Наказ Держспецзв'язку № 650 від 28.11.2014 Про заміщення в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України окремих посад осіб начальницького складу державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

28.11.2014  № 650





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 листопада 2014 р.
за № 1522/26299


Про заміщення в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України окремих посад осіб начальницького складу державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором

Відповідно до пункту 66 Положення про проходження служби в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації особами рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2006 року № 1828, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок заміщення в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України окремих посад осіб начальницького складу державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором (додається).

2. Затвердити Перелік посад осіб начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, які можуть бути заміщені державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором (додається).

3. Оплату праці державних службовців та інших працівників, які заміщують посади осіб начальницького складу, здійснювати на умовах, передбачених для відповідної категорії працівників, з асигнувань, виділених на грошове забезпечення (КЕКВ 2112 ).

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 26 серпня 2014 року № 416 «Про заміщення в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України окремих посад військовослужбовців державними службовцями та іншими працівниками на умовах строкового трудового договору», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2014 року за № 1109/25886.

5. Юридичному управлінню Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту кадрового забезпечення Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України полковника Держспецзв’язку Печенюка Ю.В.

7. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби
полковник Держспецзв’язку


В.П. Звєрєв










ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації Державної
служби спеціального зв’язку
та захисту інформації України
28.11.2014 № 650





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 листопада 2014 р.
за № 1522/26299


ПОРЯДОК
заміщення в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України окремих посад осіб начальницького складу державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором

1. Цей Порядок визначає правові й організаційні засади заміщення в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі - Держспецзв’язку) окремих посад осіб начальницького складу державними службовцями та іншими працівниками.

2. У структурних підрозділах Адміністрації Держспецзв’язку, її територіальних органах, територіальних підрозділах, закладах та установах Держспецзв’язку окремі посади осіб начальницького складу, що внесені до Переліку посад осіб начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, які можуть бути заміщені державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором (далі - Перелік), у тому числі посади, укомплектовані особами начальницького складу, які перебувають у відпустках для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, для догляду за дитиною без збереження грошового забезпечення тривалістю, визначеною в медичному висновку, але не більше ніж до досягнення нею шестирічного віку, а в разі коли дитина хвора на цукровий діабет 1 типу (інсулінозалежна), не більше ніж до досягнення нею шістнадцятирічного віку, можуть заміщатися державними службовцями та іншими працівниками згідно зі строковим трудовим договором.

3. Зазначені посади можуть бути заміщені лише державними службовцями та іншими працівниками, які мають споріднену спеціальність, що відповідає коду Класифікатора професій ДК 003:2010, затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 28 липня 2010 року № 327, зазначеному в Переліку.

4. Регулювання трудових відносин державних службовців та інших працівників, які заміщують посади осіб начальницького складу згідно з Переліком, здійснюється відповідно до законодавства.

5. Установити, що не підлягають заміщенню посади осіб начальницького складу, посадовими інструкціями яких передбачено право зберігати, носити, використовувати й застосовувати зброю для охорони об’єктів і майна Держспецзв’язку на підставах і в порядку, визначених законодавством, посади начальницького складу основних підрозділів і керівництва територіальних підрозділів Держспецзв’язку й посади начальницького складу підрозділу забезпечення експлуатації засобів урядового польового зв’язку Управління Держспецзв’язку у місті Ялта Автономної Республіки Крим.

6. У разі заміщення державними службовцями та іншими працівниками посад, укомплектованих особами начальницького складу, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, для догляду за дитиною без збереження грошового забезпечення тривалістю, визначеною у медичному висновку, але не більше ніж до досягнення нею шестирічного віку, а в разі коли дитина хвора на цукровий діабет 1 типу (інсулінозалежна), не більше ніж до досягнення нею шістнадцятирічного віку, строковий трудовий договір із державними службовцями та іншими працівниками укладається на період цих відпусток.

7. Державні службовці та інші працівники, які заміщують посади осіб начальницького складу згідно з Переліком, звільняються відповідно до законодавства.

Директор Департаменту
кадрового забезпечення
Адміністрації Державної
служби спеціального зв’язку
та захисту інформації України
полковник Держспецзв’язку






Ю.В. Печенюк