Розпорядження КМУ № 131 від 18.02.2015 Про проведення дострокового випуску курсантів (слухачів, студентів) випускних курсів навчання вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів у 2015 році

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 18 лютого 2015 р. № 131-р
Київ


Про проведення дострокового випуску курсантів (слухачів, студентів) випускних курсів навчання вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів у 2015 році

1. Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Міністерству освіти і науки, Державній прикордонній службі провести у 2015 році достроковий випуск курсантів (слухачів, студентів) випускних курсів навчання вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів, що перебувають у сфері управління цих органів, передбачивши, що такі курсанти (слухачі, студенти) після закінчення навчання проходять процедуру атестації.

Переведення курсантів (слухачів, студентів) інших курсів на навчання за перехідними навчальними планами та скороченими освітніми програмами здійснити за рішенням керівників центральних органів виконавчої влади, у сфері управління яких перебувають вищі військові навчальні заклади та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів.

2. Міністерству освіти і науки забезпечити виготовлення документів про вищу освіту державного зразка для курсантів (слухачів, студентів), зазначених у пункті 1 цього розпорядження.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 29