Розпорядження ВАСУ № 70 від 27.03.2015 Про відновлення роботи Луганського окружного адміністративного суду

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

27.03.2015  № 70


Про відновлення роботи Луганського окружного адміністративного суду

Відповідно до частин першої статті 3 Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції", Указу Президента України від 12.11.2014 № 866/2014 "Про внесення змін до мережі адміністративних судів України" та з метою забезпечення доступу громадян і юридичних осіб до суду, на підставі подання Голови Державної судової адміністрації України від 24.03.2015 р. № 8-5442/15 та листа Луганського окружного адміністративного суду від 16.03.2015 № 239/2015 щодо відновлення роботи суду за новою адресою у м. Сєвєродонецьк:

1. Відновити роботу Луганського окружного адміністративного суду у м. Сєвєродонецьк.

2. Голові Харківського окружного адміністративного суду забезпечити завершення розгляду справ, провадження за якими було відкрито у відповідності з вимогами Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" щодо територіальної підсудності.

3. Головам Луганського та Харківського окружних адміністративних судів здійснити приймання-передачу справ, провадження за якими не було відкрито у відповідності з вимогами Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" щодо територіальної підсудності, протягом десяти робочих днів з дня видання цього розпорядження.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Вищого адміністративного суду України від 02.09.2014 р. № 193 "Про забезпечення розгляду адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичних операцій".

5. Керівнику апарату Вищого адміністративного суду України Кайдашеву Р.П. забезпечити доведення цього розпорядження до відома голів Луганського та Харківського окружних адміністративних судів, Голови Державної судової адміністрації України, оприлюднення розпорядження на офіційному веб-сайті Вищого адміністративного суду України.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

В.о. Голови суду

Д.В. Ліпський


{Текст взято з сайту ВАСУ http://www.vasu.gov.ua}