Розпорядження КМУ № 1070-р від 30.10.2014 Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 30 жовтня 2014 р. № 1070-р
Київ


Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету

1. Виділити 10530 тис. гривень для здійснення невідкладних заходів із забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення хворих, які потребують гемодіалізу, з числа осіб, що переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, у тому числі Дніпропетровській облдержадміністрації - 6240 тис. гривень, Харківській облдержадміністрації - 1872 тис., Чернігівській облдержадміністрації - 1014 тис., Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міськдержадміністрації) - 1404 тис. гривень.

Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

2. Дніпропетровській, Харківській, Чернігівській облдержадміністраціям та Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міськдержадміністрації):

затвердити у триденний строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних із здійсненням заходів, передбачених пунктом 1 цього розпорядження;

подати до 31 грудня 2014 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

3. Міністерству охорони здоров’я та Міністерству фінансів розглянути питання щодо доцільності внесення відповідних змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2014 рік”.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 28