Наказ Держспецзв'язку № 345 від 15.07.2014 Про затвердження Порядку виплати винагороди за безпосередню участь в антитерористичних операціях особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.07.2014  № 345

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 липня 2014 р.
за № 887/25664


Про затвердження Порядку виплати винагороди за безпосередню участь в антитерористичних операціях особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04 червня 2014 року № 158 «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2014 рік, та виділення коштів з резервного фонду державного бюджету», з метою ефективного використання Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України бюджетних коштів НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок виплати винагороди за безпосередню участь в антитерористичних операціях особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, що додається.

2. Фінансово-економічному департаменту Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та застосовується з 01 травня 2014 року.

Голова Служби

В.П. Звєрєв


ПОГОДЖЕНО:

Міністр соціальної політики України



Л. Денісова

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації Державної
служби спеціального зв’язку
та захисту інформації України
15.07.2014  № 345


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 липня 2014 р.
за № 887/25664


ПОРЯДОК
виплати винагороди за безпосередню участь в антитерористичних операціях особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

1. Цей Порядок застосовується для виплати винагороди особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі – Держспецзв’язку), які безпосередньо брали участь в антитерористичних операціях (далі – винагорода), починаючи з 01 травня 2014 року.

2. Винагорода виплачується за весь час безпосередньої участі в антитерористичних операціях, обрахований із дня фактичного початку участі осіб рядового і начальницького складу Держспецзв’язку в антитерористичних операціях по день завершення такої участі на підставі наказів про особовий склад керівників територіальних органів, територіальних підрозділів, закладів та установ Держспецзв’язку (далі – підрозділи Держспецзв’язку) особам рядового і начальницького складу цих підрозділів Держспецзв’язку, а також на підставі наказів про особовий склад Голови Держспецзв’язку особам рядового і начальницького складу Адміністрації Держспецзв’язку та керівникам підрозділів Держспецзв’язку (далі – наказ про виплату винагороди). Виплата проводиться в поточному місяці за минулий.

3. Наказ про виплату винагороди готується кадровим підрозділом (особою, на яку покладено виконання завдань щодо кадрового забезпечення) на підставі рапортів відповідних керівників, яким підпорядковуються особи рядового чи начальницького складу Держспецзв’язку, а у разі відсутності цих керівників – особою, на яку покладено виконання завдань щодо кадрового забезпечення, в яких зазначаються реквізити наказів Голови Держспецзв’язку, керівників підрозділів Держспецзв’язку про направлення осіб рядового і начальницького складу Держспецзв’язку для участі в антитерористичних операціях.

У наказі про виплату винагороди зазначається кількість календарних днів фактичної участі особи рядового чи начальницького складу Держспецзв’язку в антитерористичних операціях, за які виплачується винагорода.

4. Винагорода виплачується у розмірі 100 відсотків місячного грошового забезпечення, але не менше ніж 3000 гривень у розрахунку на місяць. При цьому одноденний розмір винагороди визначається шляхом ділення розміру місячного грошового забезпечення (але не менше ніж 3000 гривень) на кількість календарних днів у місяці. Якщо у період участі в антитерористичних заходах у особи рядового чи начальницького складу Держспецзв’язку відбулися зміни розмірів посадового окладу, окладу за спеціальне звання та щомісячних додаткових видів грошового забезпечення, розмір винагороди визначається з урахуванням нових розмірів за кожним із видів грошового забезпечення з дня, з якого відбулися відповідні зміни.

5. Місячне грошове забезпечення для розрахунку винагороди обчислюється виходячи з посадового окладу, окладу за спеціальним званням, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, які мають постійний характер, премія), фактично встановлених особі рядового чи начальницького складу Держспецзв’язку на період участі в антитерористичних операціях.

6. Винагорода, належна до виплати особі рядового чи начальницького складу Держспецзв’язку, яка загинула (померла) або визнана судом безвісно відсутньою чи оголошена померлою, виплачується членам сім’ї, а у разі їх відсутності – спадкоємцям особи рядового чи начальницького складу Держспецзв’язку в установленому законодавством порядку.

Директор
Фінансово-економічного
департаменту Адміністрації
Держспецзв’язку




В.В. Коберник