Постанова Центрвиборчком № 1434 від 03.10.2014 Про відмову в реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 138 Туріци В.В. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 3 жовтня 2014 року № 1434


Про відмову в реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 138 Туріци В.В. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

До Центральної виборчої комісії 1 жовтня 2014 року надійшло подання кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 138 Туріци Володимира Васильовича разом з іншими документами щодо реєстрації його довірених осіб на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила, що вказане подання в частині реєстрації довірених осіб Левкова О.О. та Циброва О.С. не відповідає вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".

Як зазначено в поданні, Левков Олег Олександрович та Цибров Олександр Сергійович є посадовими особами органу виконавчої влади, а отже, згідно з частиною другою статті 75, частиною п’ятою статті 76 вказаного Закону не можуть бути довіреними особами кандидата у народні депутати України.

Враховуючи викладене, відповідно до частини другої статті 75, частини п’ятої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11, 12, 13 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Відмовити кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 138 Туріці Володимиру Васильовичу в реєстрації Левкова Олега Олександровича та Циброва Олександра Сергійовича його довіреними особами на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

2. Цю постанову надіслати кандидату в народні депутати України Туріці В.В., а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ