Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Розпорядження КМУ № 16 від 14.01.2015 Про затвердження плану заходів з відзначення у 2015 році Дня Соборності України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 січня 2015 р. № 16-р
Київ


Про затвердження плану заходів з відзначення у 2015 році Дня Соборності України

1. Затвердити план заходів з відзначення у 2015 році Дня Соборності України, що додається.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, обласним та Київській міській держадміністраціям забезпечити виконання затвердженого цим розпорядженням плану заходів у межах відповідних бюджетних призначень та за рахунок інших джерел.

Прем'єр-міністр України А.ЯЦЕНЮК

Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Кабінету Міністрів України
від 14 січня 2015 р. № 16-р


ПЛАН
заходів з відзначення у 2015 році Дня Соборності України

1. Організувати:

1) проведення в м. Києві урочистостей за участю керівництва держави, представників центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, народних депутатів України, громадськості, духовенства, науковців, а також проведення відповідних урочистих заходів в інших населених пунктах.



Мінкультури, МОН, Міноборони,
обласні та Київська міська
держадміністрації.

22 січня;


2) покладення квітів до пам’ятників діячам Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, пам’ятних знаків, присвячених подіям, учасникам національно-визвольної боротьби Українського народу у XX столітті, боротьби за відстоювання конституційних засад демократії, за захист державного суверенітету і територіальної цілісності України у 2014 році.

Обласні та Київська міська
держадміністрації.


22 січня;


3) у музеях України відкриття нових та оновлення існуючих тематичних експозицій з історії Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.


Мінкультури,
обласні та Київська міська
держадміністрації.

Січень - лютий;


4) виставки архівних документів та фотоматеріалів, присвячених подіям і учасникам Української революції 1917-1921 років, історії Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки;

Укрдержархів, Український
інститут національної пам’яті.

Січень - лютий;


5) цикли тематичних теле- та радіопередач до 96-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, сприяти висвітленню в засобах масової інформації заходів з відзначення Дня Соборності України.

Держкомтелерадіо.

Січень - лютий.


2. Забезпечити:

1) проведення тематичних конференцій, засідань за круглим столом, а також інформаційно-просвітницьких і навчально-виховних заходів, присвячених історії національно-визвольної боротьби початку XX століття в Україні, для широких верств населення, насамперед учнівської та студентської молоді.

МОН, Український
інститут національної пам’яті,
Національна академія наук (за згодою),
обласні та Київська міська
держадміністрації.

Січень - лютий;


2) проведення в рамках всеукраїнської культурно-мистецької акції “Єдина і неподільна Україна” у театрально-концертних закладах відповідних тематичних вистав і концертів, організацію інших культурно-мистецьких заходів з нагоди Дня Соборності України.

Мінкультури,
обласні та Київська міська
держадміністрації.

Січень - лютий;


3) проведення закордонними дипломатичними установами України заходів з відзначення Дня Соборності України, зокрема за участю представників української громадськості за кордоном.

МЗС.

Січень - лютий;


4) охорону громадського порядку, дотримання правил дорожнього руху та запобігання можливим провокаціям під час проведення масових заходів.

МВС, СБУ,
обласні та Київська міська
держадміністрації.

Січень.


3. Сприяти реалізації громадських, зокрема молодіжних, ініціатив щодо відзначення Дня Соборності України, утвердження ідеї єдності держави та суспільства, патріотичного виховання.

Обласні та Київська міська
держадміністрації.

Січень - лютий.



Інші НПА

Постанова КМУ №725 від 29.12.2014 Про внесення змін до Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу Наказ МВС №1032 від 07.10.2014 Про затвердження Порядку організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служб в органах управління і підрозділах Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Наказ Мінінфраструктури №615 від 28.11.2014 Про затвердження Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів Наказ Міноборони №860 від 03.12.2014 Про затвердження Правил об’єктивного контролю в державній авіації України Наказ Міноборони №811 від 17.11.2014 Про затвердження Правил визначення придатності до експлуатації аеродромів та злітно-посадкових майданчиків державної авіації України Наказ МОЗ №943 від 09.12.2014 Про затвердження Правил пропускного режиму Міністерства охорони здоров’я України Наказ МФУ №1171 від 27.11.2014 Про затвердження Змін до наказу Міністерства фінансів України від 30 травня 2012 року № 629 Рішення НКЦПФР №1652 від 09.12.2014 Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (щодо спрощення порядку відкриття бізнесу) Постанова НКРЕКП №822 від 18.12.2014 Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 жовтня 2014 року № 146 Лист НБУ №48-404/72001 від 03.12.2014 Щодо забезпечення банками ефективного аналізу документів