Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин

КВЕД 2010 Клас 11.03 Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин в Україні

Клас 11.03 включає:

  • виробництво ферментованих, але недистильованих алкогольних напоїв: саке, сидру, пері (сидру грушевого) та інших плодово-ягідних вин
Цей клас також включає:
  • виробництво медовухи та змішаних напоїв, які містять плодово-ягідні вина

Клас 11.03 не включає:

  • розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)

Суміжні категорії

Клас 11.01

Клас 11.02

Клас 11.04

Клас 11.05

Клас 11.06

Клас 11.07