Допоміжний матеріал для переробки
Що таке Допоміжний матеріал для переробки?
Допоміжний матеріал для переробки - це будь-який матеріал, за винятком матеріалів харчового обладнання та інвентарю, які не споживаються у їжу самі по собі, а використовуються під час виробництва або переробки харчового продукту або його складових для досягнення певної виробничої мети, результатом чого є присутність залишків або формування похідних речовин у кінцевому продукті
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Допоміжні засоби та матеріали для виробництва та обігу - це ...
Експлуатаційний дозвіл - це ...
Етикетка - це ...
Забруднення - це ...
Забруднююча речовина - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я