Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати
Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо безпечності харчових продуктів?


Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо безпечності харчових продуктів

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо безпечності харчових продуктів - це документ установленої форми, в якому на підставі результатів аналізу ризику та перевірки , наданих виробником або постачальником зразка харчового продукту, допоміжних засобів та матеріалів для виробництва та обігу харчових продуктів, його виробничої технології і технологічного обладнання, що використовується при його виробництві, визначається перелік санітарних заходів та технічних регламентів, яких повинен дотримуватися виробник і постачальник для забезпечення безпечності харчового продукту
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів




Експертний висновок - це ...
Дата "Вжити до" - це ...
Державна санітарно-епідеміологічна експертиза щодо безпечності харчових продуктів - це ...
Державний контроль - це ...
Державний моніторинг залишків ветеринарних препаратів, забруднювачів у необроблених харчових продуктах тваринного походження та кормах - це ...

А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я