Обладнання та інвентар

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Обладнання та інвентар?

Обладнання та інвентар - це устаткування, машини, кухонні приладдя, кухонна техніка, столові приладдя, інструменти та інші засоби, поверхні яких безпосередньо контактують з харчовим продуктом під час його виробництва та обігу
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Обов'язкові параметри безпечності - це ...


Одиниця упаковки - це ...


Оператор потужностей - це ...


Оцінка ризику - це ...


Партія - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я