Розпорядження КМУ № 491 від 14.05.2015 Про погашення кредиторської заборгованості з відшкодування витрат, пов’язаних з проведенням часткової оплати вартості тимчасового проживання громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та району проведення антитерористичної операції

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 травня 2015 р. № 491-р
Київ


Про погашення кредиторської заборгованості з відшкодування витрат, пов’язаних з проведенням часткової оплати вартості тимчасового проживання громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та району проведення антитерористичної операції

1. Виділити Івано-Франківській облдержадміністрації 48,184 тис. гривень, Донецькій облдержадміністрації 80,955 тис. гривень і Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (для Київської міськдержадміністрації) 213,915 тис. гривень для погашення кредиторської заборгованості з відшкодування витрат, пов’язаних з проведенням часткової оплати вартості тимчасового проживання громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та району проведення антитерористичної операції, фінансування яких передбачено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 1068.

Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

2. Івано-Франківській облдержадміністрації забезпечити погашення зазначеної в пункті 1 цього розпорядження заборгованості і подати до 1 червня 2015 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

3. Донецькій облдержадміністрації і Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства забезпечити погашення зазначеної в пункті 1 цього розпорядження заборгованості і подати до 15 вересня 2015 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 33