Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації
Що таке Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації?
Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації - це стандарти, інструкції та рекомендації, що розроблені та прийняті Комісією з Кодексу Аліментаріус, ВООЗ, МЕБ та іншими міжнародними організаціями, якими розробляються рекомендації, інструкції та стандарти, пов'язані із захистом здоров'я та життя людей від харчових ризиків
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Мінімальні специфікації якості - це ...
Належна практика виробництва - це ...
Належний рівень захисту здоров'я людей - це ...
Небезпечний фактор - це ...
Небезпечний харчовий продукт - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я