Наказ Держспецзв'язку № 619-b від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015 № 619
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1321/27766
НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
Розділ І. Посуд і набори столові
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Для варт, у яких особовий склад не готує їжу
кількість предметів
на кількість осіб
1
2
3
4
5
1
Миска алюмінієва або тарілка глибока пластмасова
шт.
1
1
2
Тарілка мілка алюмінієва або пластмасова
шт.
2*
1
3
Кухоль емальований або пластмасовий
шт.
1
1
4
Склянка для чаю
шт.
2
На варту
5
Ложка столова алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
1
1
6
Ложка чайна алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
1
1
7
Ложка розливна алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
2
На варту
8
Виделка столова алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
1
1
9
Ніж столовий з нерж. сталі
шт.
1
1
10
Набір для спецій алюмінієвий* або пластмасовий
шт.
1
4
11
Чайник алюмінієвий 3 - 5 л
шт.
1
10
12
Графин або глечик скляний
шт.
По одному на варту
13
Підставка алюмінієва* або пластмасова
шт.
1
10
14
Клейонка столова (за відсут-ності столів з гігієніч. покрит.)
м
0,3
На одне посадочне місце
__________
* У тому числі одна тарілка для інших страв і одна тарілка для холодних закусок.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Для варт, у яких особовий склад не готує їжу (кількість предметів)
1
2
3
4
1
Каструля алюмінієва 4,5 - 6 л
шт.
2
2
Консервовідкривач
шт.
1
3
Відро емальоване з кришкою
шт.
1
4
Таз оцинкований
шт.
1
5
Ніж хліборізний
шт.
1
6
Бак для води оцинкований
шт.
1
7
Дошка для обробки
шт.
1
8
Термос 12 л
шт.
2
9
Щітка для миття котлів
шт.
1
10
Кип’ятильник електричний, або газовий, або на твердому паливі
шт.
1
11
Плита електрична з поверхнею для смаження 0,24 кв. м або на твердому паливі
шт.
1
12
Холодильник побутовий
шт.
1
13
Стелаж для зберігання столового посуду
шт.
1
14
Ванна для миття посуду двосекційна
шт.
1
Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку
Т.В. Станіславський
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015 № 619
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1321/27766
НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
Розділ І. Посуд і набори столові
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Для варт, у яких особовий склад не готує їжу
кількість предметів
на кількість осіб
1
2
3
4
5
1
Миска алюмінієва або тарілка глибока пластмасова
шт.
1
1
2
Тарілка мілка алюмінієва або пластмасова
шт.
2*
1
3
Кухоль емальований або пластмасовий
шт.
1
1
4
Склянка для чаю
шт.
2
На варту
5
Ложка столова алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
1
1
6
Ложка чайна алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
1
1
7
Ложка розливна алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
2
На варту
8
Виделка столова алюмінієва або з нерж. сталі
шт.
1
1
9
Ніж столовий з нерж. сталі
шт.
1
1
10
Набір для спецій алюмінієвий* або пластмасовий
шт.
1
4
11
Чайник алюмінієвий 3 - 5 л
шт.
1
10
12
Графин або глечик скляний
шт.
По одному на варту
13
Підставка алюмінієва* або пластмасова
шт.
1
10
14
Клейонка столова (за відсут-ності столів з гігієніч. покрит.)
м
0,3
На одне посадочне місце
__________
* У тому числі одна тарілка для інших страв і одна тарілка для холодних закусок.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
№ з/п
Найменування предметів
Од. вим.
Для варт, у яких особовий склад не готує їжу (кількість предметів)
1
2
3
4
1
Каструля алюмінієва 4,5 - 6 л
шт.
2
2
Консервовідкривач
шт.
1
3
Відро емальоване з кришкою
шт.
1
4
Таз оцинкований
шт.
1
5
Ніж хліборізний
шт.
1
6
Бак для води оцинкований
шт.
1
7
Дошка для обробки
шт.
1
8
Термос 12 л
шт.
2
9
Щітка для миття котлів
шт.
1
10
Кип’ятильник електричний, або газовий, або на твердому паливі
шт.
1
11
Плита електрична з поверхнею для смаження 0,24 кв. м або на твердому паливі
шт.
1
12
Холодильник побутовий
шт.
1
13
Стелаж для зберігання столового посуду
шт.
1
14
Ванна для миття посуду двосекційна
шт.
1
Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку
Т.В. Станіславський