Подкласс КП 1456 Менеджеры (управители) в заведениях ресторанного хозяйства
Подкласс КП 1456 Менеджеры (управители) в заведениях ресторанного хозяйства
Код КП | Код ЗКППТР | Випуск ЄТКД | Випуск ДКХП | Профессиональное название работы |
---|---|---|---|---|
1456 |
|
Менеджер (управитель) систем пищевой безопасности |
Смежные категории
Подкласс 1451 | Подкласс 1452 |
Подкласс 1453 | Подкласс 1454 |
Подкласс 1455 |
Читать еще раз
Цивільний процесуальний кодекс України Стаття 225. Роз’яснення прав та обов’язків експерта. Присяга експерта Постанова КМУ № 1050-2012-п від 14.11.2012 Деякі питання Державної санітарно-епідеміологічної служби