Постанова ВРУ № 549 від 18.06.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України Про житлово-комунальні послуги щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (про справедливе призначення та надання субсидій)

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України


Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (про справедливе призначення та надання субсидій)

Верховна Рада України постановляє:

1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (про справедливе призначення та надання субсидій) (реєстр. № 2074а), поданий народним депутатом України Ляшком О.В. та іншими народними депутатами України.

2. Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи, скоротивши строк подання таких зауважень і пропозицій наполовину, та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН

м. Київ
18 червня 2015 року
№ 549-VIII