Мінімальні специфікації якості

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Мінімальні специфікації якості?

Мінімальні специфікації якості - це характеристики якості, встановлені у вигляді органолептичних, хімічних, біологічних та фізичних характеристик харчового продукту, яким повинен відповідати певний харчовий продукт для того, щоб вважатися придатним для споживання людиною протягом його терміну придатності
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Належна практика виробництва - це ...


Належний рівень захисту здоров'я людей - це ...


Небезпечний фактор - це ...


Небезпечний харчовий продукт - це ...


Недійсний міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я