Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова КМУ № 52 від 19.02.2015 Про здійснення Донецькою обласною державною адміністрацією функцій Донецької обласної ради в частині бюджетних повноважень

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 19 лютого 2015 р. № 52
Київ


Про здійснення Донецькою обласною державною адміністрацією функцій Донецької обласної ради в частині бюджетних повноважень

Відповідно до статті 67-2 Бюджетного кодексу України у зв’язку з припиненням діяльності Донецької обласної ради Кабінет Міністрів України постановляє:

Погодитися з пропозицією Донецької обласної державної адміністрації щодо здійснення зазначеною адміністрацією на період проведення антитерористичної операції функцій Донецької обласної ради в частині бюджетних повноважень за переліком згідно з додатком.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 39

Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 19 лютого 2015 р. № 52


ПЕРЕЛІК
функцій Донецької обласної ради в частині бюджетних повноважень, які здійснюються Донецькою обласною державною адміністрацією на період проведення антитерористичної операції

1. Затвердження обласного бюджету, внесення змін до нього, затвердження звітів про його виконання.

2. Розподіл та перерозподіл переданих з державного бюджету дотацій, субвенцій між місцевими бюджетами.

3. Утворення цільових фондів, які є складовою спеціального фонду обласного бюджету, затвердження положення про такі фонди, яким визначається порядок їх формування та використання.

4. Отримання позик на покриття тимчасових касових розривів, що виникають в процесі виконання обласного бюджету.

5. Надання департаменту фінансів облдержадміністрації права розміщувати тимчасово вільні кошти обласного бюджету на депозитах з дотриманням вимог, установлених Бюджетним кодексом України та іншими нормативно-правовими актами.

6. Створення спеціального фонду у складі місцевого бюджету.

7. Визначення друкованого видання, в якому публікується інформація про обласний бюджет.

8. Визначення частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету, та затвердження відповідного порядку.

9. Прийняття рішень про передачу до бюджету розвитку коштів з іншої частини обласного бюджету.

10. Прийняття рішень про розподіл коштів бюджету розвитку щодо здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами під час затвердження обласного бюджету та внесення змін до нього.

11. Прийняття рішення про обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ банками державного сектору.

12. Прийняття рішення про:

передачу коштів на здійснення окремих видатків обласного бюджету міській (міста обласного значення), районній раді у вигляді міжбюджетного трансферту відповідно до міського (міста обласного значення), районного бюджету;

надання місцевим бюджетам області міжбюджетних трансфертів, визначених у частині другій статті 101 Бюджетного кодексу України.

Укладення договорів з відповідними місцевими радами про передачу зазначених коштів.



Інші НПА

Розпорядження КМУ №97 від 18.02.2015 Про погодження наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості від 14 лютого 2015 р. № 94 Розпорядження КМУ №95 від 11.02.2015 Про призначення Курикіна С.І. заступником Міністра екології та природних ресурсів України Постанова КМУ №50 від 11.02.2015 Про внесення змін у додаток 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2014 р. № 85 Постанова КМУ №49 від 11.02.2015 Про внесення змін до Порядку надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій громадських організацій інвалідів Розпорядження КМУ №93 від 14.02.2015 Про підписання Рамкової угоди між Урядом України та Глобальним фондом для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією Постанова НКРЕКП №1305 від 06.10.1999 Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, на здійснення окремих видів господарської діяльності Розпорядження КМУ №537 від 04.06.2014 Про затвердження складу представників сторони органів виконавчої влади у Національній тристоронній соціально-економічній раді та визнання таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 березня 2013 р. № 219 Закон України ВРУ №143-VIII від 04.02.2015 Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки, Урядом Республіки Польща стосовно створення спільної військової частини Рішення НКЦПФР №1777 від 23.12.2014 Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) - діяльності з торгівлі цінними паперами Розпорядження КМУ №96 від 11.02.2015 Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 року