Підклас КП 7412 Булочники, кондитери та майстри з приготування кондитерських виробів
Код КП | Код ЗКППТР | Випуск ЄТКД | Випуск ДКХП | Професійна назва роботи |
---|---|---|---|---|
7412 |
11237 |
1 |
Бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарне та кондитерське виробництво) |
|
7412 |
11352 |
7 |
Вальцювальник сировини та напівфабрикатів |
|
7412 |
17160 |
11 |
Готувач білкових мас |
|
7412 |
18728 |
7 |
Готувач сумішей (хлібопекарне та кондитерське виробництва) |
|
7412 |
11930 |
11 |
Дріжджовик |
|
7412 |
12901 |
65, 11 |
Кондитер |
|
7412 |
|
67 |
Кондитер судновий |
|
7412 |
13235 |
7 |
Кулінар борошняних виробів |
|
7412 |
13464 |
11 |
Мармеладник-пастильник |
|
7412 |
16472 |
65, 11 |
Пекар |
|
7412 |
17280 |
7 |
Приймальник-здавальник харчової продукції (хлібопекарне та кондитерське виробництва) |
|
7412 |
18072 |
11 |
Рецептурник |
|
7412 |
18637 |
7 |
Сортувальник у виробництві харчової продукції (хлібобулочні та кондитерські вироби) |
|
7412 |
19137 |
11 |
Тістороб |
|
7412 |
19441 |
11 |
Формувальник тіста |
|
7412 |
19502 |
11 |
Халвомісильник |
|
7412 |
13104 |
11 |
Цукерник |
|
7412 |
19685 |
11 |
Шоколадник |
Суміжні категорії
Підклас 7411 |
Підклас 7413 |
Підклас 7414 |
Підклас 7415 |
Підклас 7416 |
Підклас 7419 |