Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінмолодьспорт № 994 від 08.04.2015 Про затвердження Порядку забезпечення вихованців, спортсменів, учнів (студентів) та тренерів (тренерів-викладачів, вчителів зі спорту) закладів фізичної культури і спорту спортивним одягом, спортивним спеціальним взуттям, спортивним інвентарем індивідуального користування та встановлення строків їх використання

МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.04.2015  № 994





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
24 квітня 2015 р.
за № 464/26909


Про затвердження Порядку забезпечення вихованців, спортсменів, учнів (студентів) та тренерів (тренерів-викладачів, вчителів зі спорту) закладів фізичної культури і спорту спортивним одягом, спортивним спеціальним взуттям, спортивним інвентарем індивідуального користування та встановлення строків їх використання

Відповідно до статті 48 Закону України "Про фізичну культуру і спорт", підпункту 19 пункту 4, пункту 8 Положення про Міністерство молоді та спорту України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року № 220, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок забезпечення вихованців, спортсменів, учнів (студентів) та тренерів (тренерів-викладачів, вчителів зі спорту) закладів фізичної культури і спорту спортивним одягом, спортивним спеціальним взуттям, спортивним інвентарем індивідуального користування та встановлення строків їх використання, що додається.

2. Доручити Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурним підрозділам з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій та рекомендувати структурним підрозділам з фізичної культури та спорту, освіти органів місцевого самоврядування, структурним підрозділам освіти обласних, Київської та Севастопольської міських, районних державних адміністрацій, всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариствам, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України:

1) передбачати у проектах кошторисів на відповідний рік закладів фізичної культури і спорту, що відносяться до сфери їх управління, видатки відповідно до законодавства на придбання спортивної екіпіровки та інвентарю;

2) забезпечити надання організаційно-методичної і практичної допомоги керівникам закладів фізичної культури і спорту, що належать до сфери їх управління.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 04 лютого 2010 року № 258 "Про затвердження Положення про порядок забезпечення вихованців, спортсменів, учнів та тренерів спортивних шкіл усіх типів, центрів олімпійської підготовки, шкіл вищої спортивної майстерності і спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю спортивним одягом, спортивним спеціальним взуттям, спортивним інвентарем індивідуального користування та терміни його використання", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26 березня 2010 року за № 251/17546.

4. Департаменту олімпійського спорту (Вірастюк Р.Я.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра молоді та спорту України Гоцула І.Є.

Міністр молоді
та спорту України


І.О. Жданов


ПОГОДЖЕНО:

Президент Національного комітету
спорту інвалідів України




В.М. Сушкевич







ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства молоді
та спорту України
08.04.2015 с № 994





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
24 квітня 2015 р.
за № 464/26909


ПОРЯДОК
забезпечення вихованців, спортсменів, учнів (студентів) та тренерів (тренерів-викладачів, вчителів зі спорту) закладів фізичної культури і спорту спортивним одягом, спортивним спеціальним взуттям, спортивним інвентарем індивідуального користування та встановлення строків їх використання

1. Цей Порядок встановлює організацію забезпечення вихованців, спортсменів, учнів (студентів) та тренерів (тренерів-викладачів, вчителів зі спорту) комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дитячо-юнацьких спортивних шкіл з видів спорту, дитячо-юнацьких спортивних шкіл для інвалідів, спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву, спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл для інвалідів паралімпійського та дефлімпійського резерву, центрів олімпійської підготовки, шкіл вищої спортивної майстерності, спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю (далі – заклади фізичної культури і спорту) спортивним одягом, спортивним спеціальним взуттям, спортивним інвентарем індивідуального користування (далі - спортивна екіпіровка та інвентар) та строки їх використання для забезпечення належного рівня проведення навчально-тренувального процесу та участі у спортивних змаганнях.

2. Придбання спортивної екіпіровки та інвентарю здійснюється відповідно до законодавства України з виділених бюджетних асигнувань на зазначені цілі, виходячи з фінансових можливостей відповідного закладу фізичної культури і спорту, згідно з переліком спортивного одягу, спортивного спеціального взуття, спортивного інвентарю індивідуального користування та встановлення строків їх використання, наведеним у додатку до цього Порядку.

3. Потреба у визначенні необхідної кількості спортивної екіпіровки та інвентарю для придбання закладами фізичної культури і спорту визначається з урахуванням кількості вихованців, учнів (студентів), спортсменів, які займаються на відділеннях з кожного виду спорту окремо, враховуючи специфіку організації навчально-тренувального процесу, передбаченого навчальною програмою з відповідного виду спорту.

4. Вихованці, спортсмени, учні (студенти) та тренери (тренери-викладачі, вчителі зі спорту) забезпечуються спортивною екіпіровкою та інвентарем безкоштовно.

5. Спортивна екіпіровка та інвентар видаються матеріально відповідальною особою закладу фізичної культури і спорту тренеру (тренеру-викладачу, вчителю зі спорту) або особі, яка відповідає за організацію проведення відповідного навчально-тренувального процесу або відповідного спортивного заходу, на підставі особистої заяви. Видача спортивної екіпіровки та інвентарю оформляється наказом закладу фізичної культури і спорту за підписом керівника цього закладу.

6. Взяття на баланс і списання екіпіровки та інвентарю, строк використання яких закінчився, або таких, що стали непридатними до використання з інших причин, здійснюються відповідно до законодавства.

7. Вихованці, учні (студенти), спортсмени та тренери (тренери-викладачі, вчителі зі спорту) закладів фізичної культури і спорту в разі вибуття (звільнення) повертають одержаний раніше спортивний інвентар індивідуального багаторазового користування, строк використання якого не закінчився, у належному стані.

8. Повернений спортивний інвентар індивідуального багаторазового використання, строк використання якого не закінчився, повинен обліковуватися за місцем його зберігання (місцезнаходження) та в бухгалтерії закладу і підлягає списанню відповідно до чинного законодавства.

9. Наступна видача спортивної екіпіровки та інвентарю здійснюється після закінчення встановлених строків їх використання, у разі їх непридатності для подальшого використання та подання матеріально відповідальною особою до бухгалтерії закладу звіту про неможливість їх подальшого використання.

10. Контроль за використанням, зберіганням та обліком спортивної екіпіровки й інвентарю здійснюється в порядку, визначеному нормативно-правовими актами бухгалтерського обліку і звітності відповідно до законодавства.

Директор департаменту
олімпійського спорту


Р.Я. Вірастюк







Додаток
до Порядку забезпечення вихованців,
спортсменів, учнів (студентів)
та тренерів (тренерів-викладачів,
вчителів зі спорту) закладів
фізичної культури і спорту
спортивним одягом, спортивним
спеціальним взуттям, спортивним
інвентарем індивідуального
користування та встановлення
строків їх використання
(пункт 2)


ПЕРЕЛІК
спортивного одягу, спортивного спеціального взуття, спортивного інвентарю індивідуального користування та встановлення строків їх використання

№ з/п

Найменування спортивного одягу та інвентарю

Строки використання (у місяцях)

для вихованців, спортсменів, учнів (студентів) закладів фізичної культури і спорту

для тренерів

1

2

3

4

ОЛІМПІЙСЬКІ ВИДИ СПОРТУ

БАДМІНТОН

1

Взуття спеціалізоване

6

12

Волани (24 штуки)

1



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм спортивний тренувальний

12

12

Напульсники

6



Ракетка

4

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Теніска ігрова

4

6

Футболка тренувальна

4

6

Шкарпетки

4

6

Шорти ігрові

6

6

БАСКЕТБОЛ

2

Взуття спеціалізоване

6

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Майка для тренування

6



Майка ігрова

6



М’ячі

12




Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Шкарпетки

3

6

Шорти для тренування

6



Шорти ігрові

6



БЕЙСБОЛ

3

Битка

6



Взуття спеціалізоване

12

12

Захист кетчера

6



Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

6

6

Куртка спортивна

12

12

Лосини

6



М’ячі

3



Рукавиця

6

6

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка гравця

6



Шорти ігрові

6

6

БОКС

4

Куртка

24

24

Бандаж боксерський

6

6

Бинти боксерські

3

6

Взуття боксерське

6

6

Гомілковостопи

6

6

Капа

6

6

Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм вітрозахисний

6

6

Костюм спортивний

6

6

Майка боксерська

6

6

Рукавички змагальні

6

6

Рукавички снарядні

6

6

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси боксерські

6

6

Труси спортивні

6

6

Туфлі кросові

12

12

Футболка

6

6

Шапка тепла

12

12

Шкарпетки

3

3

Шолом захисний

6

6

БОРОТЬБА ВІЛЬНА

5

Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм тренувальний утеплений

6

12

Наколінники

3



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Трико борцівське (жін.) червоне, синє

6



Трико борцівське (чол.) червоне, синє

6



Туфлі кросові

6

6

Футболка спортивна

6

6

Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

3

3

Шорти спортивні

6

6

БОРОТЬБА ГРЕКО-РИМСЬКА

6

Кепка (Блайзер)

6

6

Борцівки (взуття борцівське)

6



Гомілковостопи

6

6

Кеди

6

6

Костюм спортивний вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний тренувальний

12

12

Кросівки

6

6

Куртка спортивна (весна - осінь)

24

24

Куртка спортивна (зима)

24

24

Майка

6

6

Костюм спортивний парадний

24

24

Наколінники

6

6

Рукавиці

12

12

Рушник

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Трико борцівське синє

6



Трико борцівське червоне

6



Футболка

6

6

Шапка спортивна

6



Шкарпетки

6

6

Шорти (труси спортивні)

6

6

ВАЖКА АТЛЕТИКА

7

Важкоатлетичне взуття (штангетки)

6



Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм спортивний

6

12

Кросівки

12

12

Куртка спортивна

24

24

Магнезія

щодня



Наколінники

6



Напульсники

24



Пояс штангіста

24



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Трико важкоатлетичне

12



Футболка

6

6

Шкарпетки

3

3

ВЕЛОСИПЕДНИЙ СПОРТ

8

Велобахіли

6



Велокомбінезон

12



Велосипед спортивний

36



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм тренувальний

12

12

Костюм утеплений

12

12

Куртка вітрозахисна

6

6

Кросівки

12

12

Окуляри велосипедні

6



Рейтузи велосипедні довгі

6



Рейтузи велосипедні короткі

6



Рукавички велосипедні (зима)

6

6

Рукавички велосипедні (літо)

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сорочка велосипедна з довгим рукавом

6



Сорочка велосипедна з коротким рукавом

6



Сумка спортивна

12

12

Термодрес

6



Труси велосипедні

6



Туфлі велосипедні

12



Футболка

6

6

Чохол для велосипеда

24

24

Шапочка велосипедна

6

6

Шапочка тепла

12

12

Шкарпетки

6

6

ВЕСЛУВАННЯ АКАДЕМІЧНЕ

9

Брюки вітро-, водозахисні (утеплені)



24

Брюки спортивні еластичні обтягуючі (змагальні)

6



Брюки спортивні еластичні обтягуючі (тренувальні)

6



Брюки спортивні еластичні обтягуючі (утеплені)

6



Весла парні для веслування академічного

48



Весла розпашні для веслування академічного

48



Взуття утеплене

24

24

Кепка (Блайзер)

6

6

Комбінезон веслувальний (змагальний)

6



Комбінезон веслувальний (тренувальний)

6



Костюм вітро-, водозахисний

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм спортивний тренувальний

6

12

Костюм спортивний утеплений

12

12

Кросівки парадні

12

12

Кросівки тренувальні

6

12

Куртка веслувальна вітро-, водозахисна

12



Куртка веслувальна вітро-, водозахисна (утеплена)

12



Куртка вітро-, водозахисна (утеплена)



24

Куртка-жилет веслувальний вітро-, водозахисний (безрукавка)

12



Майка спортивна еластична обтягуюча (змагальна)

6



Майка спортивна еластична обтягуюча (тренувальна)

6



Наколінники

12



Рукавиці утеплені

24

24

Пояс для попереку зі штучної або натуральної сировини

12

12

Пульсометр

24



Рюкзак спортивний

12

12

Спеціальне взуття для човнів

18



Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

6

12

Футболка

6

6

Футболка спортивна еластична обтягуюча (змагальна)

6



Футболка спортивна еластична обтягуюча (тренувальна)

6



Чоботи гумові



24

Човни академічні

60



Шапка (зимова)

6

6

Шкарпетки

6

6

Шорти спортивні

6

6

Шорти спортивні еластичні обтягуючі (змагальні)

6



Шорти спортивні еластичні обтягуючі (тренувальні)

6



ВЕСЛУВАННЯ НА БАЙДАРКАХ І КАНОЕ

10

Байдарка К1

36



Байдарка К2

36



Байдарка К4

36



Весло байдарочне

12



Весло каное

12



Взуття утеплене

12

12

Каное С1

36



Каное С2

36



Каное С4

36



Кепка (Блайзер)

12

12

Комбінезон веслувальний (змагальний)

12



Комбінезон веслувальний (тренувальний)

12



Костюм вітрозахисний

12

12

Кросівки для човна

12



Кросівки парадні

12

12

Кросівки тренувальні

12

12

Рукавиці утеплені

12

12

Подушка каное

12



Рюкзак спортивний

12

12

Спортивна шапочка (тепла)

12

12

Спортивний костюм

12

12

Спортивний костюм теплий вітрозахисний (комбінезон)



24

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12



Фартух на човен

12



Футболка

6

6

Футболка неопренова з довгим рукавом

12



Футболка неопренова з коротким рукавом

12



Футболка спортивна еластична обтягуюча (змагальна)

6



Футболка спортивна еластична обтягуюча (тренувальна)

6



Хронометр



24

Чоботи гумові



12

Шкарпетки неопренові

12



Шорти неопренові

12



Шорти спортивні еластичні обтягуючі (змагальні)

6



Шорти спортивні еластичні обтягуючі (тренувальні)

6



Штани еластичні обтягуючі змагальні

12



Штани еластичні обтягуючі тренувальні

12



Штани неопренові

24



Штани спортивні еластичні обтягуючі (утеплені)

6



ВЕСЛУВАЛЬНИЙ СЛАЛОМ

11

Весло байдарочне

12



Байдарка К1

36



Весло каное

12



Каное С1

36



Каное С2

36



Костюм вітрозахисний

12

12

Кросівки

12

12

Майка з довгим рукавом

12



Майка з коротким рукавом

12



Майка неопренова з довгим рукавом

12



Майка неопренова з коротким рукавом

12



Мегафон



60

Пульсометр

36



Рятувальні жилети

24



Спортивний костюм

12

12

Спортивний костюм теплий вітрозахисний (комбінезон)

24

24

Спортивний костюм теплий водозахисний

24

24

Фартух на човен

12



Хронометр



24

Шкарпетки неопренові

24

24

Шолом захисний

36



Шорти неопренові

12



Штани неопренові

24



Штани тренувальні

12



ВІТРИЛЬНИЙ СПОРТ

12

Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм термозахисний (каліпс)

12



Костюм термозахисний (сухий)

12



Кросівки

12

12

Куртка тепла

24

24

Рукавиці

6

6

Рюкзак спортивний

12

12

Чоботи гумові

12

24

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12

12

Футболка

6

6

Чоботи каліпсові

12



Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

3

3

Шорти спортивні

12

12

ВОДНЕ ПОЛО

13

Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

Купальник ватерпольний

6

12

Купальник плавальний

6

12

М’яч ватерпольний № 2



24

М’яч ватерпольний № 4

12

24

М’яч ватерпольний № 5

12

24

М’яч ватерпольний важкий

12

24

Плавки ватерпольні

6

12

Плавки плавальні

6

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапки для басейну

3

6

Шапочка ватерпольна, 2 штуки (біла та синя)

12



Шапочка плавальна ігрова, 2 штуки (біла та синя)

6



Шапочка плавальна тренувальна

6



Шорти для тренування

6

6

ВОЛЕЙБОЛ

14

Взуття спеціалізоване

6

12

Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний

12

12

М’яч

12



Наколінники

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка для тренування

6



Футболка ігрова

6



Шкарпетки

6



Шорти для тренування

6



Шорти ігрові

6



ВОЛЕЙБОЛ ПЛЯЖНИЙ

15

Взуття спеціальне

6

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Майка для тренування

6

12

Майка ігрова

6



М’яч

12



Наколінники

12



Рюкзак спортивний

12

12

Спортивні труси

12



Сумка спортивна

12

12

Термокофта

12



Термотрико

12



Топ

12



Футболка для тренування

6

12

Шкарпетки

6

6

Шкарпетки "термо"

12



Шорти для тренування

6

12

Шорти ігрові

6



ГАНДБОЛ

16

Бандаж для воротаря

12



Взуття спеціалізоване

6

12

Гомілковостопи

6

12

Костюм вітрозахисний

6

12

Костюм спортивний

6

12

Кросівки ходові

12

12

М’яч гандбольний

6



Наколінники

6



Налокітники

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка для м’ячів

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка для воротаря

6



Футболка ігрова

6



Футболка тренувальна

6



Шкарпетки

6

6

Шорти для тренувань

6



Шорти ігрові

6



Штани для воротаря

6



ГІМНАСТИКА СПОРТИВНА

17

Бинт еластичний

3



Гетри утеплені

6



Гімнастичне трико

12



Гімнастичний купальник (жін.)

12



Гімнастичний купальник (чол.)

12



Гомілковостопи

6



Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

Накидка-напівхалат

12



Накладки

6



Наколінники

12



Напульсники

6



Пояс для зігрівання спини

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка

12

12

Сумка спортивна

12

12

Чохол для взуття

12

12

Чешки

6

6

Шкарпетки

3

3

ГІМНАСТИКА ХУДОЖНЯ

18

Комбінезон гімнастичний

6



Бинт еластичний

6



Булави

6



Гомілковостопи

6



Колготи еластичні

6



Колготи чисто вовняні

6



М’яч

6



Наколінники

6



Напівчешки

1



Обруч

6



Паличка зі стрічкою

6



Пояс для зігрівання спини

6



Рюкзак спортивний

12

12

Скакалка

6



Сумка спортивна

12

12

Трико гімнастичне

6



ДЗЮДО

19

Гомілковостопи

3



Кепка (Блайзер)

12

12

Кімоно біле

12

24

Кімоно синє

12



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм тренувальний

6

6

Костюм утеплений

12

12

Кросівки

6

6

Куртка тепла

12

12

Наколінники

3



Пояс для кімоно

12

24

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

6

6

Футболка спортивна

6

6

Шапочка спортивна

6

6

Шкарпетки

3

3

КІННИЙ СПОРТ

20

Бриджі

12

24

Жилет захисний

36



Каска

36

36

Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний

12

24

Краги

12

24

Куртка

12

24

Редингот

12



Рукавички

12

24

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12

12

Труси спортивні

12

24

Туфлі-кросівки

12

24

Фрак

12



Футболка

12

24

Хлист

12

24

Чоботи

12

24

Шапочка

12

24

Шкарпетки напіввовняні

6

6

Шкарпетки синтетичні

3

3

Шпори

12

24

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

21

Жердина жіноча, довжина - 400-430 см

12



Жердина жіноча, довжина - 430-450 см

12



Жердина жіноча, довжина - 450-480 см

12



Жердина чоловіча, довжина - 450-480 см

12



Жердина чоловіча, довжина - 480-500 см

12



Жердина чоловіча, довжина - 500-530 см

12



Жилет

24



Кепка сонцезахисна

12

12

Костюм бавовняний

6



Костюм вітрозахисний

12

24

Костюм синтетичний

6

24

Кросівки

6

12

Кросівки для метання

6



Кросівки для штовхання ядра

6



Майка-футболка

3

6

Майка легкоатлетична (жін.)

3

6

Майка легкоатлетична (чол.)

3

6

Манжет

48



Плавки легкоатлетичні (жін.)

3



Рюкзак спортивний

12

12

Светр напіввовняний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тайци

6



Труси легкоатлетичні (чол.)

3



Шапочка вовняна

12

12

Шиповки для бігу

6



Шиповки для потрійного стрибка

6



Шиповки для стрибків у висоту

6



Шиповки для стрибків у довжину та з жердиною

6



Шкарпетки напіввовняні

6

6

Шкарпетки синтетичні

3

3

Шорти

6

6

ПЛАВАННЯ

22

Дошка для плавання

12



Дошка для ніг (калабашка)

12



Костюм спортивний (тренувальний)

12

12

Костюм вітрозахисний

12

24

Костюм спортивний (парадний)

12

12

Кросівки

6

12

Купальник

3



Куртка спортивна

12

24

Ласти

12



Лопатки (великі, малі)

12



Окуляри для плавання

6



Плавки

12



Рюкзак спортивний

12

12

Рушник

12

12

Стартовий костюм для плавання

3



Сумка спортивна

12

12

Тапочки

12

12

Труси-шорти

6

12

Футболка

4

12

Халат

12



Шапочка для плавання

3



Шкарпетки

6

6

ПЛАВАННЯ СИНХРОННЕ

23

Дошка для плавання

12



Еластична гума

12



Зажим для носа

1



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

Купальник

3



Ласти

12



Обтяжувачі для рук

12



Окуляри для плавання

6



Рушник

12



Рюкзак спортивний

12

12

Секундомір



12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки для басейну

12

12

Футболка

6

6

Халат

12



Шапочка для басейну

1

6

Шкарпетки

6

6

Шорти

12

12

РЕГБІ

24

Бинт еластичний

12



Взуття ігрове і тренувальне

12

12

Гетри тренувальні

12

12

Гомілковостопи

6

12

Захист м’який

12



Костюм вітрозахисний

12



Костюм тренувальний

12

12

Куртка зимова

12

12

М’яч

24



Наколінники

6



Налокітники

12



Регбійка

12



Рюкзак спортивний

12

12

Свисток

12

12

Сланці

12

12

Сумка спортивна

12

12

Форма ігрова

12

12

Футболка тренувальна

12



Хронометр

12



Шапка спортивна

12



Шолом захисний

12



Шорти тренувальні

12



Щитки

12

12

СОФТБОЛ

25

Біта софтбольна

6



Взуття спеціальне

12

12

Захист для кетчера

6



Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

6

6

Куртка спортивна

12

12

Лосини

6



М’ячі

3



Рукавиці

6

6

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка для гравця

6



Шорти

6

6

СТРІЛЬБА З ЛУКА

26

Бінокль

48



Кепка (Блайзер)

12

12

Кейс для лука

24



Колчан

24



Костюм спортивний

24

24

Костюм термозахисний (зима)

24

24

Костюм термозахисний (літо)

24

24

Крага

12



Кросівки

12

12

Куртка тепла

24

24

Лінійка

12



Машинка для наклейки

24



Нагрудники

24



Наконечники

6



Напальчник

6



Нитки для тятиви

6



Оперення

6



Перехідник

12



Плечі

24



Плунжер

12



Приціл

24



Рукоятка

24



Рюкзак спортивний

12

12

Стабілізатор

12



Стабілізатор центральний

24



Стріли

6



Сумка спортивна

12

12

Трійник

12



Футболка

6

6

Хвостовики

6



Чоботи гумові

24

24

Шкарпетки

6

6

Шорти

12

12

СТРІЛЬБА КУЛЬОВА

27

Балони для гвинтівок

24



Балони для пістолетів

24



Кепка (Блайзер)

12

12

Гвинтівка пневматична

24



Гвинтівка малокаліберна

36



Кейси для гвинтівок

24



Кейси для пістолетів

24



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм спортивний теплий

12

12

Костюм стрілецький

12



Костюм термозахисний (зима)

12



Костюм термозахисний (літо)

6



Кросівки

12

12

Куртка стрілецька

12



Куртка тепла

12

12

Монокль

12



Навушники

12

12

Наколінники

12

12

Пасок для гвинтівки

12



Пістолет малокаліберний

36



Пістолет пневматичний

24



Пістолет швидкострільний

36



Прилад для гвинтівки (Іріс)

12



Пристрій для підвищення прицільної лінії на гвинтівку

12



Пристрій для тренування без пострілу (безпровідний)

12



Пуловер стрілецький літній

12



Пуловер стрілецький теплий

12



Рукавиці стрілецькі

12



Рюкзак спортивний

12

12

Світлозахисні козирки

6



Секундомір електронний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Сумка стрілецька

12



Труби зорові

24

24

Труси спортивні

12

12

Футболка

6

6

Черевики стрілецькі

12



Шкарпетки

6

6

Штатив для гвинтівки

24



СТРІЛЬБА СТЕНДОВА

28

Кепка (Блайзер)

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм спортивний (зима)

12



Костюм спортивний (літо)

12



Кросівки

12

12

Жилет стрілецький

24



Куртка тепла

24

24

Навушники

12



Окуляри світлозахисні стрілецькі

12



Рушниця спортивна стендова

48



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

12

12

Шкарпетки

0,2

0,2

СТРИБКИ НА БАТУТІ

291

Спортивний костюм

12

12

Бинт еластичний

3



Гетри утеплені

6



Гімнастичне трико (чол.)

12



Гімнастичний купальник (жін.)

12



Гімнастичний купальник (чол.)

12



Гомілковостопи

6



Кросівки

12

12

Накидка-напівхалат

12



Наколінники

12



Пояс для зігрівання спини

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Чешки

6



Чохол для взуття

12

12

Шкарпетки

3

3

СТРИБКИ У ВОДУ

30

Костюм спортивний

12

24

Купальник

6



Плавки

6



Рушник

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки

6

6

Футболка

12

12

Шорти

12

12

СУЧАСНЕ П'ЯТИБОРСТВО

31

Беруші

6



Черевики

12



Бриджі

12

12

Бюстгалтер захисний

6

12

Вага для рук та ніг (бігова)

6



Гольфи білі

3



Електронакінечник шпажний (5 штук)

3

6

Електрошнури (3 штуки)

6

6

Електрошпага FIE з комплектом запасних марогенових клинків (5 штук)

2



Електрошпага з комплектом запасних клинків (5 штук)

2

6

Жилет-безрукавка м’який

12



Зажим для носа

6



Захисний жилет

12



Каска

12

12

Кепка (Блайзер)

12

12

Комбінезон захисний

24

24

Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм фехтувальний

6



Костюм фехтувальний FIE

6



Кросівки

6

6

Краги

12



Купальник

6



Лазерний пістолет

24



Лактометр

12



Лопатки для плавання (великі, середні, малі)

12



Майка

6

6

Маска фехтувальна

6

24

Маска фехтувальна FIE

12



Набічник фехтувальний

12



Набічник фехтувальний FIE

6



Нагрудник тренувальний фехтувальний

12



Окуляри для бігу (з простим склом)

12



Окуляри для плавання

6



Плавки

6



Пневматичний пістолет

36



Портативна змагальна мішень для лазерного пістолета

24



Портативна тренувальна мішень для лазерного пістолета

24



Програмне забезпечення для стрільби з лазерної зброї

24



Проста шпага з комплектом запасних клинків (5 штук)

12

12

Пульсометр універсальний водозахисний

12



Раковина захисна

6

24

Редингот

12

12

Рукавиці

12

12

Рукавиця фехтувальна

6

12

Рукоятка (пістолет, ручка)

6

12

Рушник

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сорочка з воротом-стійкою

12



Стартовий костюм для плавання

12



Сумка спортивна

12

12

Тапочки

6

6

Тренерська куртка



24

Тренерська накладка для ноги



24

Тренерська накладка для стопи



24

Тренерська рукавиця



24

Тренерський рукав



24

Трубка для плавання

12



Труси спортивні

6

6

Туфлі фехтувальні

6

12

Футболка

6

6

Халат махровий

24



Хлист

12

12

Чоботи

12

12

Чохол для фехтувальної зброї

18

12

Шапка з козирком

12



Шапка спортивна зимова

6

6

Шапочка для плавання

6



Шиповки легкоатлетичні

6



Шкарпетки

3

3

Шпори

12

12

ТЕНІС

32

Взуття спеціальне

12



Взуття тренувальне

12

12

Гомілковостопи

12



Жилетка

12

12

Кепка (Блайзер)

6

6

Костюм вітрозахисний

12



Костюм спортивний (зимовий)

12

12

Костюм спортивний (літній)

12

12

Куртка спортивна

12

12

Лосини

6

6

Наколінники

12



Налокітники

12



Напульсники

6



М’ячі тенісні, набір (3 м’ячі)

1 день

2 дні

Ракетка тенісна

6

12

Рукавички теплі

12



Рушник

12

12

Рюкзак спортивний

12



Спідниця

6



Сумка спортивна

12

12

Струни тенісні, 1 бабіна (100 метрів)

3

6

Теніска ігрова

6



Теніска тренувальна

6

6

Чохол для тенісних ракеток

12

12

Шапочка

12



Шкарпетки

3



Шорти

6



ТЕНІС НАСТІЛЬНИЙ

33

Взуття спеціальне

12

12

Костюм вітрозахисний

3

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

М’яч для настільного тенісу (6 штук)

1

1

Накладка для настільного тенісу

3

6

Основа для настільного тенісу

6

6

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка ігрова

6

6

Футболка тренувальна

6

6

Чохол для ракеток

24

24

Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

3

3

Шорти для тренування

12

12

Шорти ігрові

12

12

ТРІАТЛОН

34

Велорукавички

12



Велосипед гоночний шосейний

12



Велосорочка

2



Велотруси

2



Велотуфлі

12



Велошолом

12



Гідрокостюм

36



Комбінезон тріатлоніста

12



Костюм вітрозахисний

12



Кросівки бігові

12



Купальник

12



Лопатка для плавання

36



Окуляри для плавання

12



Плавки

12



Рюкзак спортивний

12

12

Секундомір



12

Сумка спортивна

12

12

ТХЕКВОНДО (ВТФ)

35

Добок звичайний

12



Добок літній

12



Захист для голені

24



Захист для паху (жіночий)

24



Захист для паху (чоловічий)

24



Захист для передпліччя

24



Рюкзак спортивний

12

12

Степки

12

12

Сумка спортивна

12

12

Шкарпетки сенсорні

12



ФЕХТУВАННЯ

36

Бюстгальтер захисний

12



Гольфи білі

1



Електрокуртка (рапіра, шабля)

4



Електронакінечник рапірний (5 штук)

3



Електронакінечник шпажний (5 штук)

3



Електрорапіра FIE в зборі (5 штук)

2



Електрорапіра в зборі (5 штук)

2



Електрошнури по 3 штуки для кожного виду зброї

6



Електрошпага FIE в комплекті (5 штук)

2



Електрошпага в зборі (5 штук)

2



Клинок електрорапіри FIE (5 штук)

2



Клинок електрорапіри (5 штук)

2



Клинок електрошпаги (5 штук)

2



Клинок електрошпаги FIE (3 штуки)

2



Клинок рапіри простий (5 штук)

2



Клинок шаблі (5 штук)

2



Клинок шпаги простий (5 штук)

2



Костюм фехтувальний

6



Костюм фехтувальний FIE

4



Майка для використання у безпровідній системі реєстрації уколів/ударів

3



Маска

6



Маска тренерська



24

Маска FIE

6



Набічник

12



Набічник FIE

6



Нагрудник тренувальний

12



Проста рапіра в зборі (3 штуки)

12



Проста рапіра з комплектом запасних клинків (5 штук)



12

Проста шпага (3 штуки)

12



Проста шпага з комплектом запасних клинків (5 штук)



12

Раковина захисна

3



Рукавиця фехтувальна

3



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тренерська куртка



24

Тренерська накладка для ноги



24

Тренерська накладка для стопи



24

Тренерська рукавиця



24

Тренерський рукав



24

Туфлі фехтувальні

3

6

Чохол для зброї

12



Шабля в зборі (3 штуки)

1



Шабля з комплектом запасних клинків (5 штук)



12

ФУТБОЛ

37

Бутси 13-шиповки

6

12

Бутси 6-шиповки

6

12

Взуття для залу

6

12

Гетри тренувальні

4

6

Жилет тренувальний

6

12

Костюм спортивний вітрозахисний

6

12

Костюм спортивний тренувальний

6

12

Кросівки

6

12

Рукавиці для воротаря

6



Рюкзак спортивний

12

12

Сороконіжки

6

12

Сумка спортивна

12

12

Форма для воротаря (2 комплекти)

6

12

Форма ігрова (2 комплекти)

6

12

Футболка тренувальна

6

12

Шорти тренувальні

6



Щитки захисні

6



ХОКЕЙ НА ТРАВІ

38

Взуття спеціальне

6



Жилет тренувальний

12



Захист для воротаря

6



Ключка

6



Костюм спортивний

3

12

М’яч для хокею на траві





Рюкзак спортивний

12

12

Спідниця ігрова

4

12

Сумка спортивна

12

12

Труси для гравця

4



Футболка для гравця

6

12

Чохол для ключок

4



Шорти для гравця

6

12

Щитки

6



Зимові олімпійські види спорту

БІАТЛОН

39

Безрукавка

12

12

Гвинтівка

60

60

Кейс для гвинтівки

60

60

Комбінезон лижний (гоночний)

12

12

Комбінезон лижний (тренувальний)

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм розминочний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм утеплений

12

12

Кріплення

12

12

Кросівки

6

6

Лижі пластикові (вільний стиль)

12

12

Лижі пластикові (класичний стиль)

12

12

Лижоролери (вільний стиль)

12

12

Лижоролери (класичний стиль)

12

12

Палиці лижні (вільний стиль)

12

12

Палиці лижні (класичний стиль)

12

12

Підсумок для напоїв (термобак)

12

12

Пульсометр

24

24

Роликові ковзани

12

12

Рукавиці

6

6

Рюкзак спортивний

12

12

Сонцезахисні окуляри

12

12

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна під комбінезон

12

12

Футболка

6

6

Черевики лижні (вільний стиль)

12

12

Черевики лижні (класичний стиль)

12

12

Чохли на черевики

12

12

Чохол для гвинтівки

24

24

Чохол лижний

24

24

Шапочка (зимова)

6

6

Шкарпетки

6

6

Шорти спортивні

6

6

ГІРСЬКОЛИЖНИЙ СПОРТ

40

Костюм спортивний парадний

24

24

Гомілковостопи

6



Жилет обваження

24



Жилет утеплений

12

12

Комбінезон змагальний

6



Комбінезон тренувальний

12



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний тренувальний

12

12

Костюм утеплений

12

12

Кросівки тренувальні

12

12

Металеві полози для саней

24



Наколінники

12



Налокітники

12



Пояс захисний

24



Рукавички змагальні

6



Рукавички тренувальні

12



Рукавички утеплені

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сани зимові

48



Сани літні на роликах

24



Спеціальне взуття змагальне

6



Спеціальне взуття тренувальне

12



Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12

12

Футболка тренувальна

6

6

Шапочка зимова

6

6

Шкарпетки

6

6

Шолом захисний

24



Шорти спортивні

6

6

КОВЗАНЯРСЬКИЙ СПОРТ

41

Костюм спортивний

12

24

Велосипед спортивний

36

36

Катки для роликових ковзанів

12

12

Ковзани роликові

24

24

Комбінезон захисний

12



Комбінезон ковзанярський

12



Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм утеплений

24

24

Кросівки

12

12

Леза ковзанярські

12

36

Рейтузи велосипедні

24



Рукавиці

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12



Труси спортивні

12

12

Туфлі велосипедні

24

24

Туфлі кросові утеплені

12

12

Футболка

6

6

Черевики ковзанярські

24

36

Чохли для ковзанів

24

24

Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

6

6

Шолом захисний

24

24

ЛИЖНІ ГОНКИ

42

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм гоночний (еластичний)

12

36

Костюм тренувальний бавовняний

12

12

Костюм утеплений

12

12

Кріплення класичні

24



Кріплення конькові

24



Кросівки

24

24

Куртка-безрукавка

24



Лижі гоночні класичні

24



Лижі гоночні конькові

24



Лижні палки класичні

12



Лижні палки конькові

12

12

Лижоролери класичні

24



Лижоролери конькові

24



Рукавиці гоночні

12



Рукавиці утеплені

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Светр вовняний

24

24

Секундомір



12

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

24



Труси спортивні

6

6

Футболка

24



Черевики комбіновані

24



Чохли для лиж

6

6

Чохли для лижних чобіт

6

6

Шапочка гоночна

12

12

Шапочка утеплена

12



Шкарпетки

24



ЛИЖНЕ ДВОБОРСТВО

43

Жилет утеплений

12

12

Комбінезон для бігу на лижах

12

12

Комбінезон для стрибків на лижах

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

24

24

Костюм утеплений

12

12

Кріплення бігове

24

24

Кріплення стрибкове

24

24

Кросівки

12

12

Лижі бігові

12

12

Лижі для стрибків

12

12

Лижоролери для бігу

12

12

Окуляри для бігу

24

24

Окуляри для стрибків

24

24

Палиці для бігу

12

12

Рукавиці

24

24

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12

12

Футболка

12

12

Черевики для бігу

12

12

Черевики для стрибків на лижах

12

12

Шапочка

12

12

Шолом

24

24

СНОУБОРД

44

Костюм спортивний

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм тренувальний бавовняний

12

12

Костюм утеплений (куртка, штани)

12

12

Кріплення

12

12

Кросівки

12

12

Куртка-безрукавка

12

12

Лижні палки для слалому

12

12

Лижні палки для слалому-супергіганта

12



Наколінники

12

12

Окуляри

12



Рукавиці для слалому

12

12

Рукавиці для слалому-гіганта

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сноуборди для паралельного слалому-гіганта

12

12

Сноуборди для слалому

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

6

6

Футболка

12



Черевики гірськолижні

12



Чохли для лиж

6

6

Чохли для лижних чобіт

6

6

Шапочка

12



Шапочка утеплена

12



Шкарпетки

12

12

СТРИБКИ НА ЛИЖАХ З ТРАМПЛІНА

45

Термобілизна

12

12

Жилет утеплений

12

12

Комбінезон для стрибків на лижах

12

12

Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний

24

24

Костюм утеплений

12

12

Кріплення для стрибків

24

24

Кросівки

12

12

Лижі для стрибків

24

24

Лижоролери бігові

12

12

Окуляри для стрибків на лижах

12

12

Палиці для бігу на лижах

12

12

Рукавиці

24

24

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

12

12

Черевики для стрибків на лижах

12

12

Шапочка

12

12

Шолом

24

24

САННИЙ СПОРТ

46

Костюм спортивний парадний

24

24

Гомілковостопи

6



Жилет обваження

24



Жилет утеплений

12

12

Комбінезон змагальний

6



Комбінезон тренувальний

12



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний тренувальний

12

12

Костюм утеплений

12

12

Кросівки тренувальні

12

12

Металеві полози для саней

24



Наколінники

12



Налокітники

12



Пояс захисний

24



Рукавички змагальні

6



Рукавички тренувальні

12



Рукавички утеплені

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сани зимові

48



Сани літні на роликах

24



Спеціальне взуття змагальне

6



Спеціальне взуття тренувальне

12



Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12

12

Футболка тренувальна

6

6

Шапка зимова

6

6

Шкарпетки

6

6

Шолом захисний

24



Шорти спортивні

6

6

ФІГУРНЕ КАТАННЯ НА КОВЗАНАХ

47

Термобілизна

12

24

Ковзани для фігурного катання

24

24

Колготки

6

6

Комбінезон змагальний

12



Костюм вітрозахисний

12



Костюм спортивний

12



Костюм тренувальний

24

24

Костюм утеплений

24

24

Кросівки

12

12

Рейтузи

12

12

Рукавиці

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

6



Футболка

12

12

Черевики

12

12

Чохли для ковзанів (з тканини)

12

12

Чохли для ковзанів пластикові

24

24

Шапочка спортивна

6

6

Шкарпетки

1



ФРИСТАЙЛ

48

Бинт еластичний

3



Гідрокостюми

6



Гомілковостопи

12



Жилет обтяження

12



Жилет рятувальний надувний

12



Жилет утеплений

12

12

Комбінезон спеціальний

12

12

Комбінезон утеплений

12

12

Комбінезон-білизна

12

12

Костюм вітрозахисний

6

6

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм тренувальний

6

6

Кріплення гірськолижні

12



Купальник (жін.)

12



Куртка утеплена

12

12

Кросівки

12



Лижі для фристайла

12




Майка (чол.)

12



Накладки

6



Наколінники

6



Налокітники

6



Напульсники

6



Окуляри захисні

12

12

Палиці лижні

12

12

Пояс захисний

6



Рукавички

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Трико гімнастичне (чол.)

6

12

Туфлі гімнастичні (чешки)

6



Футболка тренувальна

12



Черевики гірськолижні

4



Чохол для лиж

12

12

Шапочка лижна

12



Шолом захисний

12



ШОРТ-ТРЕК

49

Костюм спортивний

12

12

Термобілизна

12



Велосипед спортивний

36

36

Катки для роликових ковзанів

12



Ковзани роликові

24

24

Комбінезон для шорт-треку

12



Комбінезон захисний

12



Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм утеплений

24

24

Кросівки

12

12

Кросівки утеплені

12

12

Леза для шорт-треку

12

36

Рейтузи велосипедні

24



Рукавиці

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

12

12

Туфлі велосипедні

24

24

Футболка

6

6

Черевики для шорт-треку

24

36

Чохли для ковзанів

24

24

Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

6

6

Шолом захисний

24



ХОКЕЙ З ШАЙБОЮ

50

Термобілизна

12



Ключка

12



Ковзани

12

12

Комбінезон

24

24

Костюм вітрозахисний

12



Костюм спортивний

12



Костюм утеплений

24



Кросівки

12

12

Кросівки утеплені

6

6

Нагрудники

6



Наколінники

12



Рукавиці

12



Рюкзак спортивний

12

12

Секундомір



36

Сумка спортивна

12

12

Труси

6



Труси спортивні

6



Футболка

12

12

Чохли для ковзанів

12

12

Шапочка спортивна

6

6

Шкарпетки

12



Шолом захисний

6



НЕОЛІМПІЙСЬКІ ВИДИ СПОРТУ

АЙКІДО

51

Бинти еластичні

12

12

Бокен

12

12

Борцівки

12

12

Взуття (в’єтнамки)

12

12

Вітрозахисний костюм

12

12

Дзе

12

12

Кімоно плетене (для дзюдо)

12

12

Кросівки

12

12

Маківара

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Спортивний костюм

12

12

Сумка спортивна

12

12

Танта

12

12

Футболка

12

12

Футболка-топ (жін.)

12

12

Шинай

24

24

Шкарпетки

12

12

АЛЬПІНІЗМ

52

Амортизатор (UIAA)

60



Вірьовка альпіністська на динаміку 11 мм х 50 м (UIAA)

24



Вісімка з карабіном (UIAA)

60



Карабін альпіністський

48



Каска альпіністська (UIAA)

36



"Кішки" альпіністські (UIAA)

60



Комбінезон (термобілизна)

24



Костюм вітрозахисний (CORE-TEX)

36



Куртка (полар, вінблок)

60



Льодоруб

60



Мішок спальний (пуховий)

60



Молоток альпіністський

60



Окуляри альпіністські

24



Пристрій для піднімання на вірьовці

48



Рукавички вітрозахисні (брезентові)

12



Рукавички хутряні

36



Рюкзак спортивний

12

12

Система альпіністська для страховки (UIAA)

36



Стрічка для подовження

36



Сумка спортивна

12

12

Черевики альпіністські одинарні

24



Черевики трекові

24



АМЕРИКАНСЬКИЙ ФУТБОЛ

53

Бинти еластичні

12

12

Бриджі

12



Гетри

24



Захист м’який

24



Захист на плечі

12



Костюм тренувальний

12



Кросівки

24



Пасок для бриджів

12



Рукавички

24

24

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

12



Туфлі футбольні з шипами

24



Футболка ігрова

24



Футболка тренувальна

24



Шолом

12



АРМСПОРТ

54

Бинти еластичні

12

12

Костюм змагальний

12

12

Костюм парадний

12

12

Кросівки

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Туфлі для армспорту

12



Футболка

12

12

Шкарпетки

12

12

БІЛЬЯРДНИЙ СПОРТ

55

Брюки (чорні класичні) для занять - Пул, Піраміда, Снукер

3

6

Взуття (чорні класичні туфлі або черевики) для занять - Пул, Піраміда, Снукер

3

6

Жилет (чорний) для занять - Піраміда, Снукер

3

6

Кий Піраміда

12

12

Кий Пул

12

12

Кий Снукер

12

12

Крейда

0,5

0,5

Наклейки на киї

1

1

Рушник для кия

2

2

Рідина для чищення кия

2

2

Рюкзак спортивний

12

12

Сорочка (біла класична) для занять - Піраміда, Снукер

3

6

Сорочка (футболка)-поло для занять - Пул

3

6

Сумка спортивна

12

12

Точило для кия

6

6

Точило для кия сферичне

6

6

Чохол Піраміда

12

12

Чохол Пул

12

12

Чохол Снукер

12

12

БОРОТЬБА НА ПОЯСАХ

56

Борцівки

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Кросівки

12

12

Куртка зимова

6

6

Пояс

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сорочка

12

12

Спортивний костюм

12

12

Спортивний костюм парадний

24

24

Сумка спортивна

12

12

Труси

12

12

Футболка з коротким рукавом

12

12

Шапка

6

6

Шкарпетки

12

12

Штани

6

6

БОРОТЬБА САМБО

57

Бандаж (раковина)

24

24

Кеди

12

12

Костюм вітрозахисний

6

6

Костюм спортивний

24

24

Куртка для самбо

12

12

Накладки для ноги

12

12

Наколінники

12

12

Рукавички

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Самбетки

12

12

Сумка спортивна

12

12

Шапка

12

12

Шкарпетки

1

1

Шолом

12

12

Шорти для самбо

12

12

ВЕСЛУВАННЯ НА ЧОВНАХ "ДРАКОН"

58

Байдарка К1

36



Байдарка К2

36



Байдарка К4

36



Весло байдарочне

12

12

Весло каное

12

12

Взуття утеплене

12

12

Відеокамера у комплекті з монітором



60

Каное С1

36



Каное С2

36



Каное С4

36



Кепка (Блайзер)

12

12

Комбінезон веслувальний (змагальний)

12



Комбінезон веслувальний (тренувальний)

12



Комп’ютер



24

Костюм вітрозахисний

12

12

Кросівки для човна

12



Кросівки парадні

12

12

Кросівки тренувальні

12

12

Мегафон



60

Рукавиці утеплені

12

12

Подушка каное

12



Рюкзак спортивний

12

12

Рятувальний жилет

12



Спортивна шапочка (тепла)

12

12

Спортивний костюм

12

12

Спортивний костюм теплий вітрозахисний (комбінезон)



24

Сумка спортивна

12

12

Термобілизна

12



Фартух на човен

12



Футболка

6

6

Футболка неопренова з довгим рукавом

12



Футболка неопренова з коротким рукавом

12



Футболка спортивна еластична обтягуюча (змагальна)

6



Футболка спортивна еластична обтягуюча (тренувальна)

6



Хронометр



24

Чоботи гумові



12

Шкарпетки неопренові

12



Шорти неопренові

12



Шорти спортивні еластичні обтягуючі (змагальні)

6



Шорти спортивні еластичні обтягуючі (тренувальні)

6



Штани еластичні обтягуючі тренувальні

12



Штани еластичні обтягуючі змагальні

12



Штани неопренові

24



Штани спортивні еластичні обтягуючі (утеплені)

6



ГИРЬОВИЙ СПОРТ

59

Бинти еластичні

12

12

Взуття важкоатлетичне

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

Лосини

12



Пояс важкоатлетичний

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Трико важкоатлетичне

12

12

Труси спортивні

12

12

Футболка

12

12

Футболка-топ (жін.)

12



Шкарпетки

12

12

ГОРОДКОВИЙ СПОРТ

60

Битка

12

12

Городки

12

12

Костюм тренувальний

12



Кросівки

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

ДЖИУ-ДЖИТСУ

61

Кімоно

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм парадний

12

12

Костюм тренувальний

12

12

Кросівки

12

12

Накладки на ноги

12

12

Раковина

6



Рукавиці для джиу-джитсу

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

ЕСТЕТИЧНА ГІМНАСТИКА

62

Гетри

12



Колготки

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кофта-"розігрів"

12

12

Кросівки

12

12

Купальник гімнастичний для змагань

12

12

Куртка

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

6



Чешки гімнастичні

12

12

Шапка



12

Шорти

12



КАРАТЕ WKF

63

Бандаж

12

12

Жилет нагрудний захисний

60

60

Кімоно для ката

1



Кімоно для куміте

1



Костюм спортивний

12

12

Кросівки

24

24

Накладки JKA

36

36

Накладки WKF

1

1

Накладки для ніг

24

24

Пояси (білий, червоний, синій)

24

24

Раковина пахова

24

24

Рукавички

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Туфлі кросові

12

12

Футболка

24

24

Шолом

24

24

КІКБОКСИНГ WAKO

64

Бинт еластичний

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм тренувальний

12

12

Кросівки

12

12

Протектор на груди (для жінок)

12

12

Раковина

12

12

Рукавиці боксерські

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси

12

12

Футболка

12

12

Шолом захисний

12

12

БОРОТЬБА КУРАШ

65

Взуття гумове "в’єтнамки"

12

12

Гомілковостопи

12



Костюм спортивний (вітрозахисний)

12

12

Костюм спортивний (трикотажний)

12

12

Кросівки

12

12

Куртка синьо-зелена (двостороння)

12

12

Наколінники

12



Налокітники еластичні

12



Пояс червоний

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

12

12

Футболка жіноча бавовняна

12

12

Шапка спортивна (трикотажна)

12

12

Шорти

12

12

Штани білі

12

12

ПАНКРАТІОН

66

Кепка (Блайзер)

12

12

Кімоно (Ендима)

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм тренувальний

12

12

Кросівки

12

12

Накладки на ноги

12

12

Протектор на груди (для жінок)

12

12

Раковина

12

12

Рукавичка (битки)

12

12

Рушник

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси (шорти)

12

12

Футболка

12



Шолом захисний

12

12

ПАУЕРЛІФТИНГ

67

Бинти спеціальні еластичні (колінні)

12



Бинти спеціальні еластичні (кистеві)

12



Взуття важкоатлетичне

12



Гольфи

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

Майка спеціальна еластична

12



Пояс для пауерліфтингу

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки гімнастичні

12

12

Трико еластичне

24



Трико спеціальне еластичне

12



Труси спортивні

12

12

Футболка

12

12

Шкарпетки

12

12

ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТА

68

Бинти еластичні

12

12

Гетри спортивні

12

12

Гомілковостопи

12



Куртка з жорсткої тканини, рукав 3/4

24

24

Кросівки

24

24

Наколінники

12



Налокітники

12

12

Ремені важкоатлетичні

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

12

12

Чоботи для змагань на відкритому ґрунті

12

12

Шорти

12

12

ПІДВОДНИЙ СПОРТ

69

Взуття для басейну

12



Гідрокостюм

24

24

Комбінезон для плавання

12

12

Костюм спортивний

12



Кросівки

12



Купальник

12

12

Ласти гумові

24

24

Маска для плавання

12

12

Моноласт

12

12

Окуляри для плавання

12

12

Плавки

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Трубка дихальна

36

36

Чохол для моноласта

48

48

Шапочка гумова

12

12

Шкарпетки

12

12

ПЛЯЖНИЙ ГАНДБОЛ

70

Костюм спортивний

12



Кросівки

12



М’яч

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

12

12

Футболка спортивна

12



ПЛЯЖНИЙ ФУТБОЛ

71

Взуття спортивне



12

Гомілковостопи

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Свисток



12

Сланці

24

24

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні тренувальні

24

24

Форма ігрова

24

24

Футболка тренувальна

12

12

Хронометр

12

12

РАДІОСПОРТ

72

Компас спортивний

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм спортивний біговий

24

24

Кросівки

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

24

24

Шапка спортивна

24

24

Шкарпетки

12

12

СКВОШ

73

Бинти еластичні

12

12

Костюм вітрозахисний

6

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12



М’ячі

12

12

Ракетки

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

12

12

Шорти

12

12

СКЕЛЕЛАЗІННЯ

74

Амортизатор (UIAA)

12

12

Відтяжка з двома карабінами (UIAA)

48



Вісімка з карабіном (UIAA)

24

12

Мотузка альпіністська на динаміку 11 мм х 50 м (UIAA)

12



Мотузка альпіністська напівстатична 11 мм х 50 м (UIAA)

36



Пристрій гальмовий (gri-gri, UIAA)

48

60

Рюкзак спортивний

12

12

Система для страховки скелелаза

48

60

Стрічка для подовження (UIAA)

12



Сумка спортивна

12

12

Торбинка для магнезії



24

Труси спортивні

12

12

Туфлі для скелелазіння

12

12

Футболка

12

12

Штани спеціальні для скелелазіння

48

60

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

75

Велосипед спортивний гірський

12

12

Велотруси

12

12

Гомілковостопи

12

12

Жилет теплий

12

12

Кепка (Блайзер)

12

12

Комбінезон для лижних гонок

12

12

Компас спортивний рідинний

12



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм змагальний велосипедний

12



Костюм змагальний для лісу

12

12

Костюм парадний

12

12

Кріплення для конькового ходу

12

12

Кросівки

12



Лижі бігові (для конькового ходу)

12

12

Лижоролери конькові

12

12

Ліхтар (на голову)

24

24

Майка

12

12

Наколінники

12



Наконечники на палки для лижоролерної підготовки

12

12

Окуляри гоночні

24

24

Палиці лижні

12

12

Підсумок для мазі

24



Планшет для карт (велосипедний)

24

24

Планшет для спортивних карт (зимовий)

12



Пульсометр

12



Рукавиці

12

12

Рукавиці велосипедні

12

12

Рукавиці лижні

12

12

Рукавиці холодні лижні

12

24

Рюкзак з гідросистемою

24

24

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка велосипедна

12



Сумка спортивна

12

12

Термобілизна (штани, сорочка, труси)

12

12

Труси

12

12

Туфлі велосипедні

12

12

Туфлі з шипами для орієнтування

12



Фляга для води

12

12

Футболка

12

12

Черевики лижні гоночні (для конькового ходу)

24

24

Чохол для велосипеда

12

12

Чохол для лиж

12

12

Шапка гоночна

12



Шапка спортивна

24



Шкарпетки бавовняні

12

12

Шкарпетки з вовни

12



Шолом для велосипеда спортивний

12

12

Щитки захисні

12

12

СПОРТИВНА АЕРОБІКА

76

Бинти еластичні

12



Гомілковостопи

12

12

Костюм вітрозахисний

12



Костюм парадний

12



Купальник гімнастичний (для жінок)

12

12

Кросівки

12



Лосини

12

12

Наколінники

12

12

Рукавиці

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки гімнастичні

12

12

Трико гімнастичне

12



Труси спортивні

12



Футболка

24

24

Шапка спортивна

12



Шкарпетки бавовняні

12

12

СПОРТИВНА АКРОБАТИКА

77

Бинти еластичні

12



Гомілковостопи

12

12

Костюм вітрозахисний

12



Костюм парадний

12



Купальник гімнастичний (жін.)

12

12

Кросівки

12



Лосини

12

12

Наколінники

12

12

Плавки

12



Рукавиці

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки гімнастичні

12

12

Трико гімнастичне

12



Труси спортивні

12



Футболка

24

24

Шапка спортивна

6

6

Шкарпетки бавовняні

12

12

СПОРТИВНІ ТАНЦІ

78

Брюки чорні

12



Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Краватка

12



Кросівки

12



Манишка

12



Метелик

12



Підтяжки

12



Рюкзак спортивний

12

12

Смокінг

12

12

Сорочка біла

12

12

Сорочка до фрака

12



Сукня без прикрас

12

12

Сукня з прикрасами

12

12

Сукня однокольорова

12



Сумка спортивна

12

12

Туфлі жіночі (блок-каблук)

12

12

Туфлі жіночі (латиноамериканські)

12

12

Туфлі жіночі стандартні

12

12

Туфлі чоловічі (латиноамериканські)

12



Туфлі чоловічі (стандартні)

12



Фрак

12

12

СУМО

79

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний парадний

24

24

Костюм спортивний тренувальний

12

12

Кросівки

24

24

Куртка зимова

12

12

МАВАСІ (борцівський пояс)

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки

12

12

Трико для боротьби сумо (жін.)

12

12

Труси

12

12

Труси спортивні - велотрико (чол.)

24

24

Футболка з довгим рукавом

12

12

Футболка з коротким рукавом

12

12

Шапка спортивна

6

6

Шкарпетки

6

6

ТАЕКВОНДО (ІТФ)

80

Бандаж

12

12

Бинти еластичні

12

12

Боксерські рукавички

12

12

Добок (кімоно)

12

12

Костюм спортивний

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Кросівки

24

24

Куртка зимова

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки

12

12

Труси

12

12

Футболка з довгим рукавом

12

12

Футболка з коротким рукавом

12

12

Фути

12

12

Шапка спортивна

6

6

Шкарпетки

6

6

ТАЇЛАНДСЬКИЙ БОКС МУЕЙ ТАЙ

81

Бинт еластичний

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм тренувальний

12

12

Кросівки

12

12

Майка

12

12

Накладки на ноги

12

12

Протектор на груди (для жінок)

12

12

Раковина

12

12

Рукавиці для боксу

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси

12

12

Шолом захисний

12

12

УНІВЕРСАЛЬНИЙ БІЙ

82

Бандаж

12

12

Бинти еластичні

12

12

Кімоно (куртка)

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний парадний

24

24

Костюм спортивний тренувальний

12

12

Кросівки

24

24

Куртка зимова

12

12

Ніж

12



Пояс

12

12

Рукавички боксерські

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки

12

12

Труси

12

12

Футболка з коротким рукавом

12

12

Фути

12

12

Шапка спортивна

6

6

Шкарпетки

6

6

Штани

12

12

УШУ

83

Бандаж

12



Бинти еластичні

3

12

Взуття спеціальне

12



Жилет захисний

12



Костюм спортивний тренувальний

6

12

Меч тренувальний

12



Палиця тренувальна

12



Рукавички боксерські

12



Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Труси спортивні

12



Футболка тренувальна

12

24

Фути захисні

6



Шолом захисний

12



ФРАНЦУЗЬКИЙ БОКС САВАТ

84

Бандаж

24



Бинти еластичні боксерські

12



Боксерські рукавички

24



Гомілковостопи

24



Захисні щитки

12



Зброя-паличка для виступів у розділі "Канни"

12

12

Комбінезон "Інтеграл"

12



Костюм тренувальний

12



Нагрудник для занять та виступів у розділі "Канни"

24



Нагрудник жіночий

24



Раковина

12

12

Рукавички для занять у розділі "Канни"

24



Рюкзак спортивний

12

12

Спортивне взуття

12

24

Сумка спортивна

12

12

Форма з підкладкою для занять та виступів у розділі "Канни"

24



Шолом

12



Шолом із захистом шиї та потилиці

24



ФРІ-ФАЙТ

85

Бинт еластичний

12

12

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм тренувальний

12

12

Кросівки

12

12

Накладки на ноги

12

12

Раковина

12

12

Рукавички для фрі-файту

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тренувальні рукавички (снарядні)

12

12

Файт-шорти

12

60

Шолом захисний

12

12

ФУТЗАЛ

86

Брюки для воротаря

12



Взуття

12

12

Взуття ігрове і тренувальне



12

Гетри тренувальні

12



Гомілковостопи

6

12

Костюм вітрозахисний

12



Костюм тренувальний

12



Куртка зимова



12

Наколінники

6



Налокітники

12



Рукавички для воротаря

24



Рюкзак спортивний

12

12

Светр для воротаря

12



Свисток



12

Сумка спортивна

12

12

Форма ігрова

24

24

Футболка тренувальна

12

12

Хронометр



12

Шапочка спортивна

12

12

Шорти для воротаря

12



Шорти тренувальні

12

12

Щитки

12

12

ЧЕРЛІДЕНГ

87

Бинти еластичні

12

12

Гомілковостопи

12

12

Костюм вітрозахисний

12



Костюм гімнастичний

12



Костюм парадний

24



Купальник гімнастичний (жін.)

12

12

Кросівки

12



Лосини

12

12

Манжети з вантажем

12



Наколінники

12

12

Помпон

12



Рукавиці

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Спідниця спортивна

12

12

Сумка спортивна

12

12

Футболка

24

24

Черевики спортивні (джазовки)

12

12

Шапка спортивна

12

12

Шкарпетки

12

12

ШАХИ

88

Блуза

12

12

Годинник електронний шаховий

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

12

12

Кросівки

12

12

Рушник

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сорочка з довгим рукавом

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки

12

12

Теніска

12

12

Труси

12

12

Футболка

12

12

Шапочка

12

12

Шахи

12

12

Шахова дошка на 100 полів

12

12

Шахова дошка на 64 поля

12

12

Шкарпетки

12

12

ШАШКИ

89

Блуза

12

12

Годинник електронний шашковий

6

6

Костюм вітрозахисний

12

12

Костюм спортивний

6

6

Кросівки

3

3

Рушник

12

12

Рюкзак спортивний

12

12

Сорочка з довгим рукавом

12

12

Сумка спортивна

12

12

Тапочки

12

12

Теніска

12

12

Труси

6

6

Футболка

12

12

Шапочка

12

12

Шашки

12

12

Шашкова дошка на 100 полів

12

12

Шашкова дошка на 64 поля

12

12

Шкарпетки

12

12

ВИДИ СПОРТУ ДЛЯ ОСІБ З ВАДАМИ СЛУХУ, ЗОРУ, ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ, РОЗУМОВОГО ТА ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ

Спортивне екіпірування та інвентар загального призначення

90

Кепка (Блайзер)

12

12

Коляска інвалідна

12



Костюм вітрозахисний

24

24

Костюм спортивний парадний

12

12

Костюм тренувальний

12



Костюм утеплений

24

24

Кросівки

6

12

Кросівки утеплені

12

12

Куртка утеплена

12

24

Окуляри сонцезахисні

12

12

Подушка протипролежнева

6

6

Рукавиці спортивні утеплені

12

12

Рюкзак

12

12

Секундомір



24

Тапочки гумові

12

12

Футболка тренувальна

6

6

Чоботи утеплені

12

12

Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

3

6

Шорти

6

6

Штани утеплені

12

12

Спортивний одяг, спортивне взуття індивідуального призначення

БАДМІНТОН

91

Взуття спеціалізоване

6

12

Волани

4



Напульсники

6



Ракетка

4

12

Теніска ігрова

4

6

Футболка тренувальна

4

6

Шкарпетки

4

6

Шорти ігрові

6

6

БАСКЕТБОЛ, БАСКЕТБОЛ НА ВІЗКАХ

92

Гомілковостопи

6



Коляска активна для баскетболу на візках

24

24

Майка (дві штуки різного кольору)

4



М’яч для баскетболу

12

12

Наколінники

6



Напульсники

6



Сумка спортивна

12

12

Труси (дві пари різного кольору)

4



Туфлі баскетбольні

6



Штани спортивні

4



БОУЛІНГ

93

Ігрова форма

4

4

Клінер

4

4

Кулі

12



Рушник для протирання куль

6

6

Спеціальне взуття

6

6

Тейп

4

4

Футболка-поло

4

4

БОРОТЬБА ГРЕКО-РИМСЬКА

94

Бандаж

6



Бинт еластичний

6



Гомілковостопи

6



Наколінники

6



Трико борцівське

4



Халат

12

24

Черевики борцівські

6

6

БОРОТЬБА ВІЛЬНА

95

Бандаж

6



Бинт еластичний

6



Гомілковостопи

6



Наколінники

6



Трико борцівське

4



Халат

12

24

Черевики борцівські

6

6

БІАТЛОН

96

Біб для лижних гонок

24

24

Гомілковостопи

6



Жилет утеплений

12

12

Комбінезон гоночний

12



Комбінезон тренувальний

6

12

Комбінезон-білизна

12



Кріплення лижні

6

12

Лижі бігові

6

12

Лижоролери

6



Наколінники

6



Обладнання переговорне



24

Окуляри сонцезахисні

24

24

Окуляри спеціальні

12



Палиці лижні

6

12

Підсумок для мазі

12



Рукавички

6

12

Рушниця



24

Труба підзорна



25

Черевики лижні (одна пара для класичного ходу, одна пара для конькового ходу)

6



Чохол для лиж

12



Чохол для рушниці



24

Шапочка лижна

6



БІЛЬЯРДНИЙ СПОРТ

97

Активний візок

24

24

Брюки чоловічі

12



Жилет

12



Кий

12

24

Краватка-метелик

12



Крейда

1



Набій

1



Сорочка біла

12



ВОЛЕЙБОЛ

98

Гомілковостопи

6



Кросівки

6

12

М’яч для волейболу

6

6

Наколінники

6



Налокітники

6



Напульсники

6



Сумка для м’ячів



6

Труси (дві пари різного кольору)

4



Футболка (дві штуки різного кольору)

4



Футболка білого кольору

4



ВОЛЕЙБОЛ СИДЯЧИ

99

Брюки спеціальні (дві пари)

6



Гомілковостопи

6



Кросівки

6

12

М’яч для волейболу

6

6

Наколінники

6



Налокітники

6



Напульсники

6



Сумка для м’ячів



6

Футболка (дві штуки різного кольору)

4



Футболка білого кольору

4



ВОЛЕЙБОЛ ПЛЯЖНИЙ

100

Кепка

12

12

Костюм вітрозахисний

12

12

Майка для тренування

6



Майка ігрова

4



М’яч для пляжного волейболу

6

6

Наколінники

12



Окуляри сонцезахисні

12

12

Спортивні труси

12



Топ

6



Шкарпетки "термо"

6

6

Шорти для тренування

6



Шорти ігрові

4



БОЧЧА

101

Ваги



24

Вимірювальний циркуль



24

Вимірювач окружності м’ячів



24

Двоколірний індикатор судді



24

Екстендер (голово-ротовий маніпулятор, ручний маніпулятор)

24

24

Набір м’ячів

24

24

Обтяжувачі кисті

12



Підлогові мішені

12

24

Рулетка для вимірів



24

Спрямувальні рампи

24

24

Стіл асистента

24

24

Таймер



24

ВЕЛОСИПЕДНИЙ СПОРТ - ТРЕК

102

Бахіли

6



Велокомбінезон

12



Костюм утеплений

12

12

Куртка вітрозахисна

6

6

Окуляри велосипедні

6



Рейтузи велосипедні довгі

6



Рейтузи велосипедні короткі

6



Рукавички велосипедні (зима)

6

6

Рукавички велосипедні (літо)

6



Сорочка велосипедна з довгим рукавом

6



Сорочка велосипедна з коротким рукавом

6



Термодрес

6



Труси велосипедні

6



Туфлі велосипедні

12



Туфлі кросові

12

12

Футболка

6

6

Чохол для велосипеда

24

24

Шапочка велосипедна

6

6

Шапочка тепла

12

12

Шкарпетки

6

6

ВЕЛОСИПЕДНИЙ СПОРТ - ШОСЕ

103

Велобахіли

12



Велокаска захисна

24



Веломайка

12



Велосипед спортивний

36



Велотруси

12



Велотуфлі

24



Комбінезон велосипедний

12



Окуляри

6



Рукавиці

12

12

Рукавиці велосипедні

12



Труси спортивні

6

6

Туфлі велосипедні

12



Футболка

6

6

Чохол велосипедний захисний

24



Шкарпетки

6

6

ВЕСЛУВАННЯ АКАДЕМІЧНЕ

104

Велотруси

6



Весла парні для човна академічного

48



Весла розпашні для човна академічного

48



Взуття для човна

18



Кепка (Блайзер)

12

12

Комбінезон веслувальний

12



Костюм вітро-, водозахисний

24

24

Костюм водозахисний

12

12

Куртка спеціальна

12

12

Куртки веслувальні вітро-, водозахисні утеплені

24

24

Лосини еластикові

12



Майка

6

6

Мегафон



24

Рейтузи вовняні

12



Рейтузи спеціальні

12

12

Рукавиці спеціальні

12

12

Фартух на човен

12



Футболка

6

6

Хронометр або секундомір



24

Чоботи спеціальні

12

12

Човни академічні

60



Шапочка

12

12

Шкарпетки

6

6

Шкарпетки спеціальні

12

12

Шорти

12

12

Шорти спеціальні

12

12

ВЕСЛУВАННЯ НА ПАРАКАНОЕ

105

V-1 каное-одиночка

36

36

Весла для байдарки та каное

24



К-1 байдарка-одиночка

36

36

Костюм водозахисний

12

12

Куртка спеціальна

12

12

Мегафон



24

Рейтузи спеціальні

12

12

Рукавиці спеціальні

12

12

Фартух на човен

12



Хронометри або секундоміри



24

Чоботи спеціальні

12

12

Шкарпетки спеціальні

12

12

Шорти спеціальні

12

12

ГОЛБОЛ

106

Бинт еластичний

6



Брюки спеціальні (дві пари)

4



Взуття спеціальне

6



Гомілковостопи

6



Жорсткості для жінок

6



М’яч для голболу

6

6

Наколінники

6



Налокітники

6



Напульсники

6



Окуляри

6



Раковина захисна

6



Футболка з довгими рукавами (дві штуки різного кольору)

4



Шорти (дві пари)

4



ГІРСЬКОЛИЖНИЙ СПОРТ

107

Біб

12

12

Гомілковостопи

6



Жилет утеплений

12

12

Комбінезон для швидкого спуску

12



Комбінезон-білизна

6

6

Кріплення гірськолижні

6

12

Лижі

6

12

Наколінники

6



Окуляри спеціальні

12

12

Палиці спеціальні

6

12

Переговорне обладнання



24

Підсумок для мазі

12

12

Рукавички

6

6

Черевики гірськолижні

6

6

Чохол для лиж

12

12

Шолом захисний

12

12

Щитки захисні

6

6

ДЗЮДО

108

Гомілковостопи

6



Кімоно біле

6

6

Кімоно синє

6

6

Костюм утеплений

24

24

Наколінники

12



Труси спортивні

12

12

Шапочка спортивна

12

12

КАРАТЕ (ТА ЙОГО ВЕРСІЇ)

109

Бандаж

24

24

Жилет нагрудний захисний

36

36

Захист для гомілок

6



Захист для стопи

6



Капа

6



Кімоно для ката

6

6

Кімоно для куміте

6

6

Лапа

12



Накладки JKA

1



Накладки WKF

1



Накладки для ніг

1

1

Пояси (білий, червоний, синій)

24

24

Раковина пахова

60

60

Рукавички

24

24

Труси спортивні

12

12

Футболка

12

12

Хлопавки

12



Шолом

24

24

КЕРЛІНГ

110

Антислайдер

6

6

Головка для щітки

4

4

Камінь

12



Костюм для керлінгу (легкий)

12

12

Костюм для керлінгу (теплий)

12

12

Рукавиці

6

6

Секундомір



12

Черевики для керлінгу

6

6

Чохли для щіток

12

12

Штани

6

6

Щітки

6

6

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

111

Активний візок

12

12

Бинт еластичний

6



Гомілковостопи

6



Диск

12

12

Жердина

6

6

Кросівки

6



Кросівки спеціальні

6



Майка легкоатлетична

6



Молот

12

12

Наколінники

6



Рейтузи вовняні

6



Рукавичка для метання молота

3



Спис

6

6

Труси легкоатлетичні

6



Туфлі спеціальні

6



Футболка вовняна

6

6

Ядро

12

12

ЛИЖНІ ПЕРЕГОНИ

112

Біб

24

24

Гомілковостопи

6



Жилет утеплений

12



Комбінезон гоночний

12



Комбінезон тренувальний

12

24

Комбінезон-білизна

6



Кріплення лижні

6

12

Лижі бігові

6

12

Лижоролери

12



Наколінники

6



Окуляри сонцезахисні

12

12

Окуляри спеціальні

12



Палиці лижні

6

12

Переговорне обладнання



24

Підсумок для мазі

12

24

Рукавички шкіряні

6



Черевики лижні

6

12

Чохол для лиж

12



Шапочка лижна

12



ПЛАВАННЯ

113

Бинт еластичний

6



Купальник

3



Ласти

6



Окуляри для плавання

6



Плавки

3



Рушник великий

12



Рушник-гумка

12



Стартовий комбінезон жіночий

6



Стартовий комбінезон чоловічий

6



Тапочки для басейну

12

12

Халат

12

24

Шапочка гумова

2



ПАРАТРІАТЛОН

114

Велобахіли

12



Велокаска захисна

24



Веломайка

12



Велосипед спортивний

36



Велосипед спортивний з ручним приводом

36



Велосипед спортивний - тандем

36



Велотруси

12



Велотуфлі

24



Гідрокостюм для тріатлону

24



Комбінезон велосипедний

12



Костюм стартовий

12



Купальник

6



Лопатки для плавання

24



Майка легкоатлетична

6



Окуляри для плавання

6



Плавки

6



Рукавиці

12

12

Рукавиці велосипедні

12



Секундомір



36

Тапочки

6



Труси спортивні

6

6

Чохол велосипедний захисний

24



Шапочка для плавання

6

6

ПАУЕРЛІФТИНГ

115

Бандаж

6



Бинт еластичний

6



Гомілковостопи

6



Майка

6



Наколінники

6



Напульсники

6

12

Пояс важкоатлетичний

12

24

Рукавички шкіряні

3

6

Трико важкоатлетичне (три штуки)

6



Халат

12

12

Черевики важкоатлетичні

6



СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

116

Гомілковостопи

6



Компас

12



Кросівки

6



Майка легкоатлетична

6



Наколінники

6



Пов’язка налобна

6



Спецодяг для спортивного орієнтування

6



Труси легкоатлетичні

6



Щитки захисні

12



СПОРТИВНІ ТАНЦІ НА ВІЗКАХ

117

Брюки (латиноамериканські)

12



Брюки чорні

12



Запонки

12



Коляска активна для спортивних танців на візках

12

12

Краватка

12



Манишка

12



Метелик

12



Підтяжки

12



Смокінг

24



Сорочка (латиноамериканська)

12



Сорочка біла

12



Сорочка до фрака

12



Сукня без прикрас (дві штуки)

12



Сукня з прикрасами (чотири штуки)

12



Сукня однотонна

12



Туфлі жіночі (блок-каблук)

6



Туфлі жіночі (латиноамериканські)

6



Туфлі жіночі стандартні

6



Туфлі чоловічі (латиноамериканські)

6



Туфлі чоловічі стандартні

6



Фрак

24



СТРІЛЬБА З ЛУКА

118

Бінокль

12

24

Вставки

3



Кейс для лука

12

24

Клей

3



Клікер

3



Крага

6



Лук спортивний (класичний, компаунд)

12

24

Матеріал для тятив

3



Нагрудник

12



Наконечники

3



Напальчник

6



Оперення

3



Підставка для лука

12



Плечі

12

24

Поличка для стріл

3



Приціл

12

24

Рукоятка

12

24

Сагайдак (колчан)

12



Стабілізатор

12



Стріли (алюміній)

6



Стріли (карбон)

6



Тринога для труби

12

24

Труба оптична

12

24

Хвостовики

3



СТРІЛЬБА КУЛЬОВА

119

Кепка (Блайзер)

12

12

Гвинтівка малокаліберна

48



Гвинтівка пневматична

48



Коляска активна для кульової стрільби

12

12

Костюм спортивний теплий

12

12

Костюм стрілецький

24



Костюм термозахисний (зима)

12



Костюм термозахисний (літо)

12



Куртка стрілецька

24



Куртка тепла

24

24

Моноклі

12



Навушники

12



Наколінники

12

12

Пасок для гвинтівки

12



Пістолет малокаліберний

48



Пістолет пневматичний

36



Прилад для гвинтівки (Іріс)

12



Пристрій для підвищення прицільної лінії на гвинтівку

12



Пуловер стрілецький літній

12



Пуловер стрілецький теплий

12



Рукавиці стрілецькі

12



Світлозахисні козирки

12



Секундомір електронний

24

24

Сумка стрілецька

12



Труси спортивні

12

12

Черевики стрілецькі

12



Шкарпетки

6

6

СНОУБОРД

120

Костюм тренувальний бавовняний

12



Костюм утеплений (куртка, штани)

12

12

Кріплення

12

12

Куртка-безрукавка

12

12

Лижні палки для слалому

12

12

Лижні палки для слалому-супергіганта

12



Наколінники

12

12

Окуляри

12

12

Рукавиці для слалому

12

12

Рукавиці для слалому-гіганта

12



Сноуборд для паралельного слалому-гіганта

12



Сноуборди для слалому

12

12

Термобілизна

12




Черевики гірськолижні

12

12

Чохли для лиж

12

12

Чохли для лижних чобіт

12

12

Шапочка

12

12

Шапочка утеплена

12

12

Шкарпетки

6

6

ТЕНІС НА ВІЗКАХ

121

Гомілковостопи

6



Коляска активна для тенісу

12

12

Туфлі тенісні

6



М’ячик для тенісу

6



Напульсники

6



Пов’язка на голову

6



Пуловер

24



Ракетка тенісна

2

12

Сорочка тенісна

4



Спідниця тенісна

4



Струни тенісні

1



Фляга пластмасова

4



Чохол для ракетки

12



Шорти тенісні

4



ТЕНІС НАСТІЛЬНИЙ

122

Активний візок

12

12

Гомілковостопи

6



Кросівки

6

6

М’ячик для настільного тенісу

1



Напульсники

6



Пов’язка на голову

6



Ракетка тенісна

3



Сорочка тенісна

4

6

Спідниця тенісна

4



Чохол для ракетки

12



Шорти тенісні

4

6

ТХЕКВОНДО (ВТФ)

123

Захист для гомілок

6



Захист для передпліччя

6



Наколінники

12



Рукавиці

4

6

Футболка

6

6

Шапочка спортивна

12

12

Шкарпетки

6

6

Шолом захисний

12



ФУТБОЛ (ФУТЗАЛ)

124

Бандаж

6



Брюки для воротаря (дві пари)

6



Гетри (дві пари різного кольору)

4



Гомілковостопи

6



Жилет тренувальний (дві штуки різного кольору)

12



М’яч для футболу

6

6

Наколінники

6



Рукавички для воротаря

4



Сумка спортивна

12

12

Труси (дві пари різного кольору)

4



Труси для воротаря (дві пари різного кольору)

6



Футболка для воротаря (дві штуки різного кольору)

6



Футболка для гравця (дві штуки різного кольору)

4



Черевики футбольні

6

12

Щитки футбольні

6



ФЕХТУВАННЯ

125

Гольфи білі

6



Електроапарат на три види зброї



24

Жорсткість для жінок

12



Коляска активна для фехтування на візках

12

12

Костюм фехтувальний

6



Куртка для фехтування на рапірах

4



Куртка для фехтування на шаблях

4



Маска для фехтування на шаблях

12



Маска фехтувальна

12

24

Набічник

12



Нагрудник



12

Наконечник шпажний, рапірний

12



Рукав для нагрудника



12

Рукавичка фехтувальна

3



Рукоятка для шпаги та рапіри

12



Станок для кріплення фехтувального візка



12

Туфлі фехтувальні

6

12

Фартух фехтувальний

6

6

Футболка біла

6



Чохол для зброї

12



Шнур для шпаги, рапіри

4



Шпага, рапіра, шабля з комплектом клинків (п’ять штук)

4

12

ШАХИ

126

Блуза

12

12

Годинник електронний шаховий

12

12

Сорочка з довгим рукавом

12

12

Шахи

12

12

Шахова дошка на 100 полів

12

12

Шахова дошка на 64 поля

12

12

Шкарпетки

12

12

ШАШКИ

127

Блуза

12

12

Годинник електронний шашковий

6

6

Сорочка з довгим рукавом

12

12

Шашки

12

12

Шашкова дошка на 100 полів

12

12

Шашкова дошка на 64 поля

12

12

Шкарпетки

12

12



Інші НПА

Рішення НКЦПФР №364 від 23.03.2015 Про затвердження Положення про конкурс з визначення уповноважених рейтингових агентств Рішення НКЦПФР №365 від 23.03.2015 Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 19 жовтня 2006 року № 1040 Закон України ВРУ №346 від 22.04.2015 Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проект Надзвичайна кредитна програма для відновлення України Указ Президент №256 від 07.05.2015 Про внесення зміни до пункту 5 Положення про державні стипендії для видатних діячів науки, освіти, культури і мистецтва, охорони здоров\'я, фізичної культури і спорту та інформаційної сфери Розпорядження Президент №511 від 07.05.2015 Про звільнення від тимчасового виконання обов’язків голови Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області Розпорядження Президент №512 від 07.05.2015 Про призначення О. Сидорики головою Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області Указ Президент №211 від 09.04.2015 Про призначення О. Ушанова начальником Управління Служби безпеки України в Тернопільській області Указ Президент №212 від 09.04.2015 Про відзначення державними нагородами України ветеранів та громадських активістів м. Одеси Указ Президент №251 від 30.04.2015 Про присвоєння військового звання Указ Президент №252 від 30.04.2015 Про призначення членів Вищої ради юстиції