Постанова Центрвиборчком № 1583 від 09.10.2014 Про відмову в реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 97 Семеняки М.М. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 9 жовтня 2014 року № 1583


Про відмову в реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 97 Семеняки М.М. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

До Центральної виборчої комісії 6 жовтня 2014 року надійшло подання кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 97 Семеняки Миколи Миколайовича разом з іншими документами щодо реєстрації його довірених осіб на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України".

Так, у вказаному поданні відсутні відомості щодо громадянства та адреси місця проживання осіб, яких пропонується зареєструвати довіреними особами кандидата у народні депутати України. Крім того, у поданні стосовно двох осіб не зазначено місця роботи та посади (заняття), а в однієї особи такі відомості неповні, що унеможливлює їх реєстрацію довіреними особами кандидата у народні депутати України.

Враховуючи викладене, відповідно до частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 - 13, пунктом 17 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Відмовити кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 97 Семеняці Миколі Миколайовичу в реєстрації Бугая С.О., Караєва С.Р. та Коморного В.Г. його довіреними особами на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

2. Копію цієї постанови надіслати кандидату в народні депутати України Семеняці М.М.

3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ