Наказ Держспецзв'язку № 619-b від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015  № 619





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1321/27766


НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час

Розділ І. Посуд і набори столові

№ з/п

Найменування предметів

Од. вим.

Для варт, у яких особовий склад не готує їжу

кількість предметів

на кількість осіб

1

2

3

4

5

1

Миска алюмінієва або тарілка глибока пластмасова

шт.

1

1

2

Тарілка мілка алюмінієва або пластмасова

шт.

2*

1

3

Кухоль емальований або пластмасовий

шт.

1

1

4

Склянка для чаю

шт.

2

На варту

5

Ложка столова алюмінієва або з нерж. сталі

шт.

1

1

6

Ложка чайна алюмінієва або з нерж. сталі

шт.

1

1

7

Ложка розливна алюмінієва або з нерж. сталі

шт.

2

На варту

8

Виделка столова алюмінієва або з нерж. сталі

шт.

1

1

9

Ніж столовий з нерж. сталі

шт.

1

1

10

Набір для спецій алюмінієвий* або пластмасовий

шт.

1

4

11

Чайник алюмінієвий 3 - 5 л

шт.

1

10

12

Графин або глечик скляний

шт.

По одному на варту

13

Підставка алюмінієва* або пластмасова

шт.

1

10

14

Клейонка столова (за відсут-ності столів з гігієніч. покрит.)

м

0,3

На одне посадочне місце


__________
* У тому числі одна тарілка для інших страв і одна тарілка для холодних закусок.

Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар

№ з/п

Найменування предметів

Од. вим.

Для варт, у яких особовий склад не готує їжу (кількість предметів)

1

2

3

4

1

Каструля алюмінієва 4,5 - 6 л

шт.

2

2

Консервовідкривач

шт.

1

3

Відро емальоване з кришкою

шт.

1

4

Таз оцинкований

шт.

1

5

Ніж хліборізний

шт.

1

6

Бак для води оцинкований

шт.

1

7

Дошка для обробки

шт.

1

8

Термос 12 л

шт.

2

9

Щітка для миття котлів

шт.

1

10

Кип’ятильник електричний, або газовий, або на твердому паливі

шт.

1

11

Плита електрична з поверхнею для смаження 0,24 кв. м або на твердому паливі

шт.

1

12

Холодильник побутовий

шт.

1

13

Стелаж для зберігання столового посуду

шт.

1

14

Ванна для миття посуду двосекційна

шт.

1


Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку






Т.В. Станіславський