Наказ Держспецзв'язку № 619-a від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015 № 619
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1320/27765
НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
Розділ І. Посуд і набори столові
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Кількість предметів на 100 осіб, що харчуються
1
2
3
4
1
Тарілка глибока фарфорова або фаянсова
шт.
125
2
Тарілка мілка фарфорова або фаянсова
шт.
125
3
Тарілка десертна фарфорова або фаянсова
шт.
100
4
Тарілка пиріжкова фарфорова або фаянсова
шт.
100
5
Маслянка фарфорова або тарілка пиріжкова
шт.
25
6
Цукорниця фарфорова
шт.
25
7
Чайник для заварювання чаю фарфоровий
шт.
4
8
Склянка чайна
шт.
150*
9
Підсклянник металевий
шт.
100
10
Ложка столова з нерж. сталі
шт.
100
11
Ложка чайна з нерж. сталі
шт.
100
12
Ложка розливна з нерж. сталі
шт.
25
13
Виделка столова з нерж. сталі
шт.
100
14
Ніж столовий з нерж. сталі
шт.
100
15
Набір для спецій в металевій оправі
шт.
25
16
Чайник алюмінієвий:
3 л
5 л
шт.
шт.
25
12
17
Каструля з нерж. сталі 2,5 - 3,5 л або бачок алюмінієвий литий 3 л
шт.
50
18
Ваза для фруктів
шт.
25
19
Графин або глечик скляний для води
шт.
12
20
Піднос алюмінієвий або пластмасовий
шт.
4
21
Підставка під бачок і чайник або каструля алюмінієва* чи пластмасова
шт.
50
22
Ваза для серветок
шт.
25
23
Полотно льняне (для скатертин)
м
120
24
Серветка льняна
шт.
300
25
Салатник однопорційний фарфоровий
шт.
100
__________
* У тому числі по дві склянки до графина або глечика.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються
до 250 осіб
від 251 до 500 осіб
1
2
3
4
5
1
Каструля алюмінієва 8 - 10 л
шт.
8
10
2
Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л
шт.
4
5
3
Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л
шт.
5
6
4
Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л
шт.
4
5
5
Відро емальоване з кришкою
шт.
4
5
6
Відро оцинковане
шт.
4
5
7
Таз оцинкований
шт.
4
5
8
Черпак алюмінієвий
шт.
3
4
9
Друшляк алюмінієвий
шт.
2
3
10
Шумівка металева
шт.
3
4
11
Сковорода чавунна
шт.
6
8
12
Ножі «Кухарська трійка»
шт.
Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню
13
Ніж овочевий
шт.
16
18
14
Ніж хліборізний
шт.
2
3
15
Консервовідкривач
шт.
2
3
16
Сокира для рубання м’яса
шт.
1
1
17
Сікач
шт.
1
1
18
Виделка для виймання м’яса
шт.
2
2
19
Виделка транжирна
шт.
3
3
20
Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л
шт.
2
2
21
Фляга для молока
шт.
4
6
22
Бак для харчових відходів
шт.
1
2
23
Лист
шт.
6
8
24
Екстрактор для заварювання чаю*
шт.
1
1
25
Лист кондитерський
шт.
1
2
26
Сито металеве
шт.
2
2
27
Ложка розливна алюмінієва
шт.
4
5
28
Совок металевий
шт.
2
3
29
Терка металева
шт.
2
3
30
Сікач для відбивання м’яса
шт.
2
3
31
Лопатка кухарська
шт.
2
3
32
Лопатка для твердих жирів
шт.
3
4
33
Сковорода
шт.
1
2
34
Дошка для обробки продуктів
шт.
6
8
35
Колодки для рубання м’яса
шт.
1
1
36
Копистка дерев’яна
шт.
2
3
37
Котломір металевий
шт.
По одному на кожен тип котла
38
Вінець металевий
шт.
2
2
39
Товкач дерев’яний
шт.
2
2
40
Качалка дерев’яна
шт.
2
3
41
Щітка для миття котлів
шт.
2
2
Технологічне обладнання
1
Машина для чищення картоплі
шт.
1
1
2
Машина-овочерізка
шт.
1
1
3
Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів
шт.
1
1
4
Машина для різання варених овочів
шт.
1
1
5
Машина для приготування картопляного пюре
шт.
1
1
6
М’ясорубка механічна
шт.
1
1
7
М’ясорубка ручна
шт.
1
1
8
Хліборізка механічна
шт.
1
1
9
Хліборізка ручна або ніж
шт.
1
1
10
Кип’ятильник електричний або газовий
шт.
2
3
11
Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м
шт.
2
4
12
Котел харчо варильний
шт.
*
*
13
Марміт електричний для 1-ї страви
шт.
1
1
14
Марміт електричний для 2-ї страви
шт.
1
1
15
Фритюрниця електрична
шт.
1
1
16
Шафа для смаження електрична або шафа пекарська
шт.
1
1
17
Сковорода електрична
шт.
1
1
18
Машина посудомийна продуктивністю:
700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.;
2000 тарілок/год.
шт.
шт.
1
-
-
1
Холодильне обладнання
1
Шафа холодильна
шт.
1
2
2
Х Холодильник побутовий
шт.
1
1
Ваговимірювальні прилади
1
Ваги настільні
шт.
4
5
2
Ваги товарні
шт.
2
3
Немеханічне обладнання**
1
Стіл виробничий
шт.
10
12
2
Стіл для перебирання круп
шт.
1
1
3
Стіл для доочищення картоплі
шт.
1
1
4
Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ
шт.
1
1
5
Стіл для збирання залишків харчів
шт.
1
1
6
Стелаж для зберігання столового посуду
шт.
2
2
7
Стіл-шафа для чищення посуду
шт.
1
1
8
Стелаж пересувний
шт.
1
1
9
Стелаж для зберігання продуктів
шт.
1
1
10
Стелаж для зберігання хліба в лотках
шт.
2
3
11
Шафа для зберігання цукру
шт.
1
1
12
Стояк для зберігання кухонного інвентарю
шт.
1
1
13
Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш
шт.
1
1
14
Ванна для миття посуду:
двосекційна
трисекційна
шт.
шт.
2
1
2
1
15
Ванна для очищеної картоплі
шт.
1
2
16
Ванна для промивання та вимочування риби
шт.
1
1
17
Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою
шт.
6
6
18
Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою
шт.
2
2
19
Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів
шт.
3
3
20
Ящик дерев’яний для солі
шт.
1
1
__________
* Для доставки готової їжі особовому складу на об’єкти, що охороняються, і будівельні об’єкти дозволяється використовувати 6-, 12-, 36-літрові термоси з розрахунку 1,6 л на одну особу, яка харчується на об’єкті.
** Немеханічне обладнання, що заготовляється у децентралізованому порядку.
Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку
Т.В. Станіславський
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015 № 619
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1320/27765
НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
Розділ І. Посуд і набори столові
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Кількість предметів на 100 осіб, що харчуються
1
2
3
4
1
Тарілка глибока фарфорова або фаянсова
шт.
125
2
Тарілка мілка фарфорова або фаянсова
шт.
125
3
Тарілка десертна фарфорова або фаянсова
шт.
100
4
Тарілка пиріжкова фарфорова або фаянсова
шт.
100
5
Маслянка фарфорова або тарілка пиріжкова
шт.
25
6
Цукорниця фарфорова
шт.
25
7
Чайник для заварювання чаю фарфоровий
шт.
4
8
Склянка чайна
шт.
150*
9
Підсклянник металевий
шт.
100
10
Ложка столова з нерж. сталі
шт.
100
11
Ложка чайна з нерж. сталі
шт.
100
12
Ложка розливна з нерж. сталі
шт.
25
13
Виделка столова з нерж. сталі
шт.
100
14
Ніж столовий з нерж. сталі
шт.
100
15
Набір для спецій в металевій оправі
шт.
25
16
Чайник алюмінієвий:
3 л
5 л
шт.
шт.
25
12
17
Каструля з нерж. сталі 2,5 - 3,5 л або бачок алюмінієвий литий 3 л
шт.
50
18
Ваза для фруктів
шт.
25
19
Графин або глечик скляний для води
шт.
12
20
Піднос алюмінієвий або пластмасовий
шт.
4
21
Підставка під бачок і чайник або каструля алюмінієва* чи пластмасова
шт.
50
22
Ваза для серветок
шт.
25
23
Полотно льняне (для скатертин)
м
120
24
Серветка льняна
шт.
300
25
Салатник однопорційний фарфоровий
шт.
100
__________
* У тому числі по дві склянки до графина або глечика.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються
до 250 осіб
від 251 до 500 осіб
1
2
3
4
5
1
Каструля алюмінієва 8 - 10 л
шт.
8
10
2
Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л
шт.
4
5
3
Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л
шт.
5
6
4
Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л
шт.
4
5
5
Відро емальоване з кришкою
шт.
4
5
6
Відро оцинковане
шт.
4
5
7
Таз оцинкований
шт.
4
5
8
Черпак алюмінієвий
шт.
3
4
9
Друшляк алюмінієвий
шт.
2
3
10
Шумівка металева
шт.
3
4
11
Сковорода чавунна
шт.
6
8
12
Ножі «Кухарська трійка»
шт.
Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню
13
Ніж овочевий
шт.
16
18
14
Ніж хліборізний
шт.
2
3
15
Консервовідкривач
шт.
2
3
16
Сокира для рубання м’яса
шт.
1
1
17
Сікач
шт.
1
1
18
Виделка для виймання м’яса
шт.
2
2
19
Виделка транжирна
шт.
3
3
20
Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л
шт.
2
2
21
Фляга для молока
шт.
4
6
22
Бак для харчових відходів
шт.
1
2
23
Лист
шт.
6
8
24
Екстрактор для заварювання чаю*
шт.
1
1
25
Лист кондитерський
шт.
1
2
26
Сито металеве
шт.
2
2
27
Ложка розливна алюмінієва
шт.
4
5
28
Совок металевий
шт.
2
3
29
Терка металева
шт.
2
3
30
Сікач для відбивання м’яса
шт.
2
3
31
Лопатка кухарська
шт.
2
3
32
Лопатка для твердих жирів
шт.
3
4
33
Сковорода
шт.
1
2
34
Дошка для обробки продуктів
шт.
6
8
35
Колодки для рубання м’яса
шт.
1
1
36
Копистка дерев’яна
шт.
2
3
37
Котломір металевий
шт.
По одному на кожен тип котла
38
Вінець металевий
шт.
2
2
39
Товкач дерев’яний
шт.
2
2
40
Качалка дерев’яна
шт.
2
3
41
Щітка для миття котлів
шт.
2
2
Технологічне обладнання
1
Машина для чищення картоплі
шт.
1
1
2
Машина-овочерізка
шт.
1
1
3
Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів
шт.
1
1
4
Машина для різання варених овочів
шт.
1
1
5
Машина для приготування картопляного пюре
шт.
1
1
6
М’ясорубка механічна
шт.
1
1
7
М’ясорубка ручна
шт.
1
1
8
Хліборізка механічна
шт.
1
1
9
Хліборізка ручна або ніж
шт.
1
1
10
Кип’ятильник електричний або газовий
шт.
2
3
11
Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м
шт.
2
4
12
Котел харчо варильний
шт.
*
*
13
Марміт електричний для 1-ї страви
шт.
1
1
14
Марміт електричний для 2-ї страви
шт.
1
1
15
Фритюрниця електрична
шт.
1
1
16
Шафа для смаження електрична або шафа пекарська
шт.
1
1
17
Сковорода електрична
шт.
1
1
18
Машина посудомийна продуктивністю:
700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.;
2000 тарілок/год.
шт.
шт.
1
-
-
1
Холодильне обладнання
1
Шафа холодильна
шт.
1
2
2
Х Холодильник побутовий
шт.
1
1
Ваговимірювальні прилади
1
Ваги настільні
шт.
4
5
2
Ваги товарні
шт.
2
3
Немеханічне обладнання**
1
Стіл виробничий
шт.
10
12
2
Стіл для перебирання круп
шт.
1
1
3
Стіл для доочищення картоплі
шт.
1
1
4
Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ
шт.
1
1
5
Стіл для збирання залишків харчів
шт.
1
1
6
Стелаж для зберігання столового посуду
шт.
2
2
7
Стіл-шафа для чищення посуду
шт.
1
1
8
Стелаж пересувний
шт.
1
1
9
Стелаж для зберігання продуктів
шт.
1
1
10
Стелаж для зберігання хліба в лотках
шт.
2
3
11
Шафа для зберігання цукру
шт.
1
1
12
Стояк для зберігання кухонного інвентарю
шт.
1
1
13
Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш
шт.
1
1
14
Ванна для миття посуду:
двосекційна
трисекційна
шт.
шт.
2
1
2
1
15
Ванна для очищеної картоплі
шт.
1
2
16
Ванна для промивання та вимочування риби
шт.
1
1
17
Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою
шт.
6
6
18
Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою
шт.
2
2
19
Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів
шт.
3
3
20
Ящик дерев’яний для солі
шт.
1
1
__________
* Для доставки готової їжі особовому складу на об’єкти, що охороняються, і будівельні об’єкти дозволяється використовувати 6-, 12-, 36-літрові термоси з розрахунку 1,6 л на одну особу, яка харчується на об’єкті.
** Немеханічне обладнання, що заготовляється у децентралізованому порядку.
Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку
Т.В. Станіславський