Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 10. Обов’язки державних інспекторів



Ст. 10 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР


Чинний зі змінами. Перевірено 19.01.2018


1. Під час здійснення державного контролю державний інспектор:

1) дотримується вимог цього Закону та інших нормативно-правових актів, прийнятих відповідно до цього Закону;

2) забезпечує конфіденційність інформації, яка становить комерційну таємницю, за винятком випадків, передбачених законом;

3) пред’являє документи, що засвідчують особу державного інспектора та повноваження на здійснення державного контролю, включаючи перелік об’єктів державного контролю, та надає і оформляє документи, що стосуються здійснення державного контролю.


Стаття 1 ...8 9 10 11 12 ...66

Перейти до статті