Безпечність харчового продукту

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Безпечність харчового продукту?

Безпечність харчового продукту - це стан харчового продукту, що є результатом діяльності з виробництва та обігу, яка здійснюється з дотриманням вимог, встановлених санітарними заходами та/або технічними регламентами, та забезпечує впевненість у тому, що харчовий продукт не завдає шкоди здоров'ю людини , якщо він спожитий за призначенням
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Безпечний харчовий продукт - це ...


Державний інспектор ветеринарної медицини - це ...


Ветеринарні документи - це ...


Державна ветеринарно-санітарна експертиза - це ...


Ветеринарно-санітарний стан - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я