Розпорядження КМУ № 744 від 08.07.2015 Про залучення позики від Європейського інвестиційного банку для реалізації проекту Програма розвитку муніципальної інфраструктури України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 8 липня 2015 р. № 744-р
Київ


Про залучення позики від Європейського інвестиційного банку для реалізації проекту “Програма розвитку муніципальної інфраструктури України”

1. Визнати за доцільне залучення позики від Європейського інвестиційного банку для реалізації проекту “Програма розвитку муніципальної інфраструктури України” у розмірі 400 млн. євро.

2. Міністерству фінансів за участю Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, центральних органів виконавчої влади відповідно до компетенції за напрямами реалізації зазначеного у пункті 1 цього розпорядження проекту укласти з органами місцевого самоврядування, державними та комунальними підприємствами - учасниками проекту договори про надання субкредитів, передбачивши в них вид забезпечення виконання зобов’язань підприємств з обслуговування та погашення субкредитів.

Розмір плати за надання зазначеним підприємствам субкредитів становить 0,01 відсотка річних вибраної та непогашеної суми позики.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 74