_________________________________
(сума словами)

гривень


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску іпотечних сертифікатів участі від __ ________ ______ року, реєстраційний № ____, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № _____.

Дата реєстрації «___» __________ 20__ року.

Дата видачі «___» __________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(ініціали, прізвище уповноваженої особи)




М.П.













Додаток 10
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску сертифікатів фонду операцій з нерухомістю

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск
________________________ сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, що здійснюється
   (серії)

____________________________________________________________________________,
    (повне найменування емітента та код за ЄДРПОУ)

____________________________________________________________________________,
(найменування фонду операцій з нерухомістю)

на загальну суму

_____________________________________
(сума словами)

гривень

номінальною вартістю

_____________________________________
(сума словами)

гривень,


форма існування - бездокументарна,

іменних

_____________________________________
(кількість словами)

штук


внесено до Державного реєстру випусків цінних паперів.

Свідоцтво про реєстрацію випуску сертифікатів ФОН від __ ________ ______ року, реєстраційний  № ___/___/__, дата видачі ___ ______ _____ року, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № ____/___/____.

Дата реєстрації «___» __________ 20__ року.

Дата видачі «___» __________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(ініціали, прізвище уповноваженої особи)




М.П.













Додаток 11
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

СВІДОЦТВО
про реєстрацію випуску опціонних сертифікатів

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку засвідчує, що випуск опціонних сертифікатів серії _______

____________________________________________________________________________
(повне найменування емітента і код за ЄДРПОУ)

зареєстровано у встановленому порядку.

Характеристики випуску (серії):

вид опціонних сертифікатів ____________________________________________________,

різновид опціонних сертифікатів ________________________________________________,

кількість опціонних сертифікатів

______________________
(словами)

штук

розмір премії опціонного сертифіката

______________________
(словами)

гривень,

загальний розмір премії опціонних сертифікатів

______________________
(словами)

гривень.


Свідоцтво про реєстрацію випуску опціонних сертифікатів від __ ________ ______ року, реєстраційний № ___/___/__, дата видачі ___ ______ _____ року, видане ________________, вважати таким, що втратило чинність.

Реєстраційний № ____/6/____.

Дата реєстрації «___» ____________ 20__ року.

Дата видачі свідоцтва «___» ____________ 20__ року.

_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ініціали)




М.П.













Додаток 12
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


Національна  комісія з цінних паперів та фондового ринку

«___» ___________ 20__ року
     (дата подання заяви)

ЗАЯВА
про заміну свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв'язку зі зміною найменування емітента

Найменування емітента




Попереднє найменування емітента




Код за ЄДРПОУ




Місцезнаходження




Телефон, факс




Номер поточного рахунка та найменування банку, у якому відкрито рахунок




Дані про випуск (випуски) емісійних цінних паперів, свідоцтво (свідоцтва) про реєстрацію якого (яких) підлягає (підлягають) заміні (за кожним випуском окремо):




реквізити свідоцтва про реєстрацію випуску емісійних цінних паперів, яке підлягає заміні (реєстраційний номер, дата реєстрації, дата видачі (у разі наявності))




вид емісійних цінних паперів




форма існування




тип (для акцій)




клас (для акцій у разі розміщення привілейованих акцій з поділом на класи)




серія (для облігацій підприємств, сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, звичайних іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, опціонних сертифікатів)




різновид (для облігацій підприємств - відсоткові, дисконтні або цільові, незабезпечені (звичайні)/забезпечені; для звичайних іпотечних облігацій - з фіксованим процентом або з плаваючим процентом; для іпотечних сертифікатів - сертифікати з фіксованою дохідністю або сертифікати участі; для опціонних сертифікатів - опціонні сертифікати на купівлю або опціонні сертифікати на продаж)




загальна сума випуску, у тому числі для звичайних іпотечних облігацій та іпотечних сертифікатів участі - загальна сума іпотечних активів, які забезпечують випуск, грн




номінальна вартість одного цінного папера (для іпотечних сертифікатів участі - частка консолідованого боргу, що припадає на один сертифікат участі), грн




кількість цінних паперів, шт.





_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)




М.П.













Додаток 13
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

«___» ___________ 20__ року
    (дата подання заяви)

ЗАЯВА
про заміну свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв'язку з забезпеченням  існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі

Найменування емітента




Код за ЄДРПОУ




Місцезнаходження




Телефон, факс




Номер поточного рахунка та найменування банку, у якому відкрито рахунок




Дані про випуск (випуски) емісійних цінних паперів, свідоцтво (свідоцтва) про реєстрацію якого (яких) підлягає (підлягають) заміні (за кожним випуском окремо):




реквізити свідоцтва про реєстрацію випуску емісійних цінних паперів, яке підлягає заміні (реєстраційний номер, дата реєстрації, дата видачі (у разі наявності))




вид емісійних цінних паперів




форма існування




тип (для акцій)




клас (для акцій у разі розміщення привілейованих акцій з поділом на класи)




серія (для облігацій підприємств, сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, звичайних іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, опціонних сертифікатів)




різновид (для облігацій підприємств - відсоткові, дисконтні або цільові, незабезпечені (звичайні)/забезпечені; для звичайних іпотечних облігацій - з фіксованим процентом або з плаваючим процентом; для іпотечних сертифікатів - сертифікати з фіксованою дохідністю або сертифікати участі; для опціонних сертифікатів - опціонні сертифікати на купівлю або опціонні сертифікати на продаж)




загальна сума випуску, у тому числі для звичайних іпотечних облігацій та іпотечних сертифікатів участі - загальна сума іпотечних активів, які забезпечують випуск, грн





_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)




М.П.













Додаток 14
до Порядку заміни свідоцтва (свідоцтв)
про реєстрацію випуску (випусків)
емісійних цінних паперів у зв’язку
зі зміною найменування емітента
та/або забезпеченням існування іменних
цінних паперів у бездокументарній формі


Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

«___» ___________ 20__ року
    (дата подання заяви)

ЗАЯВА
про заміну свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних цінних паперів у зв’язку зі зміною найменування емітента та забезпеченням існування іменних цінних паперів у бездокументарній формі

Найменування емітента




Попереднє найменування емітента




Код за ЄДРПОУ




Місцезнаходження




Телефон, факс




Номер поточного рахунка та найменування банку, у якому відкрито рахунок




Дані про випуск (випуски) емісійних цінних паперів, свідоцтво (свідоцтва) про реєстрацію якого (яких) підлягає (підлягають) заміні (за кожним випуском окремо):




реквізити свідоцтва про реєстрацію випуску емісійних цінних паперів, яке підлягає заміні (реєстраційний номер, дата реєстрації, дата видачі (у разі наявності))




вид емісійних цінних паперів




форма існування




тип (для акцій)




клас (для акцій у разі розміщення привілейованих акцій з поділом на класи)




серія (для облігацій підприємств, сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, звичайних іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, опціонних сертифікатів)




різновид (для облігацій підприємств - відсоткові, дисконтні або цільові, незабезпечені (звичайні)/забезпечені; для звичайних іпотечних облігацій - з фіксованим процентом або з плаваючим процентом; для іпотечних сертифікатів - сертифікати з фіксованою дохідністю або сертифікати участі; для опціонних сертифікатів - опціонні сертифікати на купівлю або опціонні сертифікати на продаж)




загальна сума випуску,
у тому числі для звичайних іпотечних облігацій та іпотечних сертифікатів участі - загальна сума іпотечних активів, які забезпечують випуск, грн




номінальна вартість одного цінного папера (для іпотечних сертифікатів участі - частка консолідованого боргу, що припадає на один сертифікат участі), грн




кількість цінних паперів, шт.





_____________________
(посада)

____________
(підпис)

________________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)




М.П.


Інші НПА

Постанова НКЦПФР №249 від 26.02.2013 Про затвердження Порядку реєстрації випусків акцій акціонерних товариств, створених до набрання чинності Законом України Про цінні папери та фондовий ринок, та переведення таких випусків у систему депозитарного обліку Постанова НКЦПФР №1073 від 31.07.2012 Про затвердження Порядку реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства та Змін до Порядку скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випусків акцій Декрет КМУ №7-93 від 21.01.1993 Про державне мито Рішення НКЦПФР №371 від 06.03.2012 Про затвердження Порядку здійснення консолідації та дроблення акцій акціонерного товариства Рішення НКЦПФР №578 від 29.04.2014 Про затвердження Положення про порядок здійснення емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу Рішення НКЦПФР №1415 від 06.08.2013 Про затвердження Порядку анулювання викуплених акціонерним товариством акцій без зміни розміру статутного капіталу Рішення НКЦПФР №1284 від 23.07.2013 Про затвердження Порядку видачі дубліката свідоцтва про реєстрацію випуску цінних паперів Наказ МФУ №471 від 28.04.2015 Про затвердження Змін до Порядку обліку, зберігання і розпорядження дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, дорогоцінним камінням органогенного утворення та напівдорогоцінним камінням, що переходять у власність держави Наказ МФУ №692 від 04.11.2004 Про затвердження Порядку обліку, зберігання і розпорядження дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, дорогоцінним камінням органогенного утворення та напівдорогоцінним камінням, що переходять у власність держави Наказ МФУ №464 від 27.04.2015 Про затвердження Порядку обміну податковою інформацією між Міністерством фінансів України та Державною фіскальною службою України