Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінекономрозвитку № 1106-k від 15.09.2014 Повідомлення про результати проведення попередньої кваліфікації

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
15.09.2014  № 1106


ПОВІДОМЛЕННЯ
про результати проведення попередньої кваліфікації

1. Замовник.

1.1. Найменування.

1.2. Код за ЄДРПОУ.

1.3. Місцезнаходження.

2. Джерело фінансування закупівлі.

3. Процедура закупівлі.

4. Інформація про предмет закупівлі.

4.1. Найменування предмета закупівлі.

4.2. Кількість товарів, обсяг виконання робіт чи надання послуг.

4.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг.

4.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг.

5. Інформація про процедуру проведення попередньої кваліфікації.

5.1. Адреса веб-сайта, на якому замовником додатково розміщувалась інформація про проведення попередньої кваліфікації.

5.2. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури попередньої кваліфікації, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.

5.3. Дата оприлюднення та номер повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.

6. Результат проведення попередньої кваліфікації.

6.1. Кількість учасників, які пройшли кваліфікаційний відбір.

6.2. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові.

6.3. Код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків.

6.4. Місцезнаходження (для юридичної особи) або місце проживання (для фізичної особи).

7. Процедура попередньої кваліфікації відмінена чи визнана такою, що не відбулася.

7.1. Дата прийняття рішення.

7.2. Підстава.

Заступник
директора департаменту
державних закупівель
та державного замовлення

Л. Дудник


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
15.09.2014  № 1106

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
13 жовтня 2014 р.
за № 1252/26029


ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення форми повідомлення про результати проведення попередньої кваліфікації

1. Повідомлення складається українською мовою, а також англійською мовою у випадках, визначених частиною четвертою статті 10 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (далі - Закон), підписується уповноваженою особою замовника (із зазначенням посади, прізвища та ініціалів) та засвідчується в установленому порядку печаткою замовника.

2. Дата заповнюється в такому порядку: число, місяць, рік.

3. Щодо пункту 1 повідомлення.

Замовник визначається відповідно до пунктів 2, 9 частини першої статті 1 Закону та/або пункту 1 частини першої статті 1 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (далі - Закон про особливості).

У підпункті 1.1 зазначається повне найменування замовника.

У підпункті 1.3 зазначаються вулиця, номер будинку, номер кімнати (офіса), найменування адміністративно-територіальної одиниці (Автономна Республіка Крим, область, район, місто, район у місті, селище, село), поштовий індекс.

4. Щодо пункту 2 повідомлення.

Джерело фінансування закупівлі визначається відповідно до бюджетного законодавства. У випадку, коли замовник здійснює закупівлі за рахунок власних коштів згідно з частиною третьою статті 2 Закону про особливості, у пункті 2 зазначається: "Власні кошти".

У разі якщо замовник здійснює закупівлі частково за рахунок бюджетних та власних коштів відповідно до частини третьої статті 2 Закону про особливості, у пункті 2 зазначається: "Співфінансування".

5. Щодо пункту 4 повідомлення.

Щодо підпункту 4.1.

Інформація про предмет закупівлі зазначається замовником відповідно до пунктів 20, 21, 23 і 27 частини першої статті 1 Закону та в порядку, установленому центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державних закупівель (із зазначенням за наявності показника десятого знака відповідного державного класифікатора).

6. Щодо пункту 5 повідомлення.

У підпункті 5.1 зазначається адреса веб-сайта замовника в разі наявності або веб-сайта відповідного органу влади, органу місцевого самоврядування, на якому замовником додатково розміщувалась інформація про закупівлю (у разі такого розміщення).

У підпункті 5.2 вказуються дата оприлюднення і номер оголошення про проведення процедури попередньої кваліфікації, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.

У підпункті 5.3 зазначаються дата оприлюднення та номер повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.

7. Щодо пункту 6 повідомлення.

У підпункті 6.1 зазначається кількість учасників, які пройшли кваліфікаційний відбір.

У підпункті 6.2 зазначається інформація про юридичну особу відповідно до установчих документів, а про фізичну особу - відповідно до паспорта чи інших документів, що посвідчують особу згідно із законодавством України.

У підпункті 6.3 для юридичної особи зазначається код за ЄДРПОУ, а для фізичної особи - реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті).

У підпункті 6.4 зазначаються вулиця, номер будинку, номер кімнати (офіса), найменування адміністративно-територіальної одиниці (Автономна Республіка Крим, область, район, місто, район у місті, селище, село), поштовий індекс.

8. Щодо пункту 7 повідомлення.

Пункт 7 заповнюється в разі відміни процедури попередньої кваліфікації чи визнання її такою, що не відбулася, відповідно до статті 30 Закону із зазначенням дати та підстави для прийняття такого рішення відповідно до статті 38 Закону. У такому разі підпункти 6.1-6.4 не заповнюються.

Заступник
директора департаменту
державних закупівель
та державного замовлення




Л. Дудник



Інші НПА

Наказ Мінекономрозвитку №1106-l від 15.09.2014 Оголошення про результати проведення торгів Наказ Мінекономрозвитку №1106-m від 15.09.2014 Повідомлення учасникам про результати процедури закупівлі Наказ Мінекономрозвитку №1106-n від 15.09.2014 Повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, або цінової пропозиції, або пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі Наказ Мінекономрозвитку №1106-o від 15.09.2014 Обгрунтування застосування переговорної процедури закупівлі Наказ Мінекономрозвитку №1106-p від 15.09.2014 Оголошення з відомостями про рамкову угоду Наказ Мінекономрозвитку №1106-q від 15.09.2014 Інформація про застосування переговорної процедури закупівлі Наказ Мінекономрозвитку №1106-r від 15.09.2014 Запит цінових пропозицій Наказ Мінекономрозвитку №1106-s від 15.09.2014 Оголошення про проведення попередньої кваліфікації Наказ Мінекономрозвитку №1106-t від 15.09.2014 Оголошенняпро проведення процедури двоступеневих торгів Наказ Мінекономрозвитку №1106-u від 15.09.2014 Оголошенняпро про проведення відкритих торгів