Укр Рус

Про безпечність та якість харчових продуктів
Стаття 32. Вимоги до використання допоміжних матеріалів для переробки



Ст. 32 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР



Допоміжні матеріли для переробки, що використовуються у виробництві харчових продуктів, обіг яких здійснюється в Україні, не повинні спричиняти присутність шкідливих факторів у харчових продуктах у кількостях, що перевищують максимальні межі залишків.

Умови використання, максимальні межі залишків у харчовому продукті та мінімальні специфікації якості для допоміжних матеріалів для переробки, що використовуються у виробництві харчових продуктів, визначаються Головним державним санітарним лікарем України з урахуванням рекомендацій Національної Комісії України з Кодексу Аліментаріус.

Стаття 1 ...30 31 32 33 34 ...Прикінцеві положення 

Перейти до статті
Скачать бесплатно Закон України Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР 

Рекомендовані сторінки

Про безпечність та якість харчових продуктів Стаття 33. Забій тварин



Додати коментар до ст.32 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР