Державна санітарно-епідеміологічна експертиза щодо безпечності харчових продуктів

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Державна санітарно-епідеміологічна експертиза щодо безпечності харчових продуктів?

Державна санітарно-епідеміологічна експертиза щодо безпечності харчових продуктів - це професійна діяльність, яку провадять органи, установи та заклади державної санітарно-епідеміологічної служби з метою запобігання, зменшення та усунення можливого шкідливого впливу на здоров'я людини харчового продукту і яка полягає в оцінці ризику, визначенні відповідних санітарних заходів та/або технічних регламентів щодо виробництва та/або введення в обіг харчових продуктів і проведення перевірки на відповідність цим заходам та регламентам наданого виробником або постачальником зразка харчового продукту, допоміжних засобів та матеріалів для виробництва та обігу харчових продуктів, а також нових виробничих технологій і технологічного обладнання
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Державний контроль - це ...


Державний моніторинг залишків ветеринарних препаратів, забруднювачів у необроблених харчових продуктах тваринного походження та кормах - це ...


Державний нагляд - це ...


Дієтична добавка - це ...


Допоміжний матеріал для переробки - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я