Розпорядження КМУ № 35 від 21.01.2015 Про делегацію Уряду України для участі у переговорах з Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Кредитною установою для відбудови (KfW) щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 років), Муніципальна програма захисту клімату II (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”), та Кредитної та Проектної угоди між KfW, Франкфурт-на-Майні (“KfW”) та Кабінетом Міністрів України (“Позичальник”) та Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” (“Організація-виконавець Проекту”) на суму 17 000 000 євро для Муніципальної програми захисту клімату - Україна, проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 січня 2015 р. № 35-р
Київ


Про делегацію Уряду України для участі у переговорах з Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Кредитною установою для відбудови (KfW) щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 років), Муніципальна програма захисту клімату II (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”), та Кредитної та Проектної угоди між KfW, Франкфурт-на-Майні (“KfW”) та Кабінетом Міністрів України (“Позичальник”) та Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” (“Організація-виконавець Проекту”) на суму 17 000 000 євро для Муніципальної програми захисту клімату - Україна, проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”

1. Утворити делегацію Уряду України для участі у переговорах з Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Кредитною установою для відбудови (KfW) щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 років), Муніципальна програма захисту клімату II (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”), та Кредитної та Проектної угоди між KfW, Франкфурт-на-Майні (“KfW”) та Кабінетом Міністрів України (“Позичальник”) та Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” (“Організація-виконавець Проекту”) на суму 17 000 000 євро для Муніципальної програми захисту клімату - Україна, проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1” у складі згідно з додатком.

Дозволити главі делегації Уряду України за погодженням з Міністерством закордонних справ вносити в разі потреби зміни до її складу.

2. Затвердити директиви делегації Уряду України для участі у переговорах з Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Кредитною установою для відбудови (KfW) щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 років), Муніципальна програма захисту клімату II (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”), та Кредитної та Проектної угоди між KfW, Франкфурт-на-Майні (“KfW”) та Кабінетом Міністрів України (“Позичальник”) та Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” (“Організація-виконавець Проекту”) на суму 17 000 000 євро для Муніципальної програми захисту клімату - Україна, проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1” (додаються, для службового користування).

3. Уповноважити Міністра фінансів Яресько Наталію на підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 років), Муніципальна програма захисту клімату II (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”), та Кредитної та Проектної угоди між KfW, Франкфурт-на-Майні (“KfW”) та Кабінетом Міністрів України (“Позичальник”) та Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” (“Організація-виконавець Проекту”) на суму 17 000 000 євро для Муніципальної програми захисту клімату - Україна, проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”.

Прем'єр-міністр України А.ЯЦЕНЮК

Інд. 27

Додаток
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 21 січня 2015 р. № 35-р


СКЛАД
делегації Уряду України для участі у переговорах з Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Кредитною установою для відбудови (KfW) щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 років), Муніципальна програма захисту клімату II (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”), та Кредитної та Проектної угоди між KfW, Франкфурт-на-Майні (“KfW”) та Кабінетом Міністрів України (“Позичальник”) та Комунальним підприємством “Чернівціводоканал” (“Організація-виконавець Проекту”) на суму 17 000 000 євро для Муніципальної програми захисту клімату - Україна, проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”

 

КАСПРУК
Олексій Павлович

-

Чернівецький міський голова, глава делегації (за згодою)

 

АНДРІЄВА
Тамара Володимирівна

-

директор департаменту правової експертизи міжнародних договорів та міжнародного співробітництва Мін’юсту

 

БІЛОУСОВ
Андрій Леонідович

-

заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

 

ГЕРУС
Андрій Михайлович

-

член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (за згодою)

 

КОЛОСОВА
Вікторія Павлівна

-

заступник директора департаменту боргової та міжнародної фінансової політики - начальник управління співробітництва з міжнародними організаціями та координації міжнародної технічної допомоги Мінфіну

 

МАРЧУК
Роман Миколайович

-

заступник голови - керівник апарату Чернівецької облдержадміністрації

 

РИХЛО
Юрій Степанович

-

начальник служби техобслуговування та експлуатації насосно-силового обладнання та контрольно-вимірювальних приладів і автоматики  комунального підприємства “Чернівціводоканал” (за згодою)

 

РОМОДАН
Олена Олександрівна

-

заступник начальника управління співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями - начальник відділу інвестиційних проектів міжнародних фінансових організацій Мінекономрозвитку

 

ЩЕРБЕЛЬОВА
Світлана Ярославівна

-

заступник завідуючої відділом міжнародних фінансових інституцій Департаменту міжнародного співробітництва Секретаріату Кабінету Міністрів України