Підклас КП 7412 Булочники, кондитери та майстри з приготування кондитерських виробів

Код КП  Код ЗКППТР  Випуск ЄТКД  Випуск ДКХП  Професійна назва роботи

7412 

11237 

 

Бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарне та кондитерське виробництво) 

7412 

11352 

 

Вальцювальник сировини та напівфабрикатів 

7412 

17160 

 

11 

Готувач білкових мас 

7412 

18728 

 

Готувач сумішей (хлібопекарне та кондитерське виробництва) 

7412 

11930 

 

11 

Дріжджовик 

7412 

12901 

 

65, 11 

Кондитер 

7412 

 

 

67 

Кондитер судновий 

7412 

13235 

 

Кулінар борошняних виробів 

7412 

13464 

 

11 

Мармеладник-пастильник 

7412 

16472 

 

65, 11 

Пекар 

7412 

17280 

 

Приймальник-здавальник харчової продукції (хлібопекарне та кондитерське виробництва) 

7412 

18072 

 

11 

Рецептурник 

7412 

18637 

 

Сортувальник у виробництві харчової продукції (хлібобулочні та кондитерські вироби) 

7412 

19137 

 

11 

Тістороб 

7412 

19441 

 

11 

Формувальник тіста 

7412 

19502 

 

11 

Халвомісильник 

7412 

13104 

 

11 

Цукерник 

7412 

19685 

 

11 

Шоколадник 


Суміжні категорії

Підклас 7411

Підклас 7413

Підклас 7414

Підклас 7415

Підклас 7416

Підклас 7419