М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства?

М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це потужності будь-якої форми власності, що здійснюють переробку м'яса, сирого товарного молока, живої, охолодженої або мороженої риби, інших морепродуктів з метою отримання готових харчових продуктів
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...


Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...


Бездокументарна форма цінного паперу - це ...


Відокремлений спосіб зберігання цінних паперів - це ...


Власник цінних паперів - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я