Якість харчового продукту

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Якість харчового продукту?

Якість харчового продукту - це ступінь досконалості властивостей та характерних рис харчового продукту, які здатні задовольнити потреби та побажання тих, хто споживає або використовує цей харчовий продукт
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Міжнародний санітарний сертифікат - це ...


М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це ...


Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...


Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...


Бездокументарна форма цінного паперу - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я