Постанова Центрвиборчком № 1487 від 06.10.2014 Про відмову в реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 33 Лівшиця І.О. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 6 жовтня 2014 року № 1487


Про відмову в реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 33 Лівшиця І.О. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

До Центральної виборчої комісії 3 жовтня 2014 року надійшло подання кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 33 Лівшиця Іллі Олександровича разом з іншими документами щодо реєстрації його довірених осіб на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України" в частині реєстрації Лук’яненка Євгена Юр’євича та Лавріненка Олексія Євгеновича довіреними особами кандидата у народні депутати України, оскільки до вказаного подання не додано їх заяв з письмовою згодою представляти інтереси кандидата у народні депутати України та ксерокопій першої та другої сторінок паспорта громадянина України.

Натомість до подання додано заяви інших осіб - Лук’янченка Євгена Юрійовича та Лавріненка Олексія Євгенійовича та ксерокопії першої та другої сторінок паспортів громадян України на ім’я Лук’янченка Євгена Юрійовича та Лавріненка Олексія Євгенійовича.

Враховуючи викладене, відповідно до частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11, 12, 13, пунктом 17 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Відмовити кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 33 Лівшицю Іллі Олександровичу в реєстрації Лук’яненка Євгена Юрьєвича та Лавріненка Олексія Євгеновича його довіреними особами на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

2. Цю постанову надіслати кандидату в народні депутати України Лівшицю І.О., а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ