Постанова КМУ № 702-95-п від 30.08.1995 Про утворення при Міністерстві охорони здоров"я Координаційного експертного комітету з питань якості та безпеки продуктів харчування

                                                          
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 30 серпня 1995 р. N 702
Київ
Про утворення при Міністерстві охорони здоров"я
Координаційного експертного комітету з питань
якості та безпеки продуктів харчування

Відповідно до Закону України "Про забезпечення санітарного та
епідемічного благополуччя населення" ( 4004-12 ) Кабінет Міністрів
України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Утворити при Міністерстві охорони здоров"я Координаційний
експертний комітет з питань якості та безпеки продуктів
харчування.
2. Міністерству охорони здоров"я у місячний термін затвердити
Положення про Координаційний експертний комітет з питань якості та
безпеки продуктів харчування, передбачивши в ньому, що Комітет
координує роботу органів системи державного контролю якості та
безпеки продуктів харчування.
3. Міністерству фінансів передбачати в Державному бюджеті
України за розрахунком витрат, що подаватиметься Міністерством
охорони здоров"я, кошти на проведення державної
санітарно-гігієнічної експертизи продуктів харчування, технології
виробництва за показниками якості та безпеки для здоров"я
населення, а також створення та ведення їх державного реєстру.
Міністерству охорони здоров"я встановити контроль за цільовим
використанням коштів.
4. Покласти обов"язки щодо координації та здійснення контролю
за роботою Координаційного експертного комітету з питань якості та
безпеки продуктів харчування на головного державного санітарного
лікаря України - першого заступника Міністра охорони здоров"я.

Прем"єр-міністр України Є.МАРЧУК
Перший заступник
Міністра Кабінету Міністрів України М.СЕЛІВОН
Інд.28