Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини
Стаття 26. Загальні вимоги до зберігання органічної продукції (сировини)

Ст. 26 ЗУ Про виробництво та обіг органічної сільгосп продукції № 425-VII від 03.09.2013


Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019

1. Зберігання органічної продукції (сировини) здійснюється в приміщеннях, які відповідають вимогам, встановленим Кабінетом Міністрів України.

2. При зберіганні органічної продукції (сировини) на складах повинні забезпечуватися ідентифікація такої продукції, її партій і запобігання будь-якому змішуванню або обміну з неорганічною продукцією та/або речовинами, які не відповідають вимогам цього Закону, або забрудненню такими продуктами та/або речовинами.

3. Забороняється зберігання у виробничому підрозділі будь-яких вхідних продуктів, крім продуктів, дозволених Кабінетом Міністрів України.