Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Розпорядження КМУ № 434 від 27.06.2012 Про підготовку та проведення фізкультурно-спортивних заходів серед державних службовців

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27 червня 2012 р. № 434-р
Київ


Про підготовку та проведення фізкультурно-спортивних заходів серед державних службовців

1. Підтримати пропозицію Міністерства молоді та спорту, Національного агентства з питань державної служби і фізкультурно-спортивного товариства ”Спартак” щодо щорічного проведення фізкультурно-спортивних заходів серед державних службовців.

2. Міністерству молоді та спорту забезпечити організацію та проведення:

спартакіади серед працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади (далі - спартакіада);

разом з Національним агентством з питань державної служби, фізкультурно-спортивним товариством ”Спартак” та Центральним комітетом профспілки працівників державних установ - Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій (далі - Всеукраїнська спартакіада).

3. Міністерству молоді та спорту розробити і затвердити положення про спартакіаду серед працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади і положення про Всеукраїнську спартакіаду серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

4. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям відповідно до компетенції забезпечити:

створення умов для підготовки та участі державних службовців у спартакіаді і Всеукраїнській спартакіаді;

участь державних службовців у зазначених спартакіадах у спортивній формі єдиного зразка;

формування збірних команд з числа державних службовців;

заохочення переможців, призерів та активних учасників спартакіад.

5. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити:

упорядкування місць проведення спартакіади і Всеукраїнської спартакіади;

висвітлення ходу проведення зазначених спартакіад у регіональних засобах масової інформації.

6. Державному комітетові телебачення і радіомовлення сприяти висвітленню державними телерадіоорганізаціями ходу проведення спартакіади і Всеукраїнської спартакіади.

Прем'єр-міністр України

М.АЗАРОВ

Інд. 70


Інші НПА

Рішення Нацрада з питань телебачення №2979 від 28.12.2011 Про затвердження Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги Рішення Нацрада з питань телебачення №1684 від 01.12.2010 Про затвердження Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору Закон України ВРУ №1547-III від 16.03.2000 Про ратифікацію Конвенції про порядок вирішення інвестиційних спорів між державами та іноземними особами Наказ Міноборони №322 від 10.06.2011 Про затвердження Інструкції про організацію та планування перевезень вантажів і пасажирів автомобільним транспортом у Збройних Силах України Постанова КМУ №401 від 13.08.2014 Про затвердження Положення про Міністерство внутрішніх справ України Наказ МВС №499 від 31.12.2007 ро впорядкування структури та умов грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ Наказ Мін'юст №1015/5 від 06.07.2012 Про видачу центру сертифікації ключів Публічного акціонерного товариства \"УкрСиббанк\" свідоцтва про акредитацію центру сертифікації ключів Постанова ВРУ №24-VIII від 09.12.2014 Про календарний план проведення першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання Постанова КМУ №695 від 09.12.2014 Про затвердження Програми діяльності Кабінету Міністрів України Постанова КМУ №696 від 05.12.2014 Про утворення урядових комітетів та затвердження їх посадового складу