Постанова ВРУ № 840 від 26.11.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення зміни до Закону України \"Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи\"

ПОСТАНОВА 
Верховної Ради України
 
Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи"
 
Верховна Рада України постановляє:
 
1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (реєстр. № 2524а), поданий народними депутатами України Денісовою Л.Л. та Томенком М.В.
 
2. Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи, скоротивши строк подання таких зауважень і пропозицій наполовину, та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.
 
Голова Верховної Ради України
 
В.ГРОЙСМАН
 
м. Київ 
26 листопада 2015 року 
№ 840-VIII