Ідентифікація

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Ідентифікація?

Ідентифікація - це процедура підтвердження відповідності органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового продукту, а також процедура підтвердження загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної марки та/або комерційного найменування
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Коптильний ароматизатор - це ...


Максимальна межа залишків - це ...


Максимальний рівень забруднюючої речовини - це ...


Міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...


Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я