Наказ Держспецзв'язку № 619-a від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015  № 619





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1320/27765


НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час

Розділ І. Посуд і набори столові

№ з/п

Найменування предметів

Од. вим.

Кількість предметів на 100 осіб, що харчуються

1

2

3

4

1

Тарілка глибока фарфорова або фаянсова

шт.

125

2

Тарілка мілка фарфорова або фаянсова

шт.

125

3

Тарілка десертна фарфорова або фаянсова

шт.

100

4

Тарілка пиріжкова фарфорова або фаянсова

шт.

100

5

Маслянка фарфорова або тарілка пиріжкова

шт.

25

6

Цукорниця фарфорова

шт.

25

7

Чайник для заварювання чаю фарфоровий

шт.

4

8

Склянка чайна

шт.

150*

9

Підсклянник металевий

шт.

100

10

Ложка столова з нерж. сталі

шт.

100

11

Ложка чайна з нерж. сталі

шт.

100

12

Ложка розливна з нерж. сталі

шт.

25

13

Виделка столова з нерж. сталі

шт.

100

14

Ніж столовий з нерж. сталі

шт.

100

15

Набір для спецій в металевій оправі

шт.

25

16

Чайник алюмінієвий:
3 л
5 л


шт.
шт.


25
12

17

Каструля з нерж. сталі 2,5 - 3,5 л або бачок алюмінієвий литий 3 л

шт.

50

18

Ваза для фруктів

шт.

25

19

Графин або глечик скляний для води

шт.

12

20

Піднос алюмінієвий або пластмасовий

шт.

4

21

Підставка під бачок і чайник або каструля алюмінієва* чи пластмасова

шт.

50

22

Ваза для серветок

шт.

25

23

Полотно льняне (для скатертин)

м

120

24

Серветка льняна

шт.

300

25

Салатник однопорційний фарфоровий

шт.

100


__________
* У тому числі по дві склянки до графина або глечика.

Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар

№ з/п

Найменування предметів

Од. вим.

Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються

до 250 осіб

від 251 до 500 осіб

1

2

3

4

5

1

Каструля алюмінієва 8 - 10 л

шт.

8

10

2

Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л

шт.

4

5

3

Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л

шт.

5

6

4

Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л

шт.

4

5

5

Відро емальоване з кришкою

шт.

4

5

6

Відро оцинковане

шт.

4

5

7

Таз оцинкований

шт.

4

5

8

Черпак алюмінієвий

шт.

3

4

9

Друшляк алюмінієвий

шт.

2

3

10

Шумівка металева

шт.

3

4

11

Сковорода чавунна

шт.

6

8

12

Ножі «Кухарська трійка»

шт.

Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню

13

Ніж овочевий

шт.

16

18

14

Ніж хліборізний

шт.

2

3

15

Консервовідкривач

шт.

2

3

16

Сокира для рубання м’яса

шт.

1

1

17

Сікач

шт.

1

1

18

Виделка для виймання м’яса

шт.

2

2

19

Виделка транжирна

шт.

3

3

20

Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л

шт.

2

2

21

Фляга для молока

шт.

4

6

22

Бак для харчових відходів

шт.

1

2

23

Лист

шт.

6

8

24

Екстрактор для заварювання чаю*

шт.

1

1

25

Лист кондитерський

шт.

1

2

26

Сито металеве

шт.

2

2

27

Ложка розливна алюмінієва

шт.

4

5

28

Совок металевий

шт.

2

3

29

Терка металева

шт.

2

3

30

Сікач для відбивання м’яса

шт.

2

3

31

Лопатка кухарська

шт.

2

3

32

Лопатка для твердих жирів

шт.

3

4

33

Сковорода

шт.

1

2

34

Дошка для обробки продуктів

шт.

6

8

35

Колодки для рубання м’яса

шт.

1

1

36

Копистка дерев’яна

шт.

2

3

37

Котломір металевий

шт.

По одному на кожен тип котла

38

Вінець металевий

шт.

2

2

39

Товкач дерев’яний

шт.

2

2

40

Качалка дерев’яна

шт.

2

3

41

Щітка для миття котлів

шт.

2

2

Технологічне обладнання

1

Машина для чищення картоплі

шт.

1

1

2

Машина-овочерізка

шт.

1

1

3

Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів

шт.

1

1

4

Машина для різання варених овочів

шт.

1

1

5

Машина для приготування картопляного пюре

шт.

1

1

6

М’ясорубка механічна

шт.

1

1

7

М’ясорубка ручна

шт.

1

1

8

Хліборізка механічна

шт.

1

1

9

Хліборізка ручна або ніж

шт.

1

1

10

Кип’ятильник електричний або газовий

шт.

2

3

11

Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м

шт.

2

4

12

Котел харчо варильний

шт.

*

*

13

Марміт електричний для 1-ї страви

шт.

1

1

14

Марміт електричний для 2-ї страви

шт.

1

1

15

Фритюрниця електрична

шт.

1

1

16

Шафа для смаження електрична або шафа пекарська

шт.

1

1

17

Сковорода електрична

шт.

1

1

18

Машина посудомийна продуктивністю:
700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.;
2000 тарілок/год.


шт.
шт.


1
-


-
1

Холодильне обладнання

1

Шафа холодильна

шт.

1

2

2

Х Холодильник побутовий

шт.

1

1

Ваговимірювальні прилади

1

Ваги настільні

шт.

4

5

2

Ваги товарні

шт.

2

3

Немеханічне обладнання**

1

Стіл виробничий

шт.

10

12

2

Стіл для перебирання круп

шт.

1

1

3

Стіл для доочищення картоплі

шт.

1

1

4

Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ

шт.

1

1

5

Стіл для збирання залишків харчів

шт.

1

1

6

Стелаж для зберігання столового посуду

шт.

2

2

7

Стіл-шафа для чищення посуду

шт.

1

1

8

Стелаж пересувний

шт.

1

1

9

Стелаж для зберігання продуктів

шт.

1

1

10

Стелаж для зберігання хліба в лотках

шт.

2

3

11

Шафа для зберігання цукру

шт.

1

1

12

Стояк для зберігання кухонного інвентарю

шт.

1

1

13

Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш

шт.

1

1

14

Ванна для миття посуду:
двосекційна
трисекційна


шт.
шт.


2
1


2
1

15

Ванна для очищеної картоплі

шт.

1

2

16

Ванна для промивання та вимочування риби

шт.

1

1

17

Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою

шт.

6

6

18

Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою

шт.

2

2

19

Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів

шт.

3

3

20

Ящик дерев’яний для солі

шт.

1

1


__________
* Для доставки готової їжі особовому складу на об’єкти, що охороняються, і будівельні об’єкти дозволяється використовувати 6-, 12-, 36-літрові термоси з розрахунку 1,6 л на одну особу, яка харчується на об’єкті.
** Немеханічне обладнання, що заготовляється у децентралізованому порядку.

Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку






Т.В. Станіславський