Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо безпечності харчових продуктів

Юридичний словник
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я

Що таке Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо безпечності харчових продуктів?

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо безпечності харчових продуктів - це документ установленої форми, в якому на підставі результатів аналізу ризику та перевірки , наданих виробником або постачальником зразка харчового продукту, допоміжних засобів та матеріалів для виробництва та обігу харчових продуктів, його виробничої технології і технологічного обладнання, що використовується при його виробництві, визначається перелік санітарних заходів та технічних регламентів, яких повинен дотримуватися виробник і постачальник для забезпечення безпечності харчового продукту
Джерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів


Експертний висновок - це ...


Дата "Вжити до" - це ...


Державна санітарно-епідеміологічна експертиза щодо безпечності харчових продуктів - це ...


Державний контроль - це ...


Державний моніторинг залишків ветеринарних препаратів, забруднювачів у необроблених харчових продуктах тваринного походження та кормах - це ...



А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я